Subtotal DKK 0,00
Moms DKK 0,00
Total DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
Momsnr.
E-mail
Deres reference
Telefon
Int. konteringsnr.

Din indkøbskurv

FragtDKK 0,00
LeveringDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Moms udgør i altDKK 0,00
  • 0
  • Hurtig levering
  • Bæredygtige papkasser
  • Hurtig kundeservice
  • Papkasser fra egne fabrikker


Kassefyld

Der er ingen tvivl om, at miljøvenligt kassefyld er et uundværligt produkt, når det kommer til effektiv beskyttelse af dine varer. Vi forhandler to typer kassefyld af den højeste kvalitet, så du trygt og sikkert kan sende dine produkter afsted. Kassefyldet sikrer dig den optimale beskyttelse, minimerer skader og beskytter dermed dine varer mod slag, stød og vibrationer under transport - korrekt emballering er nemlig essentiel for en vellykket forsendelse, og giver glade kunder.

Vi forhandler både økologisk fremstillet bio pakkefyld af naturligt majsstivelse, samt papir kassefyld som er 100 % genanvendeligt - dine forsendelser vil derfor belaste miljøet mindst muligt.
Henter produkter ...

Pakkefyld til effektiv beskyttelse af dine varer 

Hvis papkassen ikke passer perfekt til dine produkter, kan kassefyld benyttes til at udfylde den overskydende plads i emballagen. På den måde sikrer du, at dine varer ligger stabilt i kassen, og dermed ikke vælter rundt. Korrekt emballering og den rette beskyttelse af dine varer er altgørende for en sikker transport. Håndteringen af kassefyld er hurtig, nem og enkel. For at pakke din forsendelse bedst muligt fylder du først lidt kassefyld i bunden af papkassen, dernæst placerer du dine produkter i kassen, og afslutningsvis fylder du den med kassefyld igen. Din papkasse skal derefter blot tapes sammen, og er nu klar til forsendelse.

Kassefyld der dækker flere forskellige behov 

Alt vores pakkefyld er stødabsorberende. Vi forhandler to typer af kassefyld; papirkassefyld og bionedbrydeligt kassefyld. Vi er derfor sikre på, at vi har kassefyld, der passer til lige netop dig og dine behov. Vores kassefyld er et must-have på ethvert lager, og er en fortrukken emballageløsning hos mange virksomheder. Kassefyldet er desuden let at håndtere på det travle lager.

Udover at emballage fyld er effektiv beskyttelse, så vejer det også minimalt. Kassefyldet er produceret i et rigtig let materiale, og det tilfører derfor ikke meget ekstra vægt til din forsendelse. Derfor er vores kassefyld også en rigtig god økonomisk løsning.

Miljøvenligt kassefyld 

Hos Smurfit Kappa Systemkassen har vi et stort fokus på miljøet. Det er vigtig for os, at vores kunder kan sende pakker afsted med god samvittighed, og naturligvis med omtanke for miljøet. Pakkefyld kan nemlig være meget belastende for miljøet. Vi forsøger dog, at belaste miljøet mindst muligt, og derfor er begge vores varianter af pakkemateriale også miljøvenlige, ligesom så meget af vores andet emballage er. 

Papir kassefyld 

Vores miljøvenlige kassefyld af papir er et meget fleksibelt produkt, da det kan formes efter produkterne. Papirkassefyldet er desuden meget pladsbesparende på det lille lager og nemt at opbevare. Kassefyldet kommer i en smart boks/dispenserkasse, hvor du nemt kan afrive den mængde kassefyld, som du har behov for. Man skal ikke lade sig snyde af kassen kompakte størrelse – en boks med papirkassefyld svarer nemlig volumenmæssigt til hele tre sække pakkechips. Du får derfor meget kassefyld for pengene.

Papir kassefyld

Bio kassefyld 

Vores biofyld lavet af majsstivelse er også et fantastisk beskyttende produkt med høj stødabsorberingsevne. Kassefyldet er et rigtig godt alternativ til det klassiske flamingo kassefyld - det findes der flere gode grunde til. Kassefyldet er nemlig konkurrencedygtigt, og ligger derfor på prisniveau med flamingofyld. Endvidere er kassefyldet lugt- og støvfri og tilmed antistatisk. Bedst af alt er det miljøvenligt, og dermed produceret uden brug af plast. Du kan derfor med god samvittighed benytte dette produkt. Biofyldet er endvidere nemt for dine kunder at afskaffe – enten som almindeligt husaffald eller i komposten. Desuden opløses biofyldet når det kommer i kontakt med vand. 

Begge former for kassefyld har den samme beskyttende evne, og kan benyttes til alle typer produkter – er der tale om ekstra skrøbelige produkter, er det en god idé både at gøre brug af både boblefolie samt kassefyld.