Subtotal DKK 0,00
Moms DKK 0,00
Total DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
Momsnr.
E-mail
Deres reference
Telefon

Din indkøbskurv

FragtDKK 0,00
LeveringDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Moms udgør i altDKK 0,00
  • 0
  • Hurtig levering
  • Bæredygtige papkasser
  • Hurtig kundeservice
  • Papkasser fra egne fabrikker


Papkasser til forsendelse

På denne side finder du vores smarte og innovative emballage løsninger til e-commerce markedet. Vi ved nemlig, hvor vigtigt det er med emballageløsninger, der gør arbejdet lige dét lettere. Så driver du en webshop og er på udkig efter den rette emballage til forsendelse af dine produkter? Så kan vi her hos Smurfit Kappa Systemkassen med garanti finde én emballageløsning der passer til lige netop dig og dine behov!

Henter produkter ...

Vi har alt i papkasser til webshops og e-handel

Hos Smurfit Kappa Systemkassen forhandler et bredt sortiment af emballage til webshops, og forsøger at dække flere forskellige behov ved at tilbyde webshop papkasser i forskellige størrelser, former og med forskellige funktioner – her på siden vil du altså kunne finde alt lige fra vores smarte webbox til de mere traditionelle konfektionsæsker.

Vi har hele tiden fokus på at optimere vores e-shops kasser og tænke innovativt. Vi er Smurfit Kappa Danmarks webshop, og vi står derfor selv for at udvikle vores papkasser til webshops og produktionen af produkterne foregår ligeledes på vores egne fabrikker – vi kan derfor garanterer dig den bedst mulige kvalitet. Dette sikrer dig at din forsendelse når sikkert frem, uden at papkassen går i stykker!

Vi ved at mængden af e-handelskasser kan variere alt efter behov, og derfor er det hos os muligt både at købe større og mindre partier. Alt afhængig af hvilke e-shop kasse der er tale om, skal du bare minimum købe et bundt af 15, 20 eller 25 stk.

Når du har valgt dine papkasser til forsendelse så sørger vi for hurtig levering - faktisk tilbyder vi dag-til-dag levering, og du behøver derfor ikke vente længe på din nye emballage.

Papkasser til webshops og e-handel

Optimering af forsendelser for webshops

Ved at vælge vores papkasser til forsendelse, vil du kunne optimere dine arbejdsgange. Det skyldes at alle vores e-handelskasser kan samles uden brug af tape – endvidere er mange af vores e-handelskasser udstyret med fuldautomatisk bunde og selvklæbende lukninger. Det gør det både nemt for dig og dine kunder at håndtere.

Miljøvenlig emballage til forsendelse

Forbrugernes bekymring og interesse for miljøet er steget markant. Ved at købe vores emballage til forsendelseudviser du som virksomhedsejer stor miljøbevidsthed. Alt vores papemballage er nemlig fremstillet af FSC®-certificeret papir. Pappet er derfor miljøgodkendt og kommer fra bæredygtigt skovbrug.