Subtotal DKK 0,00
Moms DKK 0,00
Total DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
Momsnr.
E-mail
Deres reference
Telefon
Int. konteringsnr.

Din indkøbskurv

FragtDKK 0,00
LeveringDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Moms udgør i altDKK 0,00
  • 0
  • Hurtig levering
  • Bæredygtige papkasser
  • Hurtig kundeservice
  • Papkasser fra egne fabrikker

Content kalenderBoost din forretning i juni: 4 mærkedage at fejre og engagere dig i!

Selvom der er mange grunde til, at du bør promovere mærkedage på de sociale medier, din webshop eller i din butik, giver vi dig her nogle af de primære grunde. Du skaber en følelse af samhørighed med dine kunder, og er samtidig med til at udtrykke din virksomheds værdier og engagement. Det skyldes, at du skaber opmærksomhed omkring vigtige og sjove begivenheder og viser en autentisk interesse for at være en del af den bredere samtale.

Den øgede opmærksomhed skaber buzz og tiltrækker nye kunder, som bliver tiltrukket af din virksomheds kreativitet. Den effektive markedsføring af mærkedage kan føre til øget trafik til din webshop eller butik. Det kan i sidste ende resultere i øget salg og konverteringer. Ved at tilbyde relevante kampagner, tilbud eller specialprodukter, som knytter sig til begivenhederne, kan du motivere dine kunder til at handle.

Bæredygtighed

Verdens miljødag ♻️

Bliv en del af fejringen af Verdens miljødag den 5. juni! Denne mærkedag er vigtig for alle virksomheder, der ønsker at vise deres engagement i en bæredygtig fremtid. Det er en international mærkedag, der fokuserer på de miljømæssige udfordringer og opfordrer til handling for at beskytte miljøet.

Grib chancen og deltag i fejringen af begivenheden, det viser, at din virksomhed er opmærksom på aktuelle miljømæssige udfordringer og er dedikeret til at handle på dem. Det kan styrke dit brand og tiltrække bevidste kunder der værdsætter og foretrækker virksomheder med en grøn profil.

Brug din virksomheds kommunikationskanaler herunder sociale medier, nyhedsbreve og blogindlæg til at dele erfaringer og fremhæve dine projekter, initiativer og resultater, der viser jeres engagement inden for bæredygtighed. Som en del af Verdens miljødag kan du tilbyde særlige rabatter eller tilbud på miljøvenlige produkter eller tjenester. Det vil motivere dine kunder til at træffe mere bæredygtige valg.

Sammen kan vi gøre en positiv forskel for at skabe en bedre og grønnere planet. Kontakt os i dag for at høre mere omkring vores store udvalg af bæredygtige emballageløsninger, der passer til dine behov og produkter.

Fars dag

Fars Dag 👨

Fars Dag den 5. juni er en dag dedikeret til at hylde og fejre de fantastiske fædre, der har været en uvurderlig del af vores liv. En oplagt anledning for dig som virksomhed for at skabe en unik og meningsfuld farsdagsoplevelse for dine kunder. En af måderne hvorpå du kan fejre farsdag med dine kunder er ved at tilbyde specielle farsdagsgaver eller gavekurve.

Mulighederne for farsdagsgaver er mange. Det kan være alt lige fra en god vin, tøj, oplevelser, personligt fotoalbum eller en gourmet gavekurv med alle hans favorit snacks, gourmet chokolade, kaffe eller andre lækkerier, som han kan nyde på sin særlige dag.

Hos Smurfit Kappa Systemkassen er vi ikke kun begejstrede for at fejre farsdag, men også for at bidrage til denne særlige begivenhed ved at tilbyde vores unikke emballageprodukter, der vil gøre enhver gave endnu mere mindeværdig. Vores emballageløsninger kan hjælpe med at skabe en elegant og stilfuld præsentation af dine farsdagsgaver i din butik eller på din webshop.

Vores emballageprodukter kan specialdesignes med dit virksomhedslogo eller et print der markerer fars dag. Det forstærker følelsen af påskønnelse og skaber en forbindelse mellem din virksomhed og dine kunder. Driver du en fysisk butik kan du med fordel få lavet en POS displayløsning, som kan vise dine Fars dags produkter frem. Et kreativt og iøjnefaldende display vil tiltrække dine kunder og gøre det nemt for dem at finde den rette gave.

Havet

Verdenshavenes dag 🌊

Hvert år den 8. juni fejres Verdenshavenes Dag. Denne globale mærkedag fokuserer på at beskytte verdenshavene. Det er derfor en oplagt mulighed for at deltage i den globale fejring og bidrage til bevarelsen af vores verdenshave.

Fejr Verdenshavenes Dag med dine kunder ved at kommunikere vigtigheden af at beskytte vores havmiljø og give dem muligheden for at handle med omtanke. Lad dem vide, at de kan gøre en forskel ved at støtte bæredygtige virksomheder som jer. Del historier, billeder og videoer på de sociale medier for at engagere med jeres målgruppe og skabe opmærksomhed omkring Verdenshavenes Dag.

Et andet initiativ du med fordel kan indføre i din virksomhed, er brugen af miljøvenlige papkasser, der er biologisk nedbrydelige eller genanvendelige. Vores papirbaserede emballage er cirkulær af natur og designet til at passe til produktets levetid, og ikke flere hundrede år i vores hav – det tager for eksempel 450 år at nedbryde plastik i havet. Vores bæredygtige emballageløsninger er derimod lavet af et vedvarende materiale, som er designet til at være genanvendeligt, og hvis det efterlades i naturen, bionedbrydes det naturligt uden at efterlade spor.

Vinsmagning

National Rosé Day 🍷

Gør National Rosé Dag, den 10. juni, til en mindeværdig begivenhed for dine kunder, hvor de kan føle sig værdsatte og forkælede – en enestående chance for at skabe unikke oplevelser og styrke loyaliteten.

Hvis din virksomhed er involveret i produktion eller salg af rosévin eller andre relaterede produkter, kan du bruge National Rosé Dag til at promovere dine produkter. Du kan tilbyde særlige rabatter eller sammensætte en vinkasse med nogle af dine bedst sælgende rosévine. Det hjælper med at øge bevidstheden om dine produkter og tiltrække nye kunder.

Rosévin kommer i mange forskellige nuancer, stilarter og smagsprofiler. National Rosé Dag er en oplagt mulighed for at organisere arrangementer som vinsmagninger eller roséfestivaler for at fejre dagen. Det giver dine kunder mulighed for at udforske og opleve den brede vifte af rosévin, der findes. Det skaber en mindeværdig oplevelse for dine kunder, og adskiller dig fra dine konkurrenter. Brug de sociale medier, din hjemmeside eller nyhedsbreve til at sprede budskabet om dine aktiviteter på National Rosé Dag.

[related="6299391,6299400,9415317,6002717,6002757"]