Subtotal DKK 0,00
Moms DKK 0,00
Total DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
Momsnr.
E-mail
Deres reference
Telefon
Int. konteringsnr.

Din indkøbskurv

FragtDKK 0,00
LeveringDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Moms udgør i altDKK 0,00
  • 0
  • Hurtig levering
  • Bæredygtige papkasser
  • Hurtig kundeservice
  • Papkasser fra egne fabrikker


Bogomslag

I denne kategori finder du vores bogomslag af pap, som også kaldes krydsomslag, krydspack eller x-pack. Det skyldes, at bogomslaget er formet som et kryds inden det lukkes. Hvis du driver en webshop eller butik med salg af bøger, kataloger, magasiner, computertilbehør, spil eller rammer, så egner disse bogomslag sig perfekt til sikker forsendelse af dine produkter. Bogomslagene er desuden lavet i et enkelt og stilrent look både i farverne hvid og brun, som giver dine kunder en god oplevelse for kunden, at modtage sine varer i pæn emballage.

Henter produkter ...

Bogomslag til sikker forsendelse af bøger, kataloger og spil

Ved at vælge emballageløsningen bogomslag sikrer du, at dine varer er bedst muligt beskyttet under forsendelse. Det skyldes at disse bogomslag, i modsætning til vores andre emballageløsninger såsom postæsker, konfektionsæskerwebbox og QuickPack, er specialdesignet til lige netop indpakning af bøger og spil mv. Endvidere er krydsomslaget lavet i rigtig god og stærk kvalitet, og omslutter helt tæt om dit produkt - produktet er derfor godt beskyttet hele vejen rundt. Dette sikrer dig, at dine produkter ikke glider rundt i emballagen, og er optimalt beskyttet mod stød og skader. Dine varer vil derfor komme sikkert og ubeskadiget frem til modtageren.

Bogomslag

Specifikationer på bogomslag

Vores bogomslag er desuden udstyret med, én funktion der gør, at kassen har variabel højde. Det betyder, at højden kan tilpasses alt afhængig af hvilket produkt, og hvor mange produkter du skal sende – bogomslaget kan justeres fra 2,5 cm til 10 cm. Vores alsidige krydsomslag kan derfor benyttes til forsendelse af mange forskellige størrelser af bøger, spil, magasiner og kataloger, og du har mulighed for at sende én eller flere varer samtidig. Ikke nok med at bogomslaget er en fleksibel indpakning, så sikrer du også, at du sender minimal luft, og dermed reducerer dit CO2 aftryk.

Krydsomslaget i pap leveres plano, dette betyder, at bogomslagene ikke leveres samlet. For dig som kunde betyder det, at omslagene optager mindre plads på dit lager. Bogomslaget er tilmed både rigtig hurtigt og nemt at samle, og samles uden brug af tape - bogomslaget er nemlig udstyret med integreret selvklæbende lukninger.

Selvklæbende bogomslag

Vores bogomslag med praktisk selvklæbende lukning anvendes oftest til indpakning af bøger. Så driver du et forlag, butik eller webshop, hvor du sender bøger ud til forhandlere og kunder, så vores bogomslag med garanti den rette løsning for dig. Vores innovative bogomslag som er selvklæbende, er skabt til at lette og optimere indpakningen af dine varer. Det skyldes, at alt hvad du skal bruge for at sende bøgerne afsted, finder du i vores bogomslag. Bogomslaget samles i en enkelt håndtering, herefter ligger du varen i, og lukker til sidst bogomslaget med den integreret selvklæbende lukning. Vi mener nemlig, at indpakning af forsendelser ikke bør tage længere tid end højst nødvendigt, og du derfor kan bruge din dyrbare tid på andre vigtige opgaver. Bogomslaget er derfor en ekstrem praktisk og tidsbesparende løsning, og pakkearbejdet er klaret på ingen tid. Smartere og hurtigere bliver det ikke!


Køb billige krydsomslag og bogomslag hos Systemkassen

Når du handler hos Smurfit Kappa Systemkassen, har vi forsøgt at gøre det så nemt og enkelt som overhovedet muligt - hvis du nu alligevel skulle have spørgsmål eller problemer så kontakt os gerne på 79 33 79 33. Endvidere sørger vi for at dække flere forskellige behov. Vores krydspack er nemlig produceret i to forskellige størrelser én mellem og stor. Udover at størrelsen på bogomslaget kan variere, ved vi også, at den ønskede mængde kan variere. Derfor er det hos os både muligt at købe større og mindre partier – du skal blot som minimum købe et bundt af 50 stk. Så om du har brug for mange eller få bogomslag, så står vi klar til at hjælpe.

Når du har bestilt dine varer, sørger vi tilmed også for hurtig levering – faktisk tilbyder vi dag-til-dag levering. Det betyder, at hvis du bestiller dine varer inden kl. 12:00, så har du din nyindkøbte emballage allerede dagen efter.

Vælg papemballage med omtanke for miljøet

Vi er Smurfit Kappa Danmarks webshop, og derfor bliver alt vores papemballage også produceret på vores egne fabrikker i Danmark. Dette sikrer dig høj kvalitet og forsyningssikkerhed. Endvidere bliver alt vores papemballage produceret med omtanke for miljøet. Alt vores papemballage er nemlig fremstillet af FSC®-certificeret papir – du vil derfor kunne finde et FSC mærke på alle vores papkasser. FSC mærket betyder, at pappet er miljøgodkendt, og kommer fra bæredygtigt skovbrug.