Subtotal DKK 0,00
Moms DKK 0,00
Total DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
Momsnr.
E-mail
Deres reference
Telefon

Din indkøbskurv

FragtDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Moms udgør i altDKK 0,00
  • 0
  • Hurtig levering
  • Bæredygtige papkasser
  • Hurtig kundeservice
  • Papkasser fra egne fabrikker


Vinemballage

Du kan bruge gaveæsker til flasker til mange forskellige lejligheder. Vinemballage benyttes ofte når du skal give vingaver til dine medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere. Det kan også være, at du kan bruge vinemballage hvis du driver en vinhandel.
Hos Systemkassen tilbyder vi vinemballage i forskellige størrelser, materialer og farver - så du kan få en vinkarton til ethvert behov og enhver smag! Vinkasser skal nemlig ikke bare skal være praktiske og sikre, men også indbydende og blive
bemærket af modtageren. Hvem vil ikke elske at modtage en vingave i en flot indpakning?
Henter produkter ...

Vælg den rigtige emballage til vinemballage

Vores vingaveæsker kan indeholde 1, 2 eller 3 flasker vin pr. kasse. Vores gaveæsker til vin er lette at samle, og pappet fra ruderne i vinkartonen fungerer nemt som en adskillelse i æsken, således at flaskerne ikke klirrer mod hinanden. Endvidere giver ruderne i vinkartonen mulighed for at vise etiketterne på vinflaskerne, på en præsentabel måde, til modtageren. Vores flaskeæsker er optimale til vinflasker som Bourgogne og Bordeaux.

Miljøvenlige materialer

Alt vores emballage er produceret på vores egne fabrikker, hvilket sikrer dig høj kvalitet og forsyningssikkerhed. Endvidere kan du købe emballage hos os uden dårlig samvittighed. Al vores emballage er nemlig produceret med interesse for miljøet. Vores papemballage er fremstillet af FSC®-certificeret papir. Pappet er derfor miljøgodkendt og kommer fra bæredygtigt skovbrug.