Subtotal DKK 0,00
Moms DKK 0,00
Total DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
Momsnr.
E-mail
Deres reference
Telefon
Int. konteringsnr.

Din indkøbskurv

FragtDKK 0,00
LeveringDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Moms udgør i altDKK 0,00
  • 0
  • Hurtig levering
  • Bæredygtige papkasser
  • Hurtig kundeservice
  • Papkasser fra egne fabrikker


Vinemballage

Du kan bruge gaveæsker til flasker til mange forskellige lejligheder. Vinemballage benyttes ofte når du skal give vingaver til dine medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere. Men det kan også være, at du kan bruge vinemballage, hvis du driver en vinhandel. Hos Systemkassen tilbyder vi vinemballage i forskellige størrelser, materialer og farver - du kan derfor få en vinkarton til ethvert behov og enhver smag! Vinkasser skal nemlig ikke bare skal være praktiske og sikre, men også indbydende og blive bemærket af modtageren. Hvem vil ikke elske at modtage en vingave i en flot indpakning?
Henter produkter ...

Vælg den rigtige emballage til vinemballage

Vores sortiment består både af klassiske vinkartoner, men du finder også designs med mønster, som skiller sig lidt mere ud. Udover at tilbyde vinæskerne i forskellige farver og designs, så finder du dem naturligvis også i mange forskellige størrelser. Vores vingaveæsker kan nemlig både indeholde 1, 2 eller 3 flasker vin pr. kasse. Vores gaveæsker til vin er lette at samle, og pappet fra ruderne i vinkartonen fungerer nemt som en adskillelse i æsken, således at flaskerne ikke klirrer mod hinanden. Endvidere giver ruderne i vinkartonen mulighed for at vise etiketterne på vinflaskerne, på en præsentabel måde, til modtageren. Vores flaskeæsker er optimale til vinflasker som Bourgogne og Bordeaux.

Vinkartoner der skiller sig ud

Med vores vinemballage bliver det ikke lettere at sørge for en flot indpakning af en god flaske vin. Emballagen er nemlig en stor del af helhedsoplevelsen ved at modtage en gave - og betyder meget mere, end man lige regner med. En flot vinkarton vil være iøjnefaldende og gøre sig bemærkelsesværdig blandt dine kunder, medarbejdere eller samarbejdspartnere, og i sidste ende med garanti vække glæde hos modtageren. Spændende og flot vinemballage vil kunne peppe enhver flaske vin op.

Design din egen vinemballage

Vil du gøre lidt ekstra ud af din vinemballage? Så har du nu mulighed for, at designe din helt egen gaveæsker til vin. Vi har nemlig lanceret vores Online Designer, her har du mulighed for at udfolde dine kreative evner, og designe vinemballage som skiller sig ud fra konkurrenternes. Vi har gjort det nemt, enkelt og hurtigt også endda til fordelagtige priser. Du har både mulighed for at farvelægge, tilføje tekst eller dit logo - det er kun fantasien som sætter grænser.

Miljøvenlig vinemballage

Alt vores emballage er produceret på vores egne Smurfit Kappa fabrikker, hvilket sikrer dig høj kvalitet og forsyningssikkerhed. Endvidere kan du købe emballage hos os uden dårlig samvittighed. Alt vores emballage er nemlig produceret med interesse for miljøet, og vores papemballage er fremstillet af FSC®-certificeret papir. Pappet er derfor miljøgodkendt, og kommer fra bæredygtigt skovbrug.