Subtotal DKK 0,00
Moms DKK 0,00
Total DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
Momsnr.
E-mail
Deres reference
Telefon

Din indkøbskurv

FragtDKK 0,00
LeveringDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Moms udgør i altDKK 0,00
  • 0
  • Hurtig levering
  • Bæredygtige papkasser
  • Hurtig kundeservice
  • Papkasser fra egne fabrikker


Bogomslag

I denne kategori finder du vores bogomslag af pap også kaldet krydsomslag, krydspack eller x-pack. Hvis du driver én webshop eller butik med salg af bøger, kataloger, computertilbehør eller spil, så egner disse bogomslag sig perfekt til sikker forsendelse af dine produkter. Bogomslagene er desuden lavet i et enkelt og stilrent look både i farverne hvid og brun – det skaber nemlig en god oplevelse for kunden, at modtage sine varer i pæn emballage.

Henter produkter ...

Sikker forsendelse af bøger, kateloger og spil 

Ved at vælge emballageløsningen bogomslag sikrer du, at dine varer er bedst muligt beskyttet under forsendelse. Det skyldes at disse bogomslag, i modsætning til vores andre emballageløsninger såsom postæsker, konfektionsæsker og webboxe, er specialdesignet til lige netop bøger og spil mv. Endvidere er krydsomslaget lavet i rigtig god kvalitet, og omslutter helt tæt om dit produkt. Dette sikrer dig, at dine produkter ikke glider rundt i emballagen, og de er derfor optimalt beskyttet mod stød og skader.

Specifikationer på bogomslag

Vores bogomslag er desuden udstyret med, én funktion der gør, at kassen har variabel højde. Det betyder, at højden kan tilpasses alt afhængig af hvilket produkt, og hvor mange produkter du skal sende – bogomslaget kan justeres fra 2,5 cm til 10 cm. Ikke nok med at bogomslaget er en fleksibel indpakning, så sikrer du også, at du sender minimal luft, og dermed reducerer dit CO2 aftryk.

Krydsomslaget i pap leveres plano, dette betyder at bogomslagene ikke leveres samlet. Dette betyder for dig, at omslagene optager mindre lagerplads. Bogomslaget er tilmed både rigtig hurtigt og nemt at samle, og kræver ingen former for tape - bogomslaget er nemlig udstyret med selvklæbende lukninger. 

Køb krydsomslag hos Systemkassen

Når du handler hos Smurfit Kappa Systemkassen, har vi forsøgt at gøre det så nemt og enkelt som overhovedet muligt - hvis du nu alligevel skulle have spørgsmål eller problemer så kontakt os gerne på 79 33 79 33. Endvidere sørger vi for at dække flere forskellige behov. Vores krydspack er nemlig produceret i to forskellige størrelser én mellem og stor. Udover at størrelsen på bogomslaget kan variere, ved vi også, at den ønskede mængde kan variere. Derfor er det hos os både muligt at købe større og mindre partier – du skal blot som minimum købe et bundt af 25 stk. Så om du har brug for mange eller få bogomslag, så står vi klar til at hjælpe.

Når du har bestilt dine varer, sørger vi tilmed også for hurtig levering – faktisk tilbyder vi dag-til-dag levering. Det betyder, at hvis du bestiller dine varer inden kl. 12:00, så har du din nyindkøbte emballage allerede dagen efter.

Vælg emballage med omtanke for miljøet

Vi er Smurfit Kappa Danmarks webshop, og derfor bliver alt vores papemballage også produceret på vores egne fabrikker i Danmark. Dette sikrer dig høj kvalitet og forsyningssikkerhed. Endvidere bliver alt vores papemballage produceret med omtanke for miljøet. Alt vores papemballage er nemlig fremstillet af FSC®-certificeret papir – du vil derfor kunne finde et FSC mærke på alle papkasserne. FSC mærket betyder, at pappet er miljøgodkendt, og kommer fra bæredygtigt skovbrug.