Subtotal DKK 0,00
Moms DKK 0,00
Total DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
Momsnr.
E-mail
Deres reference
Telefon
Int. konteringsnr.

Din indkøbskurv

FragtDKK 0,00
LeveringDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Moms udgør i altDKK 0,00
  • 0
  • Hurtig levering
  • Bæredygtige papkasser
  • Hurtig kundeservice
  • Papkasser fra egne fabrikker


Webbox m. automatbund tapes i top. tyverisikret bund

Ønsker du at optimere dine arbejdsgange ved pakning af ordre på dit lager? Så er vores innovative webbox det helt rigtige valg – den gør det både nemt og hurtigt for dig. 
Henter produkter ...

  Papkasserne i bølgepap leveres plano, dette betyder at papkasserne ikke leveres samlet. Det betyder for dig, at bølgepapkasserne optager mindre plads på dit lager. Vores webbox er tilmed hurtig at anvende og let at samle sammenlignet med vores standard papkasser. Det skyldes, at vores webbox er udstyret med fuldautomatisk bund, så kassen selv folder ud når du åbner den, og skal blot lukkes med tape i toppen af papkassen – vi forhandler naturligvis både tape og tapedispenser.

Køb emballage med god samvittighed

Alt vores papemballage er nemlig  produceret med strenge kvalitetskrav på vores egne Smurfit Kappa fabrikker i Danmark. Dette sikrer dig som kunde den højeste kvalitet og forsyningssikkerhed, når du køber emballage hos os. Ydermere har vi et stort fokus på miljøet, og derfor er alt vores papemballage fremstillet af FSC®-certificeret papir. Pappet er derfor miljøgodkendt, og kommer fra bæredygtigt skovbrug, hvor der både er taget hensyn til dyre- og planteliv – så når du køber emballage hos os, er der ikke længere grund til dårlig samvittighed.