Subtotal DKK 0,00
Moms DKK 0,00
Total DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
Momsnr.
E-mail
Deres reference
Telefon
Int. konteringsnr.

Din indkøbskurv

FragtDKK 0,00
LeveringDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Moms udgør i altDKK 0,00
  • 0
  • Hurtig levering
  • Bæredygtige papkasser
  • Hurtig kundeservice
  • Papkasser fra egne fabrikker

QR-kode på emballageScan, opdag og interager: Sådan forbedrer QR-koder kundeoplevelsen

En trend der især har vundet indpas på eCommerce markedet er intelligent emballage. Helt specifikt er der tale om emballage med digitale QR-koder – bedre kendt som de firkantede stregkoder, der i al stilhed er begyndt at pryde både indre og ydre produktemballager og som kan kommunikere med dine kunders smartphones. Vi lever i en digital verden hvor bekvemmelighed og tilgængelighed er blevet altafgørende i alle aspekter af vores liv, herunder hvordan vi interagerer med de produkter, vi køber.

QR-koderne er blevet effektive værktøjer, der bygger bro mellem det fysiske og det digitale. I dette blogindlæg vil vi udforske brugen af QR-koder i emballageverden og dykke ned i, hvordan de revolutionerer kundeoplevelsen. Fra øjeblikkelig adgang til produktinformation til markedsføringskampagner baner QR-koder vejen for en ny æra af interaktion og engagement. Gør dig klar til at låse op for fremtiden, når vi afdækker QR-kodernes utallige potentialer, og hvorfor de er en vigtig og nyttig del af din emballagestrategi.

QR-koder bringer din emballage til live

QR-koder er alle vegne. På alt lige fra restaurantborde til betalingsløsninger. Og det samme gælder for emballage. Ved at bruge den smarte teknologi bag QR-koder giver det dig mulighed for at bringe din emballage til live med interaktive elementer. Det skaber en forbindelse mellem det fysiske produkt som kunden modtager og din onlinetilstedeværelse på de sociale medier, din hjemmeside eller på din webshop.

Emballagedesignet har stor betydning for dine kunders førstehåndsindtryk. Ved at kombinere dit emballagedesign med QR-koder giver du dine kunder en oplevelse, der vil gøre dit brand mindeværdigt, sjovt og vigtigst af alt efterlader et varigt indtryk. Jo mere innovativ og funktionel din emballage er, jo mere værdsætter dine kunder det også.

Selvom QR-koder er et godt værktøj til at forbinde dit online og offline salg. Så er det vigtigt at der stadig tages højde for de kunder, der ikke er lige så teknologiske stærke. Alle vigtige oplysninger omkring produktet skal enten vedlægges på et stykke papir eller være trykt tydeligt på papkassen. Øvrige informationer og detaljer som er nice-to-know bør inkorporeres i en QR-kode.

QR-kode på restaurant

Bedste praksis dikterer, at QR-koder skal:

- Gerne være trykt på flere af kassens flader, så den er nem at få øje på.

- Have en tekstbaseret CTA (call-to-action), som fortæller hvorfor kunden skal scanne koden.

- Give en alternativ måde at få adgang til information på.

- Have en størrelse, så den kan scannes på mere end 30 cm. afstand, når kassen står på gulvet.

- Have en farve så QR-koden skiller sig ud, og matcher resten af kassens design.

- Gerne være minimum 20 x 20 millimeter.

- Ikke placeres ved siden af en stregkode, da det gør det vanskeligt at scanne QR-koden. Så placer dem eventuelt to forskellige steder.

- Ikke erstatte alle former for URL-adresser. Hvis du vil have kunderne ind på din hjemmeside www.virksomhedsnavn.dk, så bare skriv det. Men hvis du i stedet vil have dem ind på en specifik side på hjemmesiden så som  www.virksomhedsnavn.dk/bæredygtighed, så er QR-koder at foretrække, da URL-adressen bliver for lang og besværlig.

Fra information til interaktion: QR-koder ændrer spillet på emballagen

QR-koder er et værdifuldt værktøj til at dele alle former for brugbare informationer med dine kunder. Det er en nem og bekvem måde for forbrugerne at få adgang til yderligere oplysninger om dit produkt eller dit brand. Ved at scanne QR-koden med en smartphone eller QR-kodelæser kan forbrugerne hurtigt få adgang til dine hjemmeside, produkt oplysninger, kampagnetilbud, samlevejledninger, instruktionsvideoer, mulighed for at give feedback eller fortælle om dine bæredygtighedsinitiativer.

Du kan bruge QR-koder til at vise dine kunder, hvordan de kan style deres nye varer? Eller måske give dem en virtuel instruktionsvideo til hvordan de bruger deres nye produkt – måske er der funktioner de ikke kender til? At give dine kunder en god instruktion til dit brand og produkt bør være en central del af kundeoplevelsen. Det er en lille gestus, men som betyder meget i det store hele og er en god måde at promovere din virksomhed og dens historie.

Det er dig der bestemmer hvor forbrugeren skal føres hen. Ved at dele ud af informationer omkring dit produkt eller virksomhed er der større sandsynlighed for, at kunderne vælger dit produkt frem for dine konkurrenternes. Det skaber en bedre position for dig på markedet.

QR-kode på papkasser

Skab øjeblikkelig forbindelse til dine kunder

QR-koder på emballagen revolutionerer forbrugernes interaktion med dit brand, styrker tilliden og forbedrer kundeoplevelsen betydeligt. Du kan med fordel bruge QR-koder til spørgeskemaer. Feedback fra dine kunder er ekstremt værdifuldt, så du ved på hvilke parametre du gør det godt, og hvor du kan forbedre dig. QR-koder giver dig mulighed for at indsamle feedback i realtid fra dine kunder, så snart kassen åbnes.

Innovativ markedsføring: Hvordan QR-koder øger salget af dit produkt

QR-koder bruges ofte som et marketingsværktøj som engagerer med dine kunder og promoverer dine produkter eller tjenester. Ved brug af QR-koder har du mulighed for at skabe interaktive kampagner ved at linke QR-koden til specialtilbud, rabatter eller eksklusivt indhold. QR-koder giver dig kreativitet til at udføre dine markedsføringsidéer, hjælper dig med at øge salget, og opbygge brandloyalitet. Når man laver marketingkampagner, er noget af det vigtigste målbare resultater. Og her er QR-koder løsningen. QR-koder giver dig et indblik i, hvor mange kunder der vælger at scanne koden.

Brug en smart CTA (call-to-action) der opfordrer kunden til at handle

Men hvordan får du så dine kunder til at scanne din QR-kode? En gennemtænkt CTA (call-to-action) er svaret. Du vil helt sikkert gerne sikre dig at dine kunder scanner QR-koden, og at de rent faktisk ved hvad de scanner. En smart CTA vil fange forbrugerens opmærksomhed og fortælle dem om værdien ved at scanne koden. Mens ’Scan mig’ er oplagt at bruge, så brug i stedet ’Opdag mere her’ eller ’Lær mere her’. Den fængende tekst skal gerne gøre forbrugeren nysgerrig på mere information.

Få QR-koder trykt på emballage

Dynamiske versus statiske QR-koder – hvad er forskellen?

Når man taler om QR-koder findes der både dynamiske og statiske. Dynamiske QR-koder giver dig mulighed for at redigere i URL-adressen til dine kunder, når det passer dig. På den måde skal du ikke være bange for at få trykt QR-koden på en masse emballage, som du i sidste ende ikke kan bruge alligevel. Du kan altså redigere i linket og komme med nye oplysninger eller kampagner, som du ønsker at dele med dine kunder og dermed ændre kilden fremadrettet.

Samlet set er QR-koder på papkasser en alsidig og effektiv måde at komme i kontakt med forbrugerne på, give værdifuld information og forbedre marketingindsatsen. Skal vi bringe din emballage til live? Kontakt os allerede i dag!

[related="12429352,12429350,12429349,12429347,12429342"]