Subtotal DKK 0,00
Moms DKK 0,00
Total DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
Momsnr.
E-mail
Deres reference
Telefon
Int. konteringsnr.

Din indkøbskurv

FragtDKK 0,00
LeveringDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Moms udgør i altDKK 0,00
  • 0
  • Hurtig levering
  • Bæredygtige papkasser
  • Hurtig kundeservice
  • Papkasser fra egne fabrikker


Webbox m. variabel højde. aut bund og tyverisikret. tapes i top

Ønsker du at optimere dine arbejdsgange ved pakning af ordre på dit lager? Så er vores innovative webbox det helt rigtige valg – den gør det både nemt og hurtigt for dig. Under denne kategori finder du altså vores emballageserie webbox herunder både vores QuickPack med returfunktion og denne webbox med variabel højde. Denne serie består af et bredt udvalg af papkasser med forskellige funktioner og kvaliteter, som egner sig perfekt til dig som driver en webshop. Med disse webshopkasser har vi forsøgt at tænke kreativt, og det er endt ud i en webbox med variabel højde. Det betyder, at de er produceret således, at de kan justeres og tilpasses til to forskellige højder samt lukkes i en enkel håndtering. 

Henter produkter ...

Optimal udnyttelse af pladsen

Ved at vælge emballageløsningen webbox med variabel højde får du en 2-i-1 papkasse - det synes vi selv, er ret smart. Kassens fleksibilitet gør også, at du er fri for, at skulle købe flere forskellige størrelser papkasser, men blot kan nøjes med én. Det er der desuden mange fordele ved, bl.a. sparer du unødigt brug af kassefyld, samtidig med at dine pakker vil fylde relativt mindre under forsendelse. Dermed kan du også reducere dit CO2-aftryk ved at sende minimal luft.

Vores webbox er produceret i syv forskellige størrelser, og vi håber derfor, at du finder, én webbox der passer til lige netop dine behov. Udover at størrelsen på kasserne til din webshop kan variere, ved vi også, at den ønskede mængde kan variere. Derfor er det hos os muligt både at købe større og mindre partier – du skal blot som minimum købe et bundt af 15 eller 20 stk.

Papkasserne i bølgepap leveres plano, dette betyder at papkasserne ikke leveres samlet. Det betyder for dig, at bølgepapkasserne optager mindre plads på dit lager. Vores webbox er tilmed hurtig at anvende og let at samle sammenlignet med vores standard papkasser. Det skyldes, at vores webbox er udstyret med fuldautomatisk bund, så kassen selv folder ud når du åbner den, og skal blot lukkes med tape i toppen af papkassen – vi forhandler naturligvis både tape og tapedispenser.

Køb emballage med god samvittighed

Alt vores papemballage er nemlig  produceret med strenge kvalitetskrav på vores egne Smurfit Kappa fabrikker i Danmark. Dette sikrer dig som kunde den højeste kvalitet og forsyningssikkerhed, når du køber emballage hos os. Ydermere har vi et stort fokus på miljøet, og derfor er alt vores papemballage fremstillet af FSC®-certificeret papir. Pappet er derfor miljøgodkendt, og kommer fra bæredygtigt skovbrug, hvor der både er taget hensyn til dyre- og planteliv – så når du køber emballage hos os, er der ikke længere grund til dårlig samvittighed.