Subtotal DKK 0,00
Moms DKK 0,00
Total DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
Momsnr.
E-mail
Deres reference
Telefon

Din indkøbskurv

FragtDKK 0,00
LeveringDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Moms udgør i altDKK 0,00
  • 0
  • Hurtig levering
  • Bæredygtige papkasser
  • Hurtig kundeservice
  • Papkasser fra egne fabrikker


Frugt- og grøntkasser

Hos Smurfit Kappa Systemkassen tilbyder vi emballageløsninger til dine friske grøntsager. Vores udvalg består af tre forskellige frugt- og grøntkasser – vi håber derfor, at du finder én papkasse, der passer til lige netop dit behov. Vores solide frugt- og grøntkasser er specielt beregnet til transport af forskellige slags frugt og grøntsager, men kasserne kan med fordel også bruges som opbevaring på dit lager eller i butikker. 

Henter produkter ...

Frugt- & grønt kasser til transport og opbevaring

Når det kommer til forsendelse af frugt og grønt, så er det særligt vigtigt, at have den helt rigtige emballageløsning. Ved at vælge frugt- og grøntkasser i pap så sikrer du dig, at både dine sarte og friske frugt og grøntsager er bedst muligt beskyttet under forsendelse eller ved opbevaring på dit lager eller i butikker. Det skyldes, at vores frugt- og grøntkasser består af en stærk og kraftig kvalitet, og er beregnet til at kunne transportere dine produkter på tværs af logistikkæden. Emballagens design i kombination med kassernes gode kvalitet, sikrer du dig, at dine frugt og grøntsager ankommer intakt til den endelige destination, da de er godt beskyttet mod slag og stød. Du kan derfor trygt benytte dig af vores frugt- og grøntkasser!

Frugt- og grøntkasserne i pap leveres plano, dette betyder at kasserne ikke leveres samlet. For dig som kunde betyder det, at kasserne optager mindre plads på dit lager. Frugt- og grøntkasserne er tilmed både rigtig hurtige og nemme at samle i en simpel håndtering. 

Når dine kasser er samlet og fyldt med dine frugt og grøntsager, så er de ligeledes stabelbare. Kasserne er tilmed designet til, at blive pakket på en EUR palle.

Sæt dit eget præg på kasserne 

Ønsker du én specialdesignet løsning? Så kan vi naturligvis også hjælpe med dette. Det er muligt at sætte dit eget præg på vores frugt- og grøntkasser. Vi tilbyder nemlig tryk på din emballage – det giver dig rig mulighed for at bruge farve og grafik (f.eks. dit logo eller certificeringer) til, at promovere dine produkter eller dit brand og dermed opnå dine marketingmål. Dette er i sær ideelt, hvis du skal bruge kasserne til, at vise dine produkter frem på hylderne hos forhandlerne, eller til præsentation af dit frugt og grønt på markeder.

Vi bekymrer os for miljøet 

Du har muligvis stødt på frugt- og grøntkasser lavet af plast og polystyren. Der er flere fordele ved, at vælge kasserne i pap, du sikrer både, at dine produkter er bedre beskyttet, samt er det et fantastisk miljøvenligt alternativ. Så hvis du ligesom os tænker på miljøet, så kan du roligt købe din nye emballage hos os. Vores frugt- og grøntkasser er desuden 100 % genanvendelige og produceret på vores egne Smurfit Kappa fabrikker af materialer fra en vedvarende ressource, og ud fra bæredygtige udviklingsprincipper. Udover at papkasserne er genanvendelige, så er de også fremstillet af FSC®-certificeret papir. FSC mærket betyder, at pappet er miljøgodkendt, og kommer fra bæredygtigt skovbrug.

Køb frugt og grøntkasser i pap hos Smurfit Kappa Systemkassen

Vi har forsøgt at gøre det så nemt og overskueligt som muligt at bestille igennem vores webshop. Endvidere sørger vi for at dække flere forskellige behov. Vores kasser er nemlig produceret i flere forskellige størrelser og varianter – frugt- og grøntkasserne findes både med et rumfang på 10, 16 eller 30 liter. 

Udover at størrelsen på kasserne kan variere, ved vi også, at den ønskede mængde kan variere. Derfor er det hos os både muligt at købe større og mindre partier – du skal blot som minimum købe et bundt af 15 eller 25 stk. Så om du har brug for mange eller få kasser, så står vi klar til at hjælpe. 

Vi ved hvor meget hurtigt levering betyder, så derfor tilbyder vi dag-til-dag levering. Det betyder, at hvis du bestiller dine varer inden kl. 12:00, så har du din nyindkøbte emballage allerede dagen efter.