Subtotal DKK 0,00
Moms DKK 0,00
Total DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
Momsnr.
E-mail
Deres reference
Telefon
Int. konteringsnr.

Din indkøbskurv

FragtDKK 0,00
LeveringDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Moms udgør i altDKK 0,00
  • 0
  • Hurtig levering
  • Bæredygtige papkasser
  • Hurtig kundeservice
  • Papkasser fra egne fabrikker


Pakkemateriale

Hos Smurfit Kappa Systemkassen vil vi også gerne være behjælpelig med andet end kvalitets papkasser. Derfor finder du også alverdens pakkemateriale til dine forsendelser her. Hos Systemkassen har vi et stort udvalg af tilbehør til din emballage – vi forsørger på den måde så vidt muligt, at dække alle vores kunders behov. Nedenfor finder du både boblefolie, tape, kantlister, pakkefyld, strækfilm, følgeseddellommer og spændebånd. Har du spørgsmål til hvilket pakkemateriale der passer til netop dine forsendelser? Så kontakt gerne vores kompetente medarbejdere på 79 33 79 33 eller på systemkassen@smurfitkappa.dk.

Henter produkter ...

Pakkemateriale til forsendelse

Emballage tilbehør spiller en stor rolle for emballering af dine produkter. Korrekt emballering er nemlig essentielt for at sikre den bedst mulige beskyttelse af dine varer. På den måde sikrer du, at dine varer kommer ubeskadiget frem til modtageren.  

Bobleplast

Det første du finder her på siden, er vores populære ruller af boblefolie også kendt som bobleplast. Boblefolie er emballage med en fantastisk stødabsorberende evne, det er derfor oplagt til beskyttelse af dine varer under forsendelse. Bobleplast er endvidere et meget fleksibelt produkt – det skyldes, at det kan pakkes rundt om næsten alle former for produkter. Boblefoliet er i sær praktisk ved produkter med én skæv eller uregelmæssig form, som ellers normalt er svære at pakke ind. Vores boblefolie findes i seks forskellige mål – så der er noget for enhver smag.

Tape

Hos Smurfit Kappa Systemkassen forhandler vi også forskellige former for kvalitetstape til din emballage – herunder både almindeligt plast tape men også miljøvenligt papir tape. Det er vigtigt, at vælge en god og robust tape, når du skal emballere dine pakker, så du trygt kan sende den afsted til modtageren. Ved at vælge en god kvalitetstape sikrer du en ordentlig lukning af din pakke. Det er nemlig vigtigt, at pakken holdes tæt lukket under hele forsendelsen, så dine varer ikke bliver beskadiget.

Kantlister

Kantlister er en optimal slidstærk hjørnebeskyttelse til dine papkasser. Kantlister også kaldet hjørnelister sikrer dig ideel beskyttelse mod slag og stød af dine produkter under forsendelse. Når dit gods skal pakkes med kantlister, kan det gøres på to måder. Kantlisterne kan både benyttes som ekstra fiksering inde i papkassen eller som ydre fiksering. Udover at sikrer dine varer mod slag og tryk, så er de også med til at stabilisere dit pallegods.

Kassefyld

Vi forhandler to forskellige former for miljøvenligt kassefyld. Kassefyldet beskytter dine varer optimalt mod slag og stød under forsendelse, så de ikke bliver beskadiget. Pakkefyldet er særdeles effektivt til, at udfylde den overskydende plads i papkassen, samtidig med at dine produkter ligger stabilt i kassen.

Strækfilm

Strækfilm er det oplagte valg til palletering af dit gods. Strækfilm benyttes derfor til indpakning og effektiv stabilisering af dine pallelaster, så dit gods holdes på plads under hele transporten, og risikoen for beskadigelse minimeres. Strækfilmen beskytter desuden også dit gods mod snavs, støv, skrammer og fugt. Strækfilmen finder du i to forskellige farver – den er nem og enkel at håndtere, og vikles blot manuelt rundt om din emballage.  

Følgeseddellommer

Benyt vores miljøvenlige følgeseddellommer til at vedlægge dine følgesedler, fakturaer eller garantisedler. Pak dine varer og placer følgeseddellommen udenpå emballagen. Følgeseddellommerne til forsendelse sikrer, at dine varer bliver leveret korrekt. Papirlommerne er nemme at håndtere, da de er selvklæbende. 

Spændebånd

Når dine papkasser er stablet og klar til afsendelse, så kan du med fordel afslutte med vores spændebånd også kaldet emballagebånd eller pallebånd. Spændebåndet benyttes nemlig til at fastspænde og stabiliserer dine paller, papkasser eller andet gods under forsendelse. På den måde sikrer du at dit gods ikke vælter under transport.