Subtotal DKK 0,00
Moms DKK 0,00
Total DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
Momsnr.
E-mail
Deres reference
Telefon
Int. konteringsnr.

Din indkøbskurv

FragtDKK 0,00
LeveringDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Moms udgør i altDKK 0,00
  • 0
  • Hurtig levering
  • Bæredygtige papkasser
  • Hurtig kundeservice
  • Papkasser fra egne fabrikker

Webshop papkasser til forsendelsePapkasser og emballage med tryk og logo

Systemkassen er Smurfit Kappa Danmarks webshop - her finder du et stort udvalg af kvalitets bølgepapemballage til opbevaring og forsendelse af varer. Vores sortiment består primært af standard emballage. Men har du behov for, at dine papkasser skiller sig ud, og imponerer modtageren, så hjælper vi dig gerne med emballage med tryk og logo. Så ønsker du solide og stærke papkasser, som samtidig er med til at repræsentere dine produkter på en præsentabel måde – så læs med her.

Hvorfor vælge emballage med tryk?

Emballagen er det første som din kunde ser, det er derfor altgørende med et pænt og visuelt førstehåndsindtryk. Emballagen kan nemlig også udløse en form for spænding i forbindelse med åbning og modtagelse af kassen. Emballagen siger nemlig meget om dine produkter, og tilfører dem ligeledes en større værdi. Derfor er det vigtigt, at gøre sig nogle tanker omkring hvad din emballage skal fortælle om din virksomhed og dine produkter.

Papkassen er nemlig ligeledes en stor og vigtig del af markedsføringen af dit produkt og virksomhed. Emballage med tryk vil kunne understøtte dit brand, skabe en rød tråd samt sende et ønsket signal til dine kunder. Det er i høj grad en rigtig effektiv og nem måde at promovere din virksomhed eller produkter på. Vores emballage med logo er derfor både med til at emballere, markedsføre og i høj grad beskytte dine produkter – en god kvalitet er med til at sikre, at dine produkter kommer sikkert frem. 

Skab opmærksomhed omkring dit brand 

En god og flot emballage kan nemlig gøre en stor forskel for den samlede købsoplevelse. Fangende og spændende emballage spiller desuden en væsentlig og central rolle i detailhandlen. Emballagen kan være altgørende for, at dine produkter bliver set, og differentierer sig fra konkurrenterne. Emballagens design er nemlig med til at gøre stort indtryk hos forbrugerne. 

Vi er specialister i emballage med logo tryk

Vi har hjulpet mange virksomheder med emballage med logo. Vi har opfyldt deres specifikke ønsker samt skabt det korrekte udtryk på kasserne. Vi har derfor stor erfaring med at producere og designe skræddersyet emballage løsninger, der opfylder dine produktionsbehov og kundernes krav – vi leverer papemballage der øger værdien af dit produkt, som vækker bestemte følelser, og fanger kundernes opmærksomhed med det samme.

Mulighederne er mange når det gælder emballage med tryk. Her kan du med fordel vælge, at få trykt dit logo, firmanavn eller andet relevant information som afspejler, og repræsenterer din virksomhed og dit produkt. Emballage med logo kan være med til at øge kendskabsgraden og i høj grad skabe opmærksomhed omkring din virksomhed og dine produkter.

Du har nemt og hurtigt mulighed for at bestille emballage med logo i små mængder, men vi har selvfølgelig også mulighed for, at producere større mængder i store oplæg. Vores kompetente medarbejdere sidder klar til, at hjælpe med hvilke løsninger og designs som passer til netop dine behov. Vi ønsker at guide dig på bedst mulig vis igennem hele processen, lige fra idéudvikling til at du i sidste ende står med den ønskede emballage – kontakt os gerne på +45 79 33 79 33.

Specialister hjælper med at få logo på emballage

Køb papkasser, emballage og æsker med firmatryk hos Smurfit Kappa Systemkassen

Om det det er vinemballage med tryk, forsendelseskasser, e-handels emballage med logo til din webshop, eller detailemballage som skal fange forbrugernes opmærksomhed, så er vi klar til at hjælpe. Vi henvender os både til dig, som har behov for små eller store mængder af papkasser med tryk. Mulighederne er mange, og vi hjælper dig med den perfekte løsning uanset antal. Produktionen foregår på vores egne Smurfit Kappa fabrikker, og vi sikrer dig derfor miljøvenlig emballage, hurtig leveringstid samt den bedste kvalitet.