Subtotal DKK 0,00
Moms DKK 0,00
Total DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
Momsnr.
E-mail
Deres reference
Telefon
Int. konteringsnr.

Din indkøbskurv

FragtDKK 0,00
LeveringDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Moms udgør i altDKK 0,00
  • 0
  • Hurtig levering
  • Bæredygtige papkasser
  • Hurtig kundeservice
  • Papkasser fra egne fabrikker


Gavekurve

Er du på udkig efter flotte og dekorative gavebakker, så er du havnet det helt rigtige sted! Hos Smurfit Kappa Systemkassen producerer, og lagerfører vi et stort udvalg indenfor alverdens vin- og gaveemballage. På siden her finder du vores store sortiment af gavekurve i pap. Gavekurve kan bruges til mange forskellige lejligheder. Gavebakkerne kan både danne rammen omkring firmagaver til dine kunder, medarbejdere eller samarbejdspartnere, eller de kan fungere som gaveemballage i din butik eller på din webshop. Valgmulighederne er mange, og vi dækker mange forskellige behov ved at tilbyde gavebakker i forskellige størrelser og designs. Du kan finde alt lige fra kvadratiske gavekurve i pap, gavebakker med håndtag, og gavekurve i forskellige farver og mønstre. 
Henter produkter ...

Gavekurve til livets mange begivenheder

Gavebakkerne er oplagte som firmagaver eller til at sælge gavekurve i din butik. Det er både en stilfuld og hurtig gaveløsning for dig og dine kunder. Gavekurvene kan sammensættes til forskellige anledninger både som værtindegave, jubilæumsgave, fødselsdagsgave, eller mors- og farsdagsgave. Der findes mange lejligheder, hvor gavekurve er den ideelle løsning, og mulighederne er mange. Gavekurve tillader dig at være kreativ og giver dig mulighed for selv at designe og sammensætte gavekurve, som du kan have stående fremme i din butik eller forhandle på din webshop, og som vil tiltrække kundernes opmærksomhed. Gavekurvene vil kunne fungere som grab-and-go gaver til dine kunder. Grab-and-go gaverne vil lette shopping oplevelsen, og gør det nemt for dine kunder, at glæde dem som de har nær. Derudover har du også mulighed for selv at lade dine kunder sammensætte deres gavekurve. Det giver dine kunder mulighed for at sammensætte en gavekurv, der matcher den specifikke anledning og modtagerens præferencer, behov og ønsker. 

Gavekurv med åbent design

Gavebakkernes åbne design gør dem til en attraktiv og nem måde, at præsentere dine varer på. Sammensætning af gavekurvenes indhold står til fri fortolkning, og det er kun fantasien som sætter grænser. Det vigtigste er bare at sammensætte gavekurve der fremstår indbydende og tiltalende for dine kunder. Gavekurvenes indhold afhænger naturligvis af din butiks eller webshops varesortiment, men kan med fordel bruges til hudplejeprodukter, interiør, god vin, special øl, chokolade, kaffe og andre delikatesser. Gavebakkens åbne design overskueliggør gavens indhold, og viser det fra sin bedste side. En udsøgt gavekurv vækker med garanti interesse og glæde hos modtageren.

Vigtigheden af flot gaveindpakning 

Vi kommer ikke udenom, at gaveindpakningen har en stor betydning for helhedsoplevelsen ved modtagelse af en gave. Gaveindpakningen skal gerne give modtageren en følelse af, at der er tænkt over hver enkelt lille detalje, da det er det første, som modtageren ser. Så sørg for at vælg en gavekurv der matcher dine produkter og din brandæstetik. For at fuldende din købmandskurv i pap, så den ser flot og indbydende ud, kan du med fordel komme træuld i bunden af kurven. Ikke kun for æstetikkens skyld og fremhævning af dine produkter men også for at beskytte dine produkter på bedst mulig vis. Derefter kan du med fordel afslutte gaveindpakningen med cellofan, som lige giver gaven det sidste finish. 

Miljøvenlige og holdbare materialer

At vælge en gavekurv i pap, fremfor gavekurve lavet af plastik, træ eller zink, er et miljøvenligt valg. Vi har fokus på kvalitet og bæredygtighed, og netop derfor er alt vores papemballage produceret på vore egne fabrikker. Vores emballage er fremstillet af FSC®-certificeret papir. Pappet er derfor miljøgodkendt og kommer fra bæredygtigt skovbrug. Gavebakkerne er desuden produceret i kraftigt bølgepap, hvilket giver den rette stabilitet, og sikrer dig at gavekurven kan bære vægten af indholdet. Ydermere er alle vores gavekurve i pap lette at samle og kræver ingen former for tape. Vi har nemlig et stort fokus på at udvikle emballage der både er praktisk men hvor designet også spiller en stor og vigtig rolle.