Subtotal DKK 0,00
Moms DKK 0,00
Total DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
Momsnr.
E-mail
Deres reference
Telefon
Int. konteringsnr.

Din indkøbskurv

FragtDKK 0,00
LeveringDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Moms udgør i altDKK 0,00
  • 0
  • Hurtig levering
  • Bæredygtige papkasser
  • Hurtig kundeservice
  • Papkasser fra egne fabrikker


Gavekasser

Hos Smurfit Kappa Systemkassen sælger vi gaveæsker i pap til engros. Det betyder, at vi selv designer, og producerer gavekasser i pap til alle slags erhverv, som måtte mangle en gaveæske. Gaveæsker med låg er den helt perfekte løsning til firmagaven eller til indpakning af produkter i butikken eller på webshoppen. Vi har fokus på at udvikle tidsløse designs, som kan bruges til flere forskellige anledninger. Vi producerer derfor gaveæsker i pap efter markedets behov, og sikrer et bredt udvalg, så der er noget for enhver smag. Mulighederne er mange, og vi forhandler et bredt sortiment af funktionelle og ikke mindst stilrene gavekasser med låg. For at imødekomme flest mulige behov tilbyder vi derfor gavekasser i pap i forskellige størrelser og designs – du finder derfor med garanti én gaveæske, der passer til netop dine behov og ønsker.

Henter produkter ...

Gaveæsker til indpakning

Vores gaveæsker i pap er oplagte til indpakning af firmagaver til dine kunder, ansatte eller samarbejdspartnere – og sikrer dig en nem og stilren indpakningsløsning. Gaveæsken er det første din medarbejder, kunde eller samarbejdspartner får i hænderne så hvorfor ikke gøre noget ekstra ud af det. Det handler om at gøre indtryk og gøre det til en oplevelse for modtageren. En flot indpakning efterlader et godt førstehåndsindtryk af gaven, og viser at du sætter pris på modtageren. Gå på udkig i vores store sortiment af klassiske gaveæsker med vippelåg, som egner sig til både øl, vin, chokolade og andre delikatesser. Det vil være oplagt at fylde træuld i bunden af gavekassen, dette vil skabe rammen for en lækker gaveæske og tilmed vække opsigt og glæde hos modtageren. Gaveæsken er noget for sig selv, og kan med garanti genbruges af modtageren ved andre lejligheder.

Praktisk løsning

Gaveæskerne med låg er en mere praktisk løsning i modsætning til gavekurve og gavepapir. Til vores gaveæsker i pap kan du nemlig tilkøbe specialdesignede indlæg til vin, som sikrer stabilitet. Derudover er gavekasserne produceret i kraftigt bølgepap, og gaven er derfor godt beskyttet mod eventuelle tryk og stød. Endvidere er alle vores gavekasser i pap lette at samle, og gaveæskerne med vippelåg kræver ingen former for tape. Vores gavekasser fungerer rigtig godt til virksomheder, som ikke bare skal give én men flere gaver, eller til butikken som søger en smart indpakningsløsning. Det skyldes, at gaveæsken er en hurtig og effektiv løsning til at danne rammen omkring gaverne. Det eneste du blot skal koncentrere dig om, er at finde på noget godt indhold til gaven.

Julegaveæsker i pap

Hos Smurfit Kappa Systemkassen har vi sørget for at designe gaveæsker der er specielt designet til juletiden. I højtiderne pakkes der lidt flere gaver end normalt, og den rigtige indpakning er derfor essentiel. Der sælges både flere gaveæsker i butikkerne, og medarbejderne på arbejdspladserne skal måske forkæles med en julegave. Hertil har vi designet og produceret store gaveæsker med låg, som passer perfekt til juletiden. Gavekasserne efterlader den helt rigtige julestemning hos modtageren. Vores julegavekasser er nemlig designet med forskellige julemotiver herunder både sne- og julemænd, som skaber associationer til julen. Firmagaver gives i forbindelse med påskønnelse af medarbejder, kunder eller samarbejdspartnere, hvorfor der bør være tænkt på et hvert element i gaven - alt lige fra emballage til indholdet, så modtageren føler sig værdsat.

Gavekasser i pap i miljøvenlige materialer

Miljøet spiller en stor rolle hos os, og det ved vi, at det også gør hos mange af vores kunder. Bæredygtighed er en vigtigt parametre for mange forbrugere, hvorfor du bør have det med i dine overvejelser omkring valget af emballage. For at gøre det nemt for dig, er alt vores  emballage produceret på vores egne fabrikker med omtanke for miljøet – du kan derfor købe din emballage med god samvittighed! Alt vores emballage er fremstillet af FSC®-certificeret papir. Pappet er derfor miljøgodkendt, og kommer fra bæredygtigt skovbrug.

Køb gaveæsker i pap engros hos Smurfit Kappa Systemkassen

Fjern fokus fra brugen af gavepapir og benyt i stedet gaveæsker til indpakning. Det gør gaveindpakningen til en nem og elegant løsning. Det giver gaven et eksklusivt look, og viser samtidig, at du har gjort noget ekstra ud af indpakningen. Når du køber gaveæsker hos Smurfit Kappa Systemkassen sikrer vi både skarpe priser, og at service og kvalitet er i højsædet. Vi er en kvalificeret og kreativ emballagepartner, der altid står klar med gode råd og sparring. Når du køber gaveæsker hos os, er der ikke tale om de traditionelle brune papkasser men derimod kasser med spændende designs i forskellige størrelser og farver, hvilket også gør udvalget lidt mere personligt. Vi holder os hele tiden opdateret med trends og markedets behov når nye gaveæsker med låg skal designes. Vi har stort fokus på at være innovative og nytænkende, så gavekasserne til indpakning altid både fremstår funktionelle og pæne. Vores gaveæsker findes i forskellige størrelser, så du undgår spildplads, og så kassen matcher indholdet.

Gaveæsker i pap til indpakning

Kvalitets gaveæsker

Emballagens funktion er i høj grad at være beskyttende, hvorfor den rette kvalitet er altafgørende. Gaveæskerne bliver produceret på vores egne lokale fabrikker, og vi kan derfor garantere dig den højeste kvalitet. Det smarte ved vores gaveæsker er, at kassen lukkes med låg. Derfor er indholdet ekstra beskyttet, og du sikrer, at indholdet ikke falder ud af gaveæsken. Ydermere er kassen produceret i robust og slidstærk kvalitet, og indholdet af gaveæskerne er derfor rigtig godt beskyttet mod slag, stød og viberationer under forsendelse og transport. Den solide kvalitet sikrer desuden, at gaveæsken kan holde til tungere gaver såsom vin, øl og champagne. Ikke nok med den er pæn og anvendelig, så er grund værdien af kassen også i orden.