Subtotal DKK 0,00
Moms DKK 0,00
Total DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
Momsnr.
E-mail
Deres reference
Telefon
Int. konteringsnr.

Din indkøbskurv

FragtDKK 0,00
LeveringDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Moms udgør i altDKK 0,00
  • 0
  • Hurtig levering
  • Bæredygtige papkasser
  • Hurtig kundeservice
  • Papkasser fra egne fabrikker


Bakker og mellemlægsark

I denne kategori har vi samlet alle vores mellemlægsark og bakker. Hos Smurfit Kappa Systemkassen tilbyder vi mellemlægsark i forskellige varianter af bølgepap og kardus. Derudover tilbyder vi også bakker i forskellige størrelser og kvaliteter. Vi vil lidt længere nede komme nærmere ind på, hvordan du bedst muligt udnytter produkternes fulde potentiale! 
Henter produkter ...

 Låg og bund til papcontainer

Vores bakker benyttes i de fleste henseende som bund og låg til vores palle containere. Vores papcontainere kan samles og sammensættes på et hav af forskellige måder, og hertil kan bakkernes benyttes. Derfor er bakkerne helt essentielle som lukning til de forskellige pallepapkasser. Bakkerne sørger for, at indholdet i palle containeren holdes på plads under transport, og sikrer stabilisering af godset. Bakkerne og papcontainerne er special designet til en EUR palles mål, hvilket sikrer dig en god transport økonomi. 

Udover at bakkerne fungerer som lukning af vores pallepapkasser, så fungerer de også som emballage til forsendelse af flade enheder. Vores bakker er derfor en optimal emballageløsning til dig som forhandler billeder, rammer, større kalendere eller lignende. 

Endvidere kan bakkerne også benyttes som bund til samling af for eksempel dunke, beholdere, dåser eller flasker. 

Mellemlægsark til papkasser

Har du fokus på sikkerhed og optimal beskyttelse af dine varer, så er vores mellemlægsark løsningen til dig. Vores mellemlægsark finder du i forskellige størrelser, varianter og kvaliteter. Mellemlægsarkene findes både i bølgepap og som kardusark. Mellemlægsarkene fungerer perfekt som mellemlæg i papkasser og beholdere. Det beskytter dine varer, stabiliserer og holder dem adskilt. Derudover er mellemlægsark også egnet til palletering, og kan benyttes mellem dine stablede papkasser på pallerne - her er i sær mellemlægsarket i bølgepap essentielt. Palleark stabiliserer derfor den pakkede enhed under transport, samtidig med at de beskytter dine papkasser mod ridser, støv og beskadigelse. 

Pallearkene er produceret i en god og slidstærk kvalitet, og er derfor en god, nem og sikker løsning, hvis du ønsker at sikrer dine varer bedst muligt under forsendelse.