Subtotal DKK 0,00
Moms DKK 0,00
Total DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
Momsnr.
E-mail
Deres reference
Telefon
Int. konteringsnr.

Din indkøbskurv

FragtDKK 0,00
LeveringDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Moms udgør i altDKK 0,00
  • 0
  • Hurtig levering
  • Bæredygtige papkasser
  • Hurtig kundeservice
  • Papkasser fra egne fabrikker


Vin- og gaveemballage

Hos Smurfit Kappa Systemkassen forsøger vi hele tiden at være nytænkende for, at kunne udvikle de bedste og mest innovative emballageløsninger til vores kunder. Vi har nemlig et stort fokus på, at vores gaveemballage skal være nemt at håndtere, men samtidig være en fryd for øjet. Når det kommer til, at skulle give gaver, så spiller emballagen nemlig én stor rolle for mange. Emballagen kan nemlig være med til, at give en bedre og mere unik oplevelse for modtageren – for hvem vil ikke sætte pris på, at få en gave i flot indpakning? Derfor forhandler vi, hos Smurfit Kappa Systemkassen, et stort udvalg af både vin- og gaveemballage til en fordelagtig pris. Vores vin- og gaveindpakning gør det nemt for dig at pakke dine gaver ind på en flot og indbydende måde – der med garanti vil imponere modtageren.

Henter produkter ...

Vin- og gaveemballage til kunder og medarbejdere

Her på siden finder du et stort udvalg af unikke og eksklusive gavekurve og vinkartoner i mange forskellige størrelser, farver og former – du vil altså kunne finde alt fra flot vinemballage til dekorative julegavekasser. Vi håber derfor, at du finder noget, der passer til lige netop dit behov.

Gaveindpakning kan selvfølgelig bruges i mange forskellige henseende, men vi vil alligevel lige komme med vores bud og ideer til, hvornår du kan bruge vores gaveemballage. Vores gaveemballage egner sig bl.a. til dig, der driver én vinhandel eller en webshop med salg af udsøgte og lækre vine. Her kunne du med fordel pakke vores gavekurve med forskellige slags vin samt andre lækre delikatesser og sælge dem i din butik eller på din webshop. Derudover tilbyder vi også et stort udvalg af vinkartoner samt vinforsendelseskasser, som er en robust og beskyttende emballage, som kan bruges, når du skal sende vin ud til dine kunder.

Vores gavekurve samt vinkartoner egner sig også perfekt til virksomheder, som har lyst til at glæde eller vise påskønnelse til sine medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere med én velsmagende vin eller fin gavekurv. Du kan med fordel fylde vores gavekurve og –kasser med træuld og afslutte med cellofan for, at skabe det helt rigtige udtryk.

Gaveemballage der gør det nemt for dig

Når du modtager din nyindkøbte gaveemballage, så leveres det plano. Det betyder, at emballagen ikke leveres samlet, og dermed fylder mindre på dit lager. Men vi er klar over, at når der skal pakkes et hav af gavekurve til dine kunder eller medarbejdere, så skal det gerne kunne klares nemt og hurtigt. Derfor er alle vores gavekurve og –kasser samt vinkartoner nemme at samle, og kan samles uden brug af tape – så kan det altså ikke gøres mere enkelt.

Køb din gaveindpakning hos Smurfit Kappa Systemkassen

Hos Smurfit Kappa Systemkassen kan du få alt gaveemballage samlet et sted. Vi forhandler et stort sortiment af gavekurve og –kasser samt vinkartoner- og forsendelseskasser i mange forskellige størrelser, udskæringer og farver - vi har derfor gaveindpakning for enhver smag! Vores gaveemballage er endvidere produceret i en stærk og kraftig kvalitet. Vi sætter en stor ære i at levere produkter af god kvalitet. Emballagen er derfor produceret på vores egne Smurfit Kappa fabrikker efter strenge kvalitetskrav.

Desuden ved vi, at hurtigt levering spiller en afgørende rolle for mange. Derfor sørger vi for dag-til-dag levering når du har bestilt din nye gaveemballage – du har derfor allerede din nyindkøbte emballage dagen efter.

Køb gaveemballage med god samvittighed

Et godt råd til at pakke miljøvenligt, er at vælge emballage der er fremstillet af bæredygtige materialer. Hos Smurfit Kappa har vi et stort fokus på miljøet. Vi sørger for, at vores emballage er 100 % genanvendeligt, og er desuden produceret på vores egne Smurfit Kappa fabrikker af 75 % råmateriale af genbrugsfibre. Udover at papkasserne er genanvendelige, så er de også fremstillet af FSC®-certificeret papir. Det betyder, at pappet er miljøgodkendt, og kommer fra bæredygtigt skovbrug. Du kan derfor med god samvittighed købe din emballage hos os, og samtidig gøre miljøet én tjeneste.