Subtotal DKK 0,00
Moms DKK 0,00
Total DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
Momsnr.
E-mail
Deres reference
Telefon
Int. konteringsnr.

Din indkøbskurv

FragtDKK 0,00
LeveringDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Moms udgør i altDKK 0,00
  • 0
  • Hurtig levering
  • Bæredygtige papkasser
  • Hurtig kundeservice
  • Papkasser fra egne fabrikker


Kantlister

Vores kantlister i pap fungerer som hjørnebeskyttelse i dine papkasser. Kantlisterne sikrer derfor den optimale beskyttelse, mod slag og stød, af dine produkter. Kantlisterne er med garanti et godt køb, da effektiv beskyttelse af dine varer resulterer i glade kunder. 
Henter produkter ...

Kantlister i pap

Kantlisterne i pap er ideelle til at opnå ekstra fiksering af dit gods under transport. Hjørnebeskyttelse skaber nemlig ekstra sikkerhed og stabilitet. Kantlisterne kan benyttes på to forskellige måder; de kan enten bruges som indre fiksering i en papkasse for at skabe ekstra stabilitet eller som ydre fiksering omkring pallen. Hvis du ønsker, at benytte kantlisterne som ydre fiksering, kan du med fordel fastspænde dem med vores emballagebånd eller strækfilm.

Kantlister til ethvert behov

Vores slidstærke kantbeskyttere er produceret i en stærk kvalitet. Selvom kantlisterne er produceret i pap, skal man ikke tage fejl af deres evne til at yde maksimal beskyttelse - de er både modstandsdygtig og robuste. Vi sørger for at dække så mange behov som muligt, derfor finder du vores kantlister i pap i tre forskellige størrelser; 750, 900 og 1100 mm. Kantlisterne er et fleksibelt produkt - så hvis de tre størrelser ikke lige passer perfekt til din papkasse, så skærer du dem blot til i den ønskede længde.