Subtotal DKK 0,00
Moms DKK 0,00
Total DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
Momsnr.
E-mail
Deres reference
Telefon
Int. konteringsnr.

Din indkøbskurv

FragtDKK 0,00
LeveringDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Moms udgør i altDKK 0,00
  • 0
  • Hurtig levering
  • Bæredygtige papkasser
  • Hurtig kundeservice
  • Papkasser fra egne fabrikker


½ palle container

I denne kategori finder du vores 1/2 palle containere. Pallecontainerne er robuste kvalitets papkasser, som er egnet til forsendelse og opbevaring. Emballagen i denne kategori er tilpasset en ½ europalle, og vores sortiment består af flere forskellige kombinationsmuligheder. Vi kan tilbyde almindelige foldekasse i 1/2-palle størrelse, som lukkes i top og bund, og vi kan tilbyde containerbund, som kan lukkes med et containerlåg eller container bakke. 
Henter produkter ...

Pallecontainer i pap til 1/2 EUR paller

Pallecontainere i pap er praktisktalt én stor papkasse, og dermed større end vores standard papkasser. Pallepapkasserne kan benyttes til flere forskellige formål. Kasserne er produceret i et kraftigt og slidstærkt materiale, og egner sig derfor både til forsendelse af dine produkter, men også til opbevaring af varer på dit lager. Brug derfor pallecontaineren til at skabe overblik og organisering på dit lager. 

Rummelige papkasser 

En af de mange fordele ved pallepapkasser er deres funktionalitet og rummelighed. Scantainere er derfor perfekte til, at sende et større parti af dine varer ud til en forhandler. Det skyldes, at kassens rummelighed gør det muligt, at sende flere mindre enheder i én container. Hvis du derimod skal sende større varer, som ikke vil kunne være i vores standard papkasser, så er pallepapkasser også den optimale løsning. Ved at vælge en pallecontainer i pap sikrer du, at dine varer er godt beskyttet under forsendelse - du kan derfor trygt sende dine varer afsted i vores papkasser. 

Miljøvenlige kasser

Du er sikkert stødt på pallecontainere i plast, træ eller jern - men papcontainere er altså et fantastisk alternativ, og vi vil lige fortælle dig en række fordele ved at vælge din nye pallecontainer i pap. En pallepapkasse er nemlig en rigtig god økonomisk løsning og vejer væsentligt mindre i forhold til pallecontainere i plast, træ eller jern. Sidst men ikke mindst, er det selvfølgelig et fantastisk miljøvenligt alternativ. Du kan derfor have god samvittighed, når du sender dine varer afsted til dine kunder. 

Håndtering af pallecontainer i pap

Vores papcontainere leveres plano, dette betyder altså at kasserne ikke leveres samlet. For dig som kunde betyder det, at papcontainerne optager mindre plads på dit lager. Kasserne er tilmed lette at samle – nogle af vores papcontainere kan lukkes med et låg eller blot stå åbne, mens andre lukkes som en almindelig foldekasse med brug af tape.

Køb pallecontainere i pap hos Smurfit Kappa Systemkassen

Vi har forsøgt at gøre det nemt og overskueligt at bestille igennem vores webshop, så du nemt og hurtigt kan finde de varer, som du har brug for. Når du har bestilt dine varer, sørger vi tilmed for hurtig levering – faktisk tilbyder vi dag-til-dag levering. Det betyder, at hvis du bestiller dine varer inden kl. 12:00, så har du din nyindkøbte emballage dagen efter - nemmere bliver det ikke!