Subtotal DKK 0,00
Moms DKK 0,00
Total DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
Momsnr.
E-mail
Deres reference
Telefon
Int. konteringsnr.

Din indkøbskurv

FragtDKK 0,00
LeveringDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Moms udgør i altDKK 0,00
  • 0
  • Hurtig levering
  • Bæredygtige papkasser
  • Hurtig kundeservice
  • Papkasser fra egne fabrikker


QuickPack m. aut bund 2 tapes. tyverisikret og m. returtape

Vi udvikler emballage, der både er kreativt og innovativt, og som gør en forskel for dit brand. Vores webshopkasser er derfor den perfekte løsning til dig, som driver en webshop, og har brug for en emballageløsning, som er mere end bare en standard papkasse. Her på siden finder du vores QuickPack papkasse, som er vores nyeste skud på stammen. Vi kalder den for vores førsteklasses kasse, da den er designet med fokus på at gøre det nemt for både dig som butiks- eller webshopejer og dine kunder. 

Henter produkter ...

Optimering af forsendelser for webshops

Vores emballage til webshops er papkasser udover det sædvanlige. På siden her finder du fornyende og tidsbesparende løsninger, som især er velegnet til e-commerce markedet. Vores QuickPack er designet med det formål at optimere forsendelserne fra dit lager. Det er alt-i-én papkasse som optimerer dine arbejdsgange – det skyldes, at forsendelseskassen samles uden brug af tape grundet automatisk bund og selvklæbende lukninger. 

Papkasse med returlukning

Vores QuickPack kasser er designet med en smart åbningsfunktion, som gør det nemt for dine kunder at åbne papkassen, og få fingrene i kassens indhold. Dine kunder er derfor fri for at finde diverse remedier frem for at kunne åbne kassen. Desuden er webshopkassen designet til forsendelse af to omgange grundet dens dobbelt lukning. Den ene tapestrimmel bruges ved afsendelse af pakken, mens den anden tapestrimmel bruges til at lukke kassen igen, hvis dine kunder har brug for at returnere deres ordre. Det effektiviserer både processen for dig og dine kunder, og ved at kassen kan genbruges, så skåner vi også miljøet. Endvidere er vores webshopkasse udstyret med et ekstra lag i bunden. Det øger både papkassens kvalitet, og gør den samtidig tyverisikker. Du kan derfor roligt og trygt sende dine varer afsted. Kassems mange fordele gør den altså både let at åbne, bruge og bortskaffe. 

Hurtig og nem pakkeproces

En effektiv pakkeproces sikrer dig at nå hurtigt i mål med de mange daglige ordrer, så ekspeditionstiden overfor dine kunder holdes på et minimum. Du får derfor meget mere tid til det, som der rent faktisk betyder noget, nemlig at kunne servicere dine kunder. Vi ved, at pakkearbejdet kan være en stor mundfuld, hvorfor effektiv og tidsbesparende emballage er et must.

Vores QuickPack kasser er produceret i hele fem forskellige størrelser. Vi er derfor sikre på, at du finder en webshopkasse, der matcher lige netop dine produkter og behov. Vi ved, at både den ønskede størrelse og mængde på papkasserne kan variere. Derfor er det hos Smurfit Kappa Systemkassen muligt både at købe større og mindre partier af vores QuickPack kasser – du skal blot som minimum købe et bundt af 15 eller 20 stk.

Skab den gode kundeoplevelse

Den fysiske interaktion med kunderne er minimal, når man driver en webshop, hvorfor det er uhørt vigtigt at gøre sig bemærket på andre parametre. Der er heldigvis mange måder, hvorpå man kan skabe den gode kundeoplevelse. Det handler helt overordnet set om, at gøre den samlede online shopping oplevelse nemt og bekvemt for dine kunder. Emballage er en del af din brandidentitet, og er et vigtigt element i den gode kundeoplevelse. Emballagen skaber nemlig en direkte forbindelse til dine kunder, og er det første som de får i hænderne. Vores innovative QuickPack kasse og dens mange smarte funktioner giver dig rig mulighed for at skabe en unik unboxing experience for dine kunder, og skille dig ud blandt dine konkurrenter.

Vælg emballage med omtanke for miljøet

Vi er Smurfit Kappa Danmarks webshop, og derfor bliver alt vores papemballage også produceret lokalt på vores egne fabrikker i Danmark. Dette sikrer dig høj kvalitet og forsyningssikkerhed. Endvidere bliver alt vores papemballage produceret med omtanke for miljøet. Alt vores papemballage er nemlig fremstillet af FSC®-certificeret papir – du vil derfor kunne finde et FSC-mærke på alle webshopkasserne. FSC-mærket betyder, at pappet er miljøgodkendt, og kommer fra bæredygtigt skovbrug.

QuickPack x Michael Markussen

Vi mener selv, at vores QuickPack er noget nær den hurtigste papkasse på markedet. Vi har derfor, i forbindelse med lanceringen af vores nye QuickPack papkasser, allieret os med racerkøren Michael Markussen. Michael har i nedenstående video fået til opgave at vise papkassens mange smarte funktioner, samt vise hvor hurtigt vores QuickPack egentlig kan samles. Du vil lynhurtigt få øjnene op for, at det altså er en papkasse med tempo. Du er derfor hurtigt videre til den næste gode beslutning.