Subtotal DKK 0,00
Moms DKK 0,00
Total DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
Momsnr.
E-mail
Deres reference
Telefon
Int. konteringsnr.

Din indkøbskurv

FragtDKK 0,00
LeveringDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Moms udgør i altDKK 0,00
  • 0
  • Hurtig levering
  • Bæredygtige papkasser
  • Hurtig kundeservice
  • Papkasser fra egne fabrikker

Papkasser til vinSådan sender du flasker sikkert til dine kunder

Vinsalget foregår ikke længere kun i butikker men i stigende grad også online. Der er derfor sket en øget stigning af webshops, der forhandler vin online. Hvis du sender vin afsted fra din butik eller webshop, så ved du også, hvor skrøbelige vinflaskerne kan være. Der kan nemlig være udfordringer med at sende glas og flasker med post. De skrøbelige vinflasker kræver derfor den helt rigtige emballage, som sørger for, at flaskerne er godt beskyttet igennem hele logistikkæden. Vi vil derfor med denne guide give vores bedste bud på, hvordan dine flasker når uskadt frem til kundens hoveddør.

Hvorfor er vinemballage vigtig?

Forbrugernes adfærd ændrer sig, og det er i stigende grad blevet populært at handle mad og drikke igennem webshops. Det skyldes, at indkøbene skal være nemme og tilgængelige i den travle hverdag. Online vinhandel sørger for, at vinflaskerne leveres direkte til døren, hvorfor kunderne i stigende grad foretrækker dette. For at differentiere dig fra de mange webshops som forhandler vin og champagne, så sørg for at have et bredt sortiment - så dine kunder har mulighed for at købe det hele et samlet sted. Dernæst så sørg for en sikker levering, så flaskerne kommer intakte frem til kunden – sikker levering opnås med den korrekte emballage. Uskadte varer er nemlig lig med glade kunder.

Vinkasser

Beskyt dine flasker

Det er god kundeservice, at beskyttet dine kunders varer bedst muligt, og især når der er tale om ekstra skrøbelige produkter som flasker. Det er derfor vigtigt, at vælge emballage der er specielt designet til formålet, og som matcher produkterne. Derudover er det også vigtigt at sætte dig ind i distributørernes krav til forsendelse af de specifikke varer – i dette tilfælde flasker. Emballagen skal nemlig kunne holde til en del igennem den lange distributionskæde, hvor pakkerne bliver udsat for lidt af hvert. Vinflaskerne skal derfor kunne modstå det meste under forsendelse herunder både tryk, fald, stød og slag, hvorfor den rigtige emballage er så essentiel.

Testet på pakkebånd og distributionslagre

Hos Smurfit Kappa Systemkassen har vi mange års erfaring inden for emballage, og vi er specialister i design og produktion af emballage herunder udvikling af papkasser til vin, som matcher markedets og distributørenes krav og behov. Vi har netop lanceret et nyt sortiment af emballage til vin. Vinforsendelseskasserne er derfor helt up-to-date, hvor kvaliteten, design og sikkerheden er i orden. Vinkassens design sørger for, at vinen bliver præsenteret fra dens bedste side, når kunden modtager, og åbner pakken. Derudover har vi sørget for at teste kasserne til vinflaskerne i forskellige situationer, og derfor er emballagen både testet på distributionslagre og pakkebånd med fald op til 2 meter. Vi kan derfor garantere dig den højeste kvalitet og sikkerhed.

Vin på abonnement

Der er sket en stigende trend indenfor abonnementsbaseret produkter, hvor forbrugerne modtager alt lige fra skønheds- og plejeprodukter, underholdning, mad men også drikkelse herunder bl.a. vin på abonnementsbasis. Det skyldes, forbrugernes behov for fleksibilitet, besparelse af tid og penge samt overraskelsen ved at modtage ugentlige eller månedlige pakker, hvor indholdet måske ikke altid er kendt på forhånd. For dig som forretningsdrivende skaber det både forudsigelighed i købet af dine produkter samt kundeloyalitet. Hvis du sælger vin på abonnement, eller måske overvejer den abonnementsbaseret forretningsmodel, så skal der være styr på emballagen. Emballagen er nemlig én af grundstenene i en abonnementskasse. Det er nemlig emballagen, der danner rammen omkring abonnementskassen, og sikrer, at de bestilte vin kommer helskindet frem uge efter uge eller måned efter måned.

Vinforsendelsesemballage i forskellige størrelser

For at imødekomme så mange forskellige behov som muligt, så har vi designet og produceret vores vinkasser i pap i fem forskellige størrelser. Vinemballagen findes både til 1 flaske, 2 flasker, 3 flasker, 6 flasker og 12 flasker. Vores papkasser til vin er derfor designet til både forsendelse af mindre og større partier. Vores vinforsendelseskoncept består af flere dele, og derfor både en indre og ydre emballage. Det er vigtigt, at alle dele anvendes under forsendelse for at forsendelseskassen til vin, beskytter flaskerne mest optimalt. Elementerne omslutter helt tæt omkring vinflaskerne, så der intet spildplads forekommer. Endvidere er papkasserne til vin designet således, at din vin sættes i fokus på en præsentabel måde – hvilket tilfører ekstra værdi til produktet. Unboxing oplevelsen må gerne skabe en luksuriøs følelse, så kunden kan mærke, at der er tænkt over alle elementer lige fra produkt til forsendelsesemballage.

Vinkasser

Vi bestræber os altid efter at udvikle unik emballage, der både gør det nemt for dig som forhandler men også for dine kunder. Alle vores papkasser til flasker er derfor både nemme at samle og håndtere. Vi har lavet fem udførlige guides, der viser, hvordan du samler vinemballagen. Du finder guides til samling af vinemballagen nedenfor:

[related="11365768,11365767,11365759,6299400,6299391"]