Subtotal DKK 0,00
Moms DKK 0,00
Total DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
Momsnr.
E-mail
Deres reference
Telefon
Int. konteringsnr.

Din indkøbskurv

FragtDKK 0,00
LeveringDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Moms udgør i altDKK 0,00
  • 0
  • Hurtig levering
  • Bæredygtige papkasser
  • Hurtig kundeservice
  • Papkasser fra egne fabrikker


Bølgepap på rulle

Er du på udkig efter billig bølgepap til optimal beskyttelse til forsendelse og/eller indpakning af dine varer? Så finder du et stort udvalg på vores webshop. Bølgepap er en meget populær form for emballage, og benyttes i sær af webshops og butikker til gaveindpakning eller som stabilisering og beskyttelse af produkter under forsendelse. Udover at det fungerer som effektiv beskyttelse, er det også en god og økonomisk emballageløsning.

Hos Smurfit Kappa Systemkassen finder du et stort udvalg af solide ruller af bølgepap. Bredden på rullerne spænder vidt og bredt, og du kan derfor få ruller med en bredde lige fra 15 cm til 150 cm. Vi er derfor helt sikre på, at du finder en rulle, der passer til lige netop dine behov.

Nedenfor ses vores store udvalg af bølgepap på rulle sorteret efter bredde – tøv ikke med at tage kontakt til vores kompetente medarbejdere, hvis du har behov for hjælp eller vejledning til at træffe den helt rigtige beslutning. 

Henter produkter ...

Billig beskyttelse med bølgepap på rulle

Ved at vælge bølgepap får du en perfekt løsning til en lav og favorable pris. Selvom det er billigt, skal man ikke tage fejl af, at det er en særdeles effektiv løsning til at opnå den rette beskyttelse af dine varer – bølgepap kan desuden anvendes til indpakning og beskyttelse af næsten alle former for produkter. Vi har endvidere strenge kvalitetskrav til emballagen. Derfor er bølgepappet produceret i den stærkeste kvalitet, og er tilmed stødabsorberende. Det betyder, at dine varer er beskyttet mod slag og stød under forsendelse – du kan derfor trygt og sikkert sende dine varer afsted til dine kunder.

Grundet bølgepappets store fleksibilitet, er det også én ideel løsning til gaveindpakning i både butikker og webshops. Med bølgepap sikrer du en ensformigt og stilren indpakning af dine produkter. Bølgepappet er i sær behjælpeligt ved produkter med én skæv eller uregelmæssig form, som er svære at pakke ind. 

Bølgepap

Specifikationer på bølgepap

Vores bølgepap er produceret i et flot naturbrunt materiale. Indholdet i vores bølgepap består af en yderliner som består af 100 % nye kraftlinerfibre, og selve bølgen består af 100 % testlinerfibre også kaldet genbrugsfibre. Bølgepappet er desuden limet sammen, og limen er lavet af majsstivelse som er et naturprodukt.

Bølgepappet er nemt at håndtere, og du kan nemt afrive den mængde af rullen, som du har behov for – bølgepappet er derfor ideelt til varer i forskellige størrelser. Efter at have afrevet den korrekte mængde, tilpasser du pappet rundt om det givne produkt, og afslutter med tape.

Miljøvenligt pap

Alt vores papemballage er fremstillet af FSC®-certificeret papir. Så uanset om du er på udkig efter standard emballage og papkasserpapkasser til forsendelsebølgepap på rulle, pallecontainer i pap, papkasser til forsendelse af farlig godsvin- og gaveemballage i papkød- og fiskekasser i pap, frugt- og grøntkasser i pap eller flyttekasser er de miljøgodkendte, og pappet kommer fra bæredygtigt skovbrug. Af den grund kan du med god samvittighed sende dine pakker afsted til dine kunder velvidende om, at du belaster miljøet mindst muligt.

Køb bølgepap på rulle hos Smurfit Kappa Systemkassen

Vi har forsøgt at gøre det nemt og overskueligt at bestille billig bølgepap gennem vores webshop. Endvidere sørger vi for at dække flest mulige behov. Det gør vi ved at lagerføre bølgepap i 11 forskellige bredder, der er derfor rigeligt med bølgepap at vælge i mellem. Desuden forhandler vi som nogle af de eneste på markedet bølgepap med én længde på HELE 75 meter.

Derudover skal du hos os som minimum blot købe én rulle, så om du har brug for mange eller få ruller af bølgepap, så har vi hvad du skal bruge. Vi ved desuden at hurtig levering, er en vigtig faktor hos mange virksomheder. Så derfor tilbyder vi hos Smurfit Kappa Systemkassen dag-til-dag levering. Det betyder, at hvis du bestiller dine varer inden kl. 12:00, så har du din nyindkøbte emballage allerede dagen efter.