Subtotal DKK 0,00
Moms DKK 0,00
Total DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
Momsnr.
E-mail
Deres reference
Telefon

Din indkøbskurv

FragtDKK 0,00
LeveringDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Moms udgør i altDKK 0,00
  • 0
  • Hurtig levering
  • Bæredygtige papkasser
  • Hurtig kundeservice
  • Papkasser fra egne fabrikker


Vinforsendelse

Vinemballage til forsendelse er til dig der har brug for at sende vin trygt og sikkert. Vi ønsker at opfylde forskellige behov, og derfor består vores udvalg af forsendelseskasser til vin af fem forskellige kasser. Dette giver dig mulighed for at sende lige fra 1, 2, 3, 6 eller 12 flasker vin.

Henter produkter ...

Vælg den rigtige emballage til vinforsendelser

I modsætning til en standard papkasse indeholder vores transportkasser til flasker rumdelere og specialdesignede indlæg som adskiller flaskerne, derudover er kasserne produceret i kraftigt dobbeltbølgepap. Dette sikrer flaskerne optimal beskyttelse mod stød, tryk og viberationer under forsendelse eller transport, så de ikke bliver beskadiget. Forsendelseskasserne til vin er lette at samle, og du finder en nem guide til at samle kasserne under kategorien vinforsendelseskasser med 6 og 12 stk.

Miljøvenlige materialer

Emballagen er ikke kun god for vin, champagne og øl. Du kan med god samvittighed benytte vores emballage velvidende om, at det ikke belaster miljøet. Alt vores emballage er produceret på vores egne fabrikker. Vi har fokus på bæredygtighed, og af den grund er alle vores papemballager fremstillet af FSC®-certificeret papir. Pappet er derfor miljøgodkendt, og kommer fra bæredygtigt skovbrug.