Subtotal DKK 0,00
Moms DKK 0,00
Total DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
Momsnr.
E-mail
Deres reference
Telefon
Int. konteringsnr.

Din indkøbskurv

FragtDKK 0,00
LeveringDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Moms udgør i altDKK 0,00
  • 0
  • Hurtig levering
  • Bæredygtige papkasser
  • Hurtig kundeservice
  • Papkasser fra egne fabrikker

Try onLive Shopping: Den nye trend inden for e-handel, du ikke kan ignorere

I en verden, hvor online shopping snarere er reglen end undtagelsen, søger forbrugerne stadig efter en mere personlig og engagerende oplevelse. Og her er Live Shopping svaret. Live-shopping kombinerer det bedste fra begge verdener ved at skabe en interaktiv og underholdende købsoplevelse, der bringer virksomheder og forbrugere tættere sammen.

Det er ikke uden grund at Live-shopping er blevet en populær og spændende måde at handle på. Ved at kombinere underholdning og e-handel giver live-shopping forbrugerne mulighed for at interagere med dig og dine produkter i realtid og gøre deres indkøb mere engagerende.

I dette blogindlæg vil vi udforske nogle af fordelene ved live shopping og dele nogle praktiske tips til, hvordan din virksomhed kan drage fordel af denne populære trend, uanset om du er en lille startup eller en stor veletableret virksomhed. Så lad os dykke ned i verdenen af live shopping og se, hvordan det kan revolutionere din virksomheds salg og engagement.

Hvad er Live Shopping egentlig?

Live shopping minder på mange måder om den form for shopping der fandt sted foran fjernsynet i 90’erne. Men live shopping handler om meget mere end det. Det handler om at opbygge et fællesskab og engagement på måder, som ikke tidligere har været tilgængelige inden for e-handel.

Live shopping er virksomheder som streamer live videoer, der viser deres produkter i aktion. Disse videoer giver forbrugerne mulighed for at interagere direkte med virksomheden ved at stille spørgsmål, give feedback, deltage i konkurrencer og endda købe produkterne i realtid. Live shopping forener det bedste fra den offline og online shopping oplevelse, og handler om meget mere end bare et køb – det er både engagerende, sjovt og spændende for forbrugerne.

Live shopping event

Forbrugerne elsker Live-shopping

Da mange virksomheder var nødsaget til at lukke deres butikker under pandemien, begyndte man i højere grad at overveje, hvordan man så kunne nå ud til kunderne og øge salget – og løsningen var live shopping.

Mange har været bekymret for om liveshopping blot var en corona-døgnflue, da populariteten i høj grad skyldes forbrugernes behov for underholdning og inspiration i en, til tider, kedelig corona-hverdag hvor alle butikkerne var lukkede.

Men en ny undersøgelse fra Dansk Erhverv afliver denne myte. Tallene viser, at godt hver femte dansker har liveshoppet de seneste tre måneder. Det er en markant fremgang fra sidste år, hvor 15 % af danskerne havde liveshoppet. Hovedårsagerne skyldes i høj grad stadig underholdning og inspiration men også muligheden for at spare tid og penge.

Onlinehandel

Live shopping skaber øget tillid og loyalitet blandt forbrugerne

Liveshopping er ikke bare en fordel for forbrugerne, der har mulighed for at se produktet i aktion, inden de køber det, det er også en fantastisk mulighed for dig som virksomhed. Ved at skabe en interaktiv oplevelse kan du skabe øget tillid og loyalitet blandt dine kunder samt øget salg.

En undersøgelse foretaget af McKinsey viser, at virksomheder der afholder live events, har en konverteringsrate på op til 30 %, hvilket er 10 gange højere end i traditionel e-handel.

Hvordan kommer man i gang med liveshopping?

Uanset om du driver en butik eller webshop er det muligt at live streame salget af dine produkter. Liveshopping kan finde sted på de sociale medier, live shopping-platforme, på din hjemmeside eller app.

Der er normalt en eller flere personer, der præsenterer produkterne under liveshopping – som for eksempel prøver produkterne, demonstrerer hvordan man bruger dem, præsenterer produkternes fordele eller deler tips og tricks til hvordan man får mest muligt ud af dem.

Deltagerne i din shopping livestream vil kunne interagere med dig via en live chat for at dele deres tanker om produkterne eller stille spørgsmål, der kan hjælpe dem med at finde frem til et produkt der matcher netop deres behov.

Helt praktisk bør du udvælge nogle produkter som du ønsker at promovere og sælge, vælge en dato, tid og længden af dit live shoppingevent, promover eventet, og til sidst beslutte på hvilke platforme du ønsker at afholde dit event – er det på din hjemmeside, TikTok, Facebook eller Instagram?

Livehandel

Maksimer din indtjening: Hvorfor rabatter er afgørende i Live shopping

Adgang til eksklusive rabatter, særlige tilbud og bonusser må være en af de største fordele og drivkræfter for live shopping, men dernæst er det fordelene som hurtigere og nemmere shopping, inspiration og idéer, der gør det attraktivt at live shoppe.

Rabatter fungerer som en stærk motivationsfaktor og skaber øjeblikkeligt engagement hos kunderne, når de overvejer at foretage et køb. Ved at tilbyde eksklusive rabatter eller et godt tilbud under live shopping-events skaber du et stærkt incitament for potentielle kunder til at handle hos dig.

Ved at tilbyde rabatter skaber du en følelse af eksklusivitet og en fornemmelse af at skulle handle hurtigt for at få mest muligt ud af tilbuddet. Det skaber et godt grundlag for impulskøb hos forbrugerne, da de vil blive grebet af stemningen. Gør det attraktivt ved kun at lade tilbuddet køre så længe dit live shopping event varer.

Rabatterne driver kunderne til at deltage aktivt i dit live shopping-event, hvilket resulterer i større sandsynlighed for konvertering og øget salgsvolumen. Ved at tilbyde rabatter viser du både at du værdsætter dine loyale kunder og skaber incitament for gentagne køb. Men det giver også mulighed for at tiltrække nye kunder, der ønsker et godt tilbud. Hvis kunderne kan se en værdi i dine live shopping-events vil du opbygge et stærkere og mere langsigtet forhold til dem.

Liveshopping

Den virtuelle butiksoplevelse

Når man shopper i fysiske butikker, kan man ofte hurtigere træffe en købsbeslutning, da man kan få rådgivning, se og mærke varen. Det samme gør sig gældende for livehandel, da det giver kunderne mulighed for at blive guidet hurtigere gennem deres købsbeslutning. Liveshopping gentænker den måde, som vi bruger de sociale medieplatforme på. I stedet for kun at have muligheden for at like et produkt, som bliver promoveret, giver det forbrugeren mulighed for at købe det direkte, når de ser det.

Med live shopping kan du give forbrugerne meget mere produktinformation på kort tid. I stedet for at få en potentiel kunde til at lave alt informationssøgningen selv, kigge efter anmeldelser, samt se adskillelige produktvideoer og -billeder. Vil du i stedet kunne give dem det i din liveudsendelse.

Live shopping online

Emballage, der giver liv til dine live-shopping oplevelser

Midt i alt fokusset på produktpræsentation og shopping oplevelse er der en vigtig faktor, der ikke bør overses – emballage. Papkassen er mere end bare en beskyttende ydre skal; den spiller en afgørende rolle i at skabe et varigt indtryk og påvirke kundernes købsbeslutninger. E-handelsemballagen er derfor en vigtig del af dit live-shopping-eventyr.

Under live-shopping bliver forbrugerne præsenteret for produkterne og deres mange fordele. Men når de modtager deres købte varer, er det emballagen der først møder dem. Vores emballageløsninger er designet til at tiltrække opmærksomhed og vække interesse fra det øjeblik, din kunde modtager pakken. En innovativ og flot designet emballage vil skabe et positivt indtryk og få dine kunder til at føle sig ekstra glade og tilfredse med deres køb. Vores eCommerce papkasser giver dine kunder en unboxing-oplevelse udover det sædvanlige.

Men vores emballageløsninger er ikke kun designet til at imponere visuelt. Vi forstår også betydningen af at skabe en delbar oplevelse på de sociale medier. Vores emballage designs giver dine kunder lyst til at dele billeder af dit brand på de sociale medier. På den måde øger du den online-eksponering af dit brand og når ud til en bredere følgeskare.

[related="12429352,12429350,12429349,12429347,12429342"]