Subtotal DKK 0,00
Moms DKK 0,00
Total DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
Momsnr.
E-mail
Deres reference
Telefon
Int. konteringsnr.

Din indkøbskurv

FragtDKK 0,00
LeveringDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Moms udgør i altDKK 0,00
  • 0
  • Hurtig levering
  • Bæredygtige papkasser
  • Hurtig kundeservice
  • Papkasser fra egne fabrikker


Dobbeltbølge

Vores standard papkasser kommer i forskellige former, størrelser og tykkelser. Når det kommer til papkassens kvalitet kan man både tale om dobbelt- og enkeltbølge papkasser. På vores webshop finder du et bredt udvalg af ekstra kraftige papkasser i dobbeltbølge. Vores 2-lags foldekasser er robuste og dækker mange forskellige behov. 
Henter produkter ...

2-lags kraftige papkasser

Vores stærke dobbeltbølge papkasser er nogle af vores mest populære forsendelseskasser, og som er produceret i bølgepap af 2 lag. Papkasserne er derfor af en robust og kraftig kvalitet, som er velegnet til de hårde forsendelsesforhold. Dobbeltbølge indikerer tykkelsen på papkassen, og er derfor kraftigere kvalitet end vores enkeltbølge papkasser. Papkassen er ekstra slidstærk og holdbar og er derfor optimal til forsendelse af lidt tungere og skrøbeligere varer eller til stabling på EUR paller.

Eksportkasser

Vores 2-lags foldekasser er også bedre kendt som eksportkasser, og egner sig derfor særdeles godt til længerevarende transport. Grundet papkassernes solide og ekstra tykke kvalitet er de nemlig langt mere hårdføre overfor slag, stød og viberationer gennem hele distributionskæden. Du kan derfor være helt tryg ved at sende dine varer afsted. 

Papkasser til forskellige behov

Vi er sikre på, at vi har en papkasse, der passer til lige netop dine behov. Alle kasser er nemlig nøje udviklet i tæt samarbejde virksomheder fra flere forskellige brancher. Vores 2-lags foldekasser leveres plano - det betyder, at de ikke leveres samlet og dermed fylder mindre på dit lager. Bølgepapkasserne er lette at håndtere og samle, da kassen blot skal tapes sammen i bund og top.

Hvis du er i tvivl om hvilke tykkelse papkasse der passer bedst til dine produkter, så er du altid velkommen til at give vores kompetente medarbejder et kald på 79 33 79 33 (Pst! Vi har arbejdet med papkasser siden 1952).

Miljøvenlige papkasser

Alle vores kasser er produceret på vores egne Smurfit Kappa fabrikker med strenge kvalitetskrav, og vi kan derfor stå inde for en tårnhøj kvalitet og fair prissætning. Endvidere har vi et stort fokus på miljøet og alt vores papemballage er derfor fremstillet af FSC®-certificeret papir.

Så uanset om du er på udkig efter 
standard emballage og papkasserpapkasser til forsendelsebølgepap på rulle, pallecontainer i pap, papkasser til forsendelse af farlig godsvin- og gaveemballage i papkød- og fiskekasser i pap, frugt- og grøntkasser i pap eller flyttekasser er de miljøgodkendte, og pappet kommer fra bæredygtigt skovbrug. Af den grund kan du med god samvittighed sende dine pakker afsted til dine kunder velvidende om, at du belaster miljøet mindst muligt.