Subtotal DKK 0,00
Moms DKK 0,00
Total DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
Momsnr.
E-mail
Deres reference
Telefon
Int. konteringsnr.

Din indkøbskurv

FragtDKK 0,00
LeveringDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Moms udgør i altDKK 0,00
  • 0
  • Hurtig levering
  • Bæredygtige papkasser
  • Hurtig kundeservice
  • Papkasser fra egne fabrikker


Vinforsendelse

På siden for vinforsendelse finder du holdbare og kvalitetssikre emballageløsninger til vin. Vi ved nemlig at behovet, for sikker emballage til de porøse flasker, er stort. Vi har lagt stor vægt på, at vores forsendelseskasser til øl og vin ikke bare skal være beskyttende, men også nemme at håndtere i en travl hverdag i butikken eller webshoppen. Vi forhandler et bredt sortiment af vinemballage til forsendelse, og forsørger at dække så mange forskellige behov som muligt. Det gør vi ved, at have udviklet innovative transportkasser til vin, som både passer til 1, 2, 3, 6 eller 12 flasker vin. Så driver du en webshop eller butik med salg af vin, så kan du her hos Smurfit Kappa Systemkassen med garanti finde en vinforsendelsesløsning, der matcher lige netop dig og dine behov.


Henter produkter ...

Vinemballage i pap til sikker forsendelse

Vinsalget er stigende, og markedet er hele tiden i udvikling. Kunderne ønsker nemme løsninger, hvorfor man ikke længere kun køber vin i butikker, men i stigende grad også igennem webshops. Vi har hos Smurfit Kappa Systemkassen derfor et stort fokus på at udvikle og optimere vores kasser til vin, så de hele tiden fremstår innovative, og matcher markedets behov for kreativ og sikker emballage til forsendelse. Vores vinemballage til forsendelse er ikke bare almindelige standard kasser, men papkasser der er udviklet og designet helt specifikt til forsendelse af flasker. Vores vinforsendelseskasser har derfor helt unikke og smarte funktioner, som gør det nemmere for både dig og dine kunder. Vinforsendelseskasserne formår både at være funktionelle, men også at præsentere vinen flot når kassen åbnes.

Stort udvalg af papkasser til vin og øl

Vinemballage til forsendelse er til dig, der har brug for at sende vin trygt og sikkert afsted til dine kunder. Vi designer, og producerer selv vores transport emballage til vin, hvorfor vi har mulighed for at løse opgaver, som ikke lige er standard. I stedet løser vi opgaver, der passer specifikt til dig og dine behov. Produktionen foregår ligeledes på vores egne lokale fabrikker, hvilket sikrer dig en høj forsyningssikkerhed og den bedst mulige kvalitet. Når der er tale om transport af flasker, så er kvaliteten ekstrem vigtig, og bør være i højsædet. En stærk kvalitet sikrer at din forsendelse når sikkert frem til dine kunder, uden at papkassen og flaskerne går i stykker. Skal dine vin ikke sendes til dine kunder så benyt i stedet vores dekorative vinkartoner.

Miljøvenlig emballage til dine vinforsendelser

Som førerende emballagevirksomhed er vi engageret i at levere bæredygtige løsninger af nøje udvalgte materialer af høj kvalitet. Vores vinforsendelseskasser i pap er derfor skabt med miljøet for øje. Ved at vælge vores transportkasser til vin reducerer du dit miljømæssige fodaftryk og bidrager til at bevare vores naturressourcer.  Vores vinforsendelseskasser er  fremstillet af FSC®-certificeret papir. Pappet er derfor miljøgodkendt, og kommer fra bæredygtigt skovbrug. Af den grund kan du med god samvittighed sende dine dyrebare dråber afsted til dine kunder velvidende om, at du belaster miljøet mindst muligt.

Køb forsendelseskasser til vin og øl hos Smurfit Kappa Systemkassen

Vores vinforsendelseskasser er udviklet efter markedets behov, og findes som sagt i hele fem forskellige størrelser med plads til at sende 1, 2, 3, 6 eller 12 flasker vin - så de passer til den mængde vin, som du ønsker at sende. Endvidere produceres vores transportkasser til flasker i en klassisk brun farve, så fokusset forbliver på indholdet af kassen. Det er vigtigt for os at nævne, at uanset om du vælger en vinforsendelseskasse til 1 eller 12 flasker, så har alle vores transportkasser til vin samme formål – at få vinen sikkert frem til modtageren. Alle transportkasserne til vin er designet således, at de omslutter helt tæt omkring flaskerne for at beskytte bedst muligt. Derudover består vinemballagen af flere forskellige dele, som alle skal sammensættes for at opnå den fulde funktion af vinkassen - hver del bestilles separat. 

Papkasser til vin

Beskyttende og slidstærk emballage til vin

Vinkasser er uundværlige når du skal sende vin til dine kunder. I modsætning til en standard papkasse indeholder vores transportkasser til flasker rumdelere og specialdesignede indlæg, som adskiller flaskerne, og holder dem fast i kassen. Derudover er kasserne produceret i kraftigt dobbeltbølgepap, som er ekstra slidstærkt og beskyttende materiale. Dette sikrer flaskerne optimal beskyttelse mod stød, tryk og viberationer under forsendelse eller transport, så de undgår at blive beskadiget. Alt vores emballage til forsendelse af vin er testet på distributionslagre og pakkebånd - du kan derfor trygt handle ved os! Tidsbesparende emballage er et must, og vi har derfor sørget for, at forsendelseskasserne til vin er lette at samle. Du finder samlevejledninger til alle fem vinforsendelseskasser her:

Hvor kan man købe emballage til vin?

Hos Smurfit Kappa Systemkassen ønsker vi at være din fortrukne emballagepartner til vin. Vi har i mange år serviceret vores kunder med kvalitetsemballage, og tilbyder et stort sortiment, som er designet nøje efter markedets behov. Du finder derfor alt lige fra klassiske standard papkasser til innovative vinforsendelseskasser. Vi sørger hele tiden for at holde vores produkter up to date, så vi hele tiden formår at møde kundernes efterspørgsel og behov. Det er ekstremt vigtigt, at dine kunder føler sig trygge, når de køber vin hos dig – trygheden kan du garantere med det rigtige valg af emballage. Vi anbefaler derfor ikke at gå på kompromis med en god vinforsendelsesemballage, men det handler om at vælge en emballage, der sikrer dine dyrebare flasker bedst muligt samtidig med, at de sendes på en præsentabel måde. Vi har gjort det nemt for dig, og du finder derfor alt hvad du skal bruge, i emballage til forsendelse af vin, hos Smurfit Kappa Systemkassen.