Subtotal DKK 0,00
Moms DKK 0,00
Total DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
Momsnr.
E-mail
Deres reference
Telefon
Int. konteringsnr.

Din indkøbskurv

FragtDKK 0,00
LeveringDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Moms udgør i altDKK 0,00
  • 0
  • Hurtig levering
  • Bæredygtige papkasser
  • Hurtig kundeservice
  • Papkasser fra egne fabrikker


Vinemballage

Du kan bruge gaveæsker til flasker til mange forskellige lejligheder. Vinkartonerne bruges til gaver, som afhentes eller leveres personligt frem for med posten. Vores vinkartoner kan derfor både benyttes som gaveemballage i både vinforretninger og i forbindelse med vingaver til dine medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere. Det er vigtigt ikke at undervurdere betydningen af den rette emballage, da gaveindpakningen er en del af samlede oplevelse for modtageren. En flot gaveindpakning viser, at du har tænkt på modtageren, og det betyder meget mere, end man lige tror. Det er de små detaljer som tæller.

Hos Smurfit Kappa Systemkassen tilbyder vi vinemballage i forskellige størrelser, materialer og farver - du kan derfor få en vinkarton til ethvert behov og enhver smag! Vinkasser skal nemlig ikke bare skal være praktiske og sikre, men også indbydende og blive bemærket af modtageren. Hvem vil ikke elske at modtage en vingave i en flot indpakning?
Henter produkter ...

Vælg den rigtige emballage til vinemballage

Vores sortiment består både af klassiske vinkartoner i neutrale farver, men du finder også kreative designs med mønster, som skiller sig lidt mere ud. Udover at tilbyde vinæskerne i forskellige farver og designs, så finder du dem naturligvis også i mange forskellige størrelser. Vores vingaveæsker kan nemlig både indeholde 1, 2 eller 3 flasker vin pr. kasse. Vores gaveæsker til vin er lette at samle, og pappet fra ruderne i vinkartonen fungerer nemt som en adskillelse i æsken, således at flaskerne ikke klirrer mod hinanden. Endvidere giver ruderne i vinkartonen mulighed for at vise etiketterne på vinflaskerne på en præsentabel måde til modtageren. Vores flaskeæsker er optimale til vinflasker som Bourgogne og Bordeaux.

Vinkartoner der skiller sig ud

Med vores vinemballage bliver det ikke lettere at sørge for en flot indpakning af en god flaske vin. Emballagen er nemlig en stor del af helhedsoplevelsen ved at modtage en gave - og betyder meget mere, end man lige regner med. En flot vinkarton vil være iøjnefaldende og gøre sig bemærkelsesværdig blandt dine kunder, medarbejdere eller samarbejdspartnere, og i sidste ende med garanti vække glæde hos modtageren. Spændende og flot vinemballage vil kunne peppe enhver flaske vin op.

Design din egen vinemballage

Ønsker du mere end bare standard vinkartoner, og vil du gøre lidt ekstra ud af din vinemballage? Så har du mulighed for, at få designet dine helt egne gaveæsker til vin. Hos Smurfit Kappa har vi både vores egne designere og produktion. Så vi hjælper dig gerne med at udvikle innovative og kreative vinkartoner, som differentierer sig fra konkurrenternes, og som afspejler din brandidentitet. En unik vinkarton skaber merværdi til din gave eller dit produkt. Vi er specialister i kreative emballageløsninger, og vi designer vinkartoner ud fra dine specifikke behov og ønsker. Vores gaveæsker til flasker kan både produceres i forskellige størrelser, farver og former - det er kun fantasien, som sætter grænser. Mulighederne er mange, så kontakt os gerne for at høre mere. 

Miljøvenlig vinemballage

Alt vores emballage er produceret på vores egne Smurfit Kappa fabrikker, hvilket sikrer dig høj kvalitet og forsyningssikkerhed. Endvidere kan du købe emballage hos os uden dårlig samvittighed. Alt vores emballage er nemlig produceret med interesse for miljøet, og vores papemballage er fremstillet af FSC®-certificeret papir. Pappet er derfor miljøgodkendt, og kommer fra bæredygtigt skovbrug.