Subtotal DKK 0,00
Moms DKK 0,00
Total DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
Momsnr.
E-mail
Deres reference
Telefon

Din indkøbskurv

FragtDKK 0,00
LeveringDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Moms udgør i altDKK 0,00
  • 0
  • Hurtig levering
  • Bæredygtige papkasser
  • Hurtig kundeservice
  • Papkasser fra egne fabrikker


Gavekasser

Mangler du den perfekte indpakning til firmagaver? Så har vi løsningen til dig! Hos Smurfit Kappa Systemkassen forhandler vi nemlig et bredt sortiment af funktionelle og flotte gavekasser med låg. Vi tilbyder gavekasser i pap i forskellige størrelser og designs – du finder derfor med garanti én gaveæske, der passer til netop dine behov og ønsker.

Henter produkter ...

Vælg den rigtige gavekasse

Vores gaveæsker i pap er oplagte til indpakning af firmagaver til dine kunder, ansatte eller samarbejdspartnere – og sikrer dig en let og stilren indpakningsløsning. Vores udvalg består bl.a. af vores julegavekasser, som passer perfekt til firmajulegaver. Derudover finder du vores klassiske gaveæsker med vippelåg som egner sig til både øl, vin, chokolade og andre delikatesser. Det vil være oplagt at fylde træuld i bunden af gavekassen, dette vil skabe rammen for en lækker gaveæske og tilmed vække opsigt og glæde hos modtageren.  

Praktisk løsning

Gaveæskerne med låg er en mere praktisk løsning i modsætning til vores gavekurve. Til vores gaveæsker kan du nemlig tilkøbe specialdesignede indlæg til vin, som sikrer stabilitet. Derudover er gavekasserne produceret i kraftigt bølgepap, og gaven er derfor godt beskyttet mod eventuelle tryk og stød. Endvidere er alle vores gavekasser i pap lette at samle, og det bedste er, at gaveæskerne med vippelåg kræver ingen former for tape - det gør indpakningen nem og enkel! 

Miljøvenlige materialer 

Miljøet spiller en stor rolle hos os. Vi producerer derfor alt vores emballage på egne fabrikker med omtanke for miljøet – du kan derfor købe din emballage med god samvittighed! Alt vores emballage er fremstillet af FSC®-certificeret papir. Pappet er derfor miljøgodkendt, og kommer fra bæredygtigt skovbrug.