Subtotal DKK 0,00
Moms DKK 0,00
Total DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
Momsnr.
E-mail
Deres reference
Telefon
Int. konteringsnr.

Din indkøbskurv

FragtDKK 0,00
LeveringDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Moms udgør i altDKK 0,00
  • 0
  • Hurtig levering
  • Bæredygtige papkasser
  • Hurtig kundeservice
  • Papkasser fra egne fabrikker


Palleoptimeret papkasser

Hos Smurfit Kappa Systemkassen finder du et hav af forskellige standard papkasser. Vores standard kasser hører hjemme hos enhver butik eller webshop, som har behov for en kasse, der kan benyttes i forskellige henseende. Vores standard papkasser er inddelt efter tre kategorier enkeltbølge papkasser, dobbeltbølge papkasser og palleoptimerede papkasser. Her på siden finder du vores palleoptimerede kasser også kaldet modulkasser – du finder nemt vores modulkasser, da alle deres varenumre starter med M.

Henter produkter ...

Papkasser til EUR paller 

Hvis du ønsker at optimere og effektivisere dine forsendelser, så er vores palleoptimerede papkasser det helt rigtige valg. Med modulkasserne udnytter du nemlig pladsen på din palle bedst muligt. Det skyldes, at vores modulkasser er designet og produceret således, at de egner sig perfekt til stabling og pakning på europaller. Kassernes størrelse gør det muligt, at pakke i flere lag uden at kasserne rækker udover EUR pallen. Du kan derfor udvælge og sammenbygge én eller flere størrelser af vores modulkasser, så pladsen på pallen udnyttes optimalt. Vores store sortiment af modulkasser gør, at kombinationsmulighederne er mange!

Fordele ved modulkasser

Der er flere fordele ved at benytte sig af palleoptimerede papkasser. Du opnår nemlig både en optimal transportøkonomi, samt sparer fragt og tid. Derudover sikrer du dine varer bedst muligt, da modulkasserne giver en rigtig god pallestabilitet – intakte varer er lig med glade kunder! Til sidst skåner du også miljøet ved, at sende kasserne samlet på en palle.

Vi dækker flere forskellige behov

Vi er sikrer på, at du finder en standard papkasse, der passer til netop dine behov. Vores papkasser er nemlig nøje udvalgt og udviklet efter markedets behov. Vores palleoptimerede kasser leveres plano - det betyder, at de ikke leveres samlet, og dermed fylder mindre på dit lager. Bølgepapkasserne er lette at håndtere og samle, da kassen blot skal tapes sammen i bund og top.

Hvis du er i tvivl om hvilken papkasse, der passer bedst til dine produkter, så er du altid velkommen til at give vores kompetente medarbejdere et kald på +45 79 33 79 33 (Pst! De er eksperter i papkasser).

Miljøvenlige papkasser

Alle vores papkasser er produceret på vores egne Smurfit Kappa fabrikker med strenge kvalitetskrav, og vi kan derfor stå inde for en tårnhøj kvalitet, uanset hvilke kasse du vælger og selvfølgelig fair prissætning. Vi bekymrer os for miljøet, og vores fokus på bæredygtighed er en værdi vi vægter højt.

Alt vores papemballage er derfor fremstillet af FSC®-certificeret papir. Så uanset om du er på udkig efter standard emballage og papkasser, papkasser til forsendelse, bølgepap på rulle, pallecontainer i pap, papkasser til forsendelse af farlig gods, vin- og gaveemballage i pap, kød- og fiskekasser i pap, frugt- og grøntkasser i pap eller flyttekasser er de miljøgodkendte, og pappet kommer fra bæredygtigt skovbrug. Af den grund kan du med god samvittighed sende dine pakker afsted til dine kunder velvidende om, at du belaster miljøet mindst muligt.