Subtotal DKK 0,00
Moms DKK 0,00
Total DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
Momsnr.
E-mail
Deres reference
Telefon
Int. konteringsnr.

Din indkøbskurv

FragtDKK 0,00
LeveringDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Moms udgør i altDKK 0,00
  • 0
  • Hurtig levering
  • Bæredygtige papkasser
  • Hurtig kundeservice
  • Papkasser fra egne fabrikker


Pallecontainer i pap

I denne kategori finder du vores kraftige palle containere i pap, der også kaldes scantainere eller pallekasser – så lad dig ikke forvirre af de forskellige navne. Hos Smurfit Kappa Systemkassen lagerfører vi et stort udvalg af både containere i 1/1 palle, 1/2 palle og 1/4 palle størrelser samt tilbehør som forskellige svøb, låg og bakker. Der derfor rig mulighed for at sammensætte pallekasserne på forskellige måder. Vi håber, at du kan finde en pap container løsning, der passer til lige netop dine behov!

Henter produkter ...

Pallekasser i pap til EUR-paller

Pallecontainer i pap er praktisk talt én stor papkasse. Der findes et hav af forskellige muligheder til benyttelse af denne form for emballage. Pallekasser i pap er robuste og slidstærke, og fremstillet af solide materialer. Pap containerne bruges derfor som oftest til forsendelse af produkter eller opbevaring af varer på dit lager. Pallekasser i pap fungerer som en ideel løsning til dit lager, da containerne har den perfekte størrelse til, at kunne være med til, at organisere dit lager og derved gøre det mere overskueligt at plukke og pakke dine varer. 

Funktionelle scantainere

Det smarte ved disse pallecontainere er deres funktionalitet og rummelighed. Vores pallecontainere i pap er derfor optimale, hvis du som virksomhed har brug for at sende et større parti af dine varer ud til en forhandler. Det skyldes, at der er rigeligt med plads til, at kunne sende flere mindre enheder i én papcontainer. Endvidere er pallekasser selvfølgelig også en nem og effektiv løsning til forsendelse af større enheder, som ikke vil kunne være i en af vores standard papkasser. Pallecontainere er derfor ideelle til brug ved eksport. Ved at vælge en pallecontainer i pap sikrer du, at dine varer er godt beskyttet, og holdes på plads under transport. Papkassens stærke kvalitet, gør det nemlig muligt at sende større og tungere enheder. Så når du pakker dine varer i vores scantainere, kan du altså trygt sende dine varer afsted på paller. 

Pallekasser med læsseklap

Det er samtidig muligt at få pallecontainere i pap med læsseklap, hvilket gør det ekstra nemt, at fylde enheder ned i containeren og tage dem op igen. Da denne form for pallecontainer er udstyret med en udskæring i siden, som gør pakke arbejdet nemmere for dig!

Pallecontainer i pap

Pallecontainer i pap er et miljøvenligt alternativ

Du har sikkert også stødt på pallecontainere i plast, træ og jern – men papcontainere er altså et fantastisk alternativ, og der er ligeledes en række fordele ved, at vælge din nye pallecontainer i pap. En papcontainer er nemlig en rigtig god økonomisk løsning, og vejer væsentligt mindre i forhold til diverse andre alternativer. Sidst men ikke mindst, er det selvfølgelig også et miljøvenligt alternativ. Vores pallekasser er nemlig fremstillet i miljøvenlige materialer, og er produceret med strenge kvalitetskrav på vores egne Smurfit Kappa fabrikker i Danmark. Vi kan derfor stå inde for en god og høj kvalitet. Endvidere er alt vores papemballage fremstillet af FSC®-certificeret papir. Pappet er derfor miljøgodkendt, og kommer fra bæredygtigt skovbrug. Så der er ingen grund til dårlig samvittighed, og lige netop derfor er vores pallepapkasser et godt valg. 

Halvcontainer og helcontainer i pap

Hos Smurfit Kappa Systemkassen forhandler vi et bredt udvalg af papcontainere, og du har mulighed for både at vælge halvcontainere og helcontainere. Fælles for de to typer pallecontainere er, at de er tilpasset dimensionerne på en EUR-palle, og du sikrer dig derfor optimal udnyttelse af pallen. Vores pallecontainere er designet som et fleksibelt system, og har mange forskellige kombinationsmuligheder. De kan derfor sammensættes og udbygges på flere forskellige måder, og tilpasses både halve og hele EUR-paller. Pallecontainerne har en fantastisk styrke, da de er produceret i kraftigt bølgepap, og er derfor stabelbare.

Sådan samler du en pallekasse

Vores papcontainere leveres plano, dette betyder altså, at kasserne ikke leveres samlet. For dig som kunde betyder det, at papcontainerne optager mindre plads på dit lager. Kasserne er tilmed lette at samle, og der er mange muligheder for samling af kassen, da man kan sammensætte forskellige dele alt efter ønsket behov. Nogle af vores papcontainere kan lukkes med et låg eller blot stå åbne, mens andre lukkes som en almindelig foldekasse med brug af tape. Der er også mulighed for, at sammensætte en pallecontainer med teleskopfunktion hvor højden kan justeres efter behov, og tilpasses derfor varen i kassen. 

Hvis godset i pallecontaineren ikke er særlig tungt, så kan du med fordel fastspænde pallekassen til EUR-pallen. Det kan gøres på flere forskellige måder bl.a. ved at klipse kassen fast til pallen ved brug af hæfteklemmer. Derudover har du også mulighed for at gøre brug af spændebånd til fastspænding af papkassen. 

Køb pallecontainer i pap hos Smurfit Kappa Systemkassen

Vi har forsøgt at gøre det nemt og overskueligt at bestille igennem vores webshop, så du nemt og hurtigt kan finde de varer, som du har brug for. Når du har bestilt dine varer, sørger vi tilmed for hurtig levering – faktisk tilbyder vi dag-til-dag levering. Det betyder, at hvis du bestiller dine varer inden kl. 12:00, så har du din nyindkøbte emballage dagen efter. 

Er du i tvivl om hvilke pallecontainer, som passer bedst til dine behov? Så tag endelig kontakt til os - vi hjælper med glæde! Vi kan kontaktes på systemkassen@smurfitkappa.dk, 79 33 79 33 eller i chatten her på hjemmesiden.