Subtotal DKK 0,00
Moms DKK 0,00
Total DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
Momsnr.
E-mail
Deres reference
Telefon

Din indkøbskurv

FragtDKK 0,00
LeveringDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Moms udgør i altDKK 0,00
  • 0
  • Hurtig levering
  • Bæredygtige papkasser
  • Hurtig kundeservice
  • Papkasser fra egne fabrikker


Standard papkasser

Har du brug for alsidige men samtidig helt almindelige standard papkasser, så er du havnet det rigtige sted! Hos Smurfit Kappa Systemkassen forhandler vi et stort sortiment af standard papkasser i mange forskellige størrelser og kvaliteter, og du finder derfor med garanti, én bølgepapkasse der passer til netop dit behov. Vores kasser i bølgepap kan bruges til et utal af ting – foldekasserne i pap har nemlig en fantastisk slidstyrke, og kan derfor både bruges til forsendelse og returnering eller til opbevaring af varer på dit lager.

Henter produkter ...

Papkasser og modulkasser på mål

Vi ved, at det kan være lidt uoverskueligt at finde den rette foldekasse i pap men fortvivl ej – emballagekasserne er nemlig sorteret efter længde, så kasserne er derfor sorteret i en overskuelig rækkefølge – bemærk at alle mål er indvendige mål, og rækkefølgen er længde x bredde x højde. Derudover kan du også benytte dig af vores smarte kassesøger, som gør det let for dig, at finde den bølgepapkasse der passer til netop dit behov. Du indsætter blot dine fortrukne mål eller liter, hvorefter vores kassesøger finder det bedste alternativ til at dække lige netop dine behov. 

Vælg den rigtige foldekasse i pap

Det er nemlig altafgørende, at du finder den rigtige størrelse standard papkasse. For ved at vælge den rigtige størrelse kasse, så sikrer du, at indholdet ikke vælter rundt i papkassen, og derved opnår en bedre stabilisering. For at opnå ekstra beskyttelse af dine varer, kan du med fordel benytte dig af vores kassefyld til at udfylde pladsen i papkassen eller boblefolie til indpakning af de skrøbeligere varer.

Papkasserne i bølgepap leveres plano, dette betyder at papkasserne ikke leveres samlet. Det betyder for dig, at bølgepapkasserne optager mindre plads på dit lager. Foldekasserne er tilmed lette at samle, og skal blot lukkes med tape i top og bund – vi forhandler naturligvis både tape og tapedispenser.

Udover at forhandle vores standard papkasser, finder du også vores modulkasser i webshoppen. Modulkasser er designet til at passe på EUR pallen. Modulkasserne har en solid stablingsevne, og  sikrer derfor optimal udnyttelse af pallen. Alle modulkassernes varenumre starter med M.

Billige papkasser

Papkasserne er af rigtig god kvalitet, og fås i forskellige tykkelser – dette kaldes enkelt- og dobbeltbølge. Dit valg afhænger af, hvorvidt du skal benytte papkassen til lettere varer eller tungere og skrøbeligere ting. En enkeltbølge papkasse er det billigste alternativ, og kvaliteten består af 3 mm. enkeltbølge – de 3 mm. indikerer tykkelsen på pappet. Så har du derfor brug for at sende lettere varer, eller skal du blot bruge én papkasse til opbevaring, så er en enkeltbølge papkasse det optimale valg for dig. 

Kraftige papkasser

Vores dobbeltbølge papkasser er et lidt dyrere alternativ, men består også af en stærkere og bedre kvalitet. Kvaliteten i en dobbeltbølge papkasse består af en 7 mm. dobbeltbølge – de 7 mm. indikerer som sagt tykkelsen på pappet. Så sender du tungere eller skrøbeligere ting, vil det være oplagt at vælge dobbeltbølge papkassen, da det sikrer dig den optimale beskyttelse – du kan derfor være helt tryg ved at sende dine varer!

Miljøvenlige standard foldekasser

Alt vores papemballage er produceret med strenge kvalitetskrav på vores egne Smurfit Kappa fabrikker i Danmark. Dette sikrer dig som kunde den højeste kvalitet og forsyningssikkerhed, når du køber emballage hos os. Ydermere har vi et stort fokus på miljøet, og derfor er alt vores papemballage fremstillet af FSC®-certificeret papir. Pappet er derfor miljøgodkendt, og kommer fra bæredygtigt skovbrug.

Køb papkasser i webshoppen

Vi har forsøgt at gøre det så nemt og overskueligt som muligt at bestille igennem vores webshop. Endvidere sørger vi for at dække flere forskellige behov, og det gør vi ved at sælge kasser i bundter af kun 20 eller 25 stk. Så om du har brug for mange eller få foldekasser i pap, så står vi klar til at hjælpe. Når du har bestilt dine varer, sørger vi tilmed også for hurtig levering – faktisk tilbyder vi dag-til-dag levering. Det betyder, at hvis du bestiller dine varer inden kl. 12:00, så har du dine nyindkøbte varer dagen efter.