Subtotal DKK 0,00
Moms DKK 0,00
Total DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
Momsnr.
E-mail
Deres reference
Telefon
Int. konteringsnr.

Din indkøbskurv

FragtDKK 0,00
LeveringDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Moms udgør i altDKK 0,00
  • 0
  • Hurtig levering
  • Bæredygtige papkasser
  • Hurtig kundeservice
  • Papkasser fra egne fabrikker


Flyttekasser

Står du overfor én kommende flytning? Så har vi, hos Smurfit Kappa Systemkassen, emballageløsningen som gør det hele lidt lettere for dig. Vores udvalg består af solide og alsidige flyttekasser i to forskellige størrelser – så vi håber, at du finder én flyttekasse der matcher lige netop dine behov. Vores flyttekasser er lavet i én meget høj bølgepapkvalitet, og de egner sig derfor perfekt til flytning for såvel opbevaring i længere perioder. Er du i tvivl om noget, eller har spørgsmål så tøv ikke med, at tage kontakt til os. Vi sidder klar både på telefon og i vores chat, som du finder nede i højre hjørne her på siden.  

Henter produkter ...

Solid og sikker flyttekasse

Når det kommer til flytning af dit inventar eller varer, er det særdeles vigtigt at vælge den helt rigtige emballageløsning. Ved at vælge flyttekasser til dette formål, sikrer du dig optimal beskyttelse af kassens indhold. Vores flyttekasser kan nemlig holde til meget, da de er fremstillet af kraftigt bølgepap med håndtagshuller i siderne, solide ende stykker med dobbelt ombuk samt dobbelt og forstærket bund. Flyttekasser er én perfekt løsning, da de kan bruges til enhver form for inventar, produkter mv. Uanset om der er tale om flytning af skrøbelige eller tunge enheder, så har vi en flyttekasse, der passer til netop dit behov. Hvis du har brug for at flytte skrøbelige enheder, så kan du med fordel benytte dig af vores boblefolie for at opnå én beskyttende effekt.

Billige flyttekasser til transport og opbevaring

Vores flyttekasser er én god økonomisk løsning, da de er billige men samtidig utroligt holdbare og kassens håndtag gør, at de er lette at transportere. Selvom at kasserne er særligt velegnet til tunge opgaver som for eksempel flytning, så kan de selvfølgelig også anvendes til andre formål. Flyttekassernes konstruktion gør dem nemlig rigtig solide og robuste, og de kan derfor med fordel også benyttes til langtidsopbevaring på dit lager.

Flyttekasserne er særdeles praktiske og meget lette at pakke sine varer eller ejendele i. Grundet papkassen robuste konstruktion er de ligeledes stabelbare – det gør det derfor nemt for dig, at pakke din varevogn, bil eller trailer, da du kan stable flyttekasserne.

Når du modtager dine nyindkøbte flyttekasser så leveres de plano, det betyder at de ikke leveres samlet, og dermed fylder mindre på dit lager. Flyttekasserne er både hurtige og nemme at samle, og kræver ingen former for brug af tape. Da flyttekasserne ikke behøves at lukkes med tape, kan de nemt gemmes og genbruges, hvis du har behov for dette.

Flyttekasser

Miljøvenlige flyttekasser 

Et godt råd til at pakke miljøvenligt, er at vælge emballage der er fremstillet af bæredygtige materialer. Hos Smurfit Kappa har vi et stort fokus på miljøet. Vi sørger for, at vores emballage er 100 % genanvendeligt, og er desuden produceret på vores egne Smurfit Kappa fabrikker af 75 % råmateriale af genbrugsfibre. Udover at papkasserne er genanvendelige, så er de også fremstillet af FSC®-certificeret papir. Du vil kunne finde et FSC mærke på vores emballage. FSC mærket betyder, at pappet er miljøgodkendt, og kommer fra bæredygtigt skovbrug. Du kan derfor med god samvittighed købe din emballage hos os, og samtidig gøre miljøet én tjeneste.

Køb flyttekasser hos Smurfit Kappa Systemkassen

Vi har forsøgt at gøre vores webshop nem og overskueligt, så du hurtigt kan finde de varer du har brug for. Endvidere sørger vi for at dække flere forskellige behov. Vores flyttekasser er nemlig produceret i to forskellige størrelser, de findes både i én stor model og XL model. Udover at størrelsen på kasserne kan variere, ved vi også, at den ønskede mængde kan variere. Vi ved, at det  i sær vigtigt når man står midt i én flytning, at man ikke løber tør for flyttekasser. Derfor er det hos os både muligt at købe større og mindre partier – du skal blot som minimum købe et bundt af 5 eller 10 stk. Så om du har brug for mange eller få kasser, så står vi klar til at hjælpe.

Vi ved hvor meget hurtigt levering betyder, så derfor tilbyder vi dag-til-dag levering. Det betyder, at hvis du bestiller dine varer inden kl. 12:00, så har du din nyindkøbte emballage allerede dagen efter.

Få logo på dine flyttekasser

Er du et flyttefirma eller hvilken som helst anden virksomhed, og har brug for at få dit logo på dine flyttekasser, så har vi mulighed for at hjælpe dig med en specialdesignet løsning. Ved at få logo på dine flyttekasser, vil det kunne hjælpe dig med at promovere dit brand. Så tøv ikke med at tage kontakt til os, hvis du ønsker at sætte dit eget præg på kasserne.