Subtotal DKK 0,00
Moms DKK 0,00
Total DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
Momsnr.
E-mail
Deres reference
Telefon
Int. konteringsnr.

Din indkøbskurv

FragtDKK 0,00
LeveringDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Moms udgør i altDKK 0,00
  • 0
  • Hurtig levering
  • Bæredygtige papkasser
  • Hurtig kundeservice
  • Papkasser fra egne fabrikker

Mærkedage contentGør september ekstra speciel med disse festlige mærkedage!

Der er øjeblikke der går ud over det daglige driftsræs, og giver dig muligheden for at forbinde med dine kunder på et dybere niveau. Disse øjeblikke er mærkedage – lejligheder, der fejrer alt fra læsningens glæde til de enkle fornøjelser som at nyde et godt glas vin. Nationaldage er en god måde at styrke forbindelserne til dine kunder og skabe følelsen af et fællesskab.

I dette blogindlæg deler vi idéer til, hvordan du kan omsætte disse mærkedage til oplevelser for dine kunder både fysisk og online. Uanset om du er en boghandel, vinforretning, restaurant, teknologivirksomhed eller noget helt femte, så vil vi hjælpe dig med at forstå, hvordan du kan tilpasse mærkedagene til din virksomheds unikke karakter.

Boghandel

Buy a Book Day 📚

Buy a Book Day, den 7. september, opmuntrer os til at udforske nye bøger, udvide vores horisonter, og dykke ned i fordybende historier. Uanset din virksomheds fokus er der flere måder at fejre denne mærkedag på.

Fejre mærkedagen ved at tilbyde særlige rabatter på udvalgte bøger i din butik eller på din webshop. Men hvordan du præsenterer bøgerne, kan gøre en forskel. Vores unikke displays kan hjælpe med at fremhæve bøgerne og vække nysgerrighed hos dine kunder.

Du kan med fordel kombinere de gode tilbud på dagen med et bogsigneringsevent med en lokal forfatter. Det vil ikke bare tiltrække dine kunder, men det giver også mulighed for forfatteren at dele deres historie og inspiration bag deres værk. Live-stream begivenheden på de sociale medier for at nå et bredere publikum og give dem mulighed for at deltage online.

Som emballagevirksomhed, der specialiserer sig i kreative emballageløsninger, er vi også begejstrede for at fejre denne dag. Vi tilbyder innovative bogomslag, der beskytter dine dyrebare bøger. Så sørg for at give bøgerne den beskyttelse de fortjener.

International Box Wine Day 🍷

International Box Wine Day, den 9. september, er en påmindelse om, at en god vinoplevelse kommer i mange former, herunder både praktiske og innovative emballageløsninger. International Box Wine Day hylder ikke kun den smagsmæssige glæde ved vin, men også det smarte og praktiske valg af Bag-in-box emballage.

Brug International Box Wine Day til at fremhæve den moderne og praktiske form for vinnydelse. Du kan præsentere dine kunder for fordelene ved Bag-in-box løsninger såsom holdbarhed, bekvemmelighed, reduceret spild samt diskutere de miljømæssige fordele sammenlignet med traditionelle glasflasker.

Organisér en smagning eller en præsentation af Bag-in-box vine. Lad dine kunder udforske forskellige stilarter og smage og giv dem en dybere forståelse af, hvordan de praktiske fordele og miljømæssige fordele ved Bag-in-box går hånd i hånd med vinoplevelsen.

Bag-in-box løsninger er den perfekte kombination af bekvemmelighed, smag og omtanke for miljøet.

Affald

National Cleanup Day 🧹

Den 16. september er en god påmindelse om vores ansvar for at passe på vores planet. National Cleanup Day handler om at tage handling for at skabe en renere og mere bæredygtig fremtid. Uanset din branche er der måder, hvorpå din virksomhed kan deltage og samtidig fremhæve vigtigheden af bæredygtig emballage.

Hvis din virksomhed er involveret i produktion eller salg af produkter, der generer emballageaffald, er dagen en mulighed for at fremvise dit engagement i miljøet. Overvej at tilbyde en særlig rabat(kode) til kunder, der husker at returnerer den tomme emballage til genbrug. Lad dem vide, at du værdsætter ansvarlig emballagepraksis.

Sender du produkter ud til kunder, er dagen en god lejlighed til at fremvise, hvordan du bruger bæredygtig emballage til forsendelser. Det giver dine kunder en følelse af, at de er med til at gøre en forskel ved at handle hos dig.

Brug dagen på at arrangere en fælles dag hvor den står på indsamling af affald i lokalområdet. National Cleanup Day handler nemlig ikke bare om at indsamle affald. Det handler i lige så høj grad om at sende en besked omkring vores fælles forpligtelse til at sørge for at skabe en renere planet.

Vores genanvendelige emballage kan fremstå som en påmindelse om, at selv små ændringer i emballagevalget kan have en positiv indvirkning på miljøet.

National Cartonnage Day 📦

Mærkedagen den 18. september er dedikeret til et materiale, der ofte arbejder i skyggen, men spiller en afgørende rolle i vores dagligdag – nemlig kartonnage. Uanset din branche, er der måder at hylde emballage på. Dét er en mærkedag lige i vores ånd!

Mærkedagen bruges til at fejre kunsten bag kartonnage eller det at producere papkasser. Du kan med fordel dele historier om bæredygtige emballageløsninger, der har reduceret dit plastforbrug.

Mærkedagen er også den ideelle lejlighed til at optimere din forsendelsesproces. Du kan enten overveje at opgradere dine forsendelseskasser til papkasser med funktioner designet til eCommerce markedet. Du kan også overveje at tage skridtet videre ved at bruge unikke papkasser med dit logo eller kreativt design. Dette vil give dine kunder en positiv oplevelse allerede, når de modtager pakken.

Ølsmagning

National Drink Beer Day 🍻

Den 28. september er en dag, der giver os en gylden mulighed for at hæve glasset og fejre en af verdens ældste og mest elskede drikkevarer – øl. Uanset om du driver en bar, restaurant eller butik, er der kreative måder, du kan fejre mærkedagen og skabe mindeværdige øjeblikke for dine kunder.

Driver du en restaurant eller bar, så arranger en temaaften, der hylder den alsidige verden af øl. Introducer en midlertidig menu med forskellige øltyper, og kombiner dem med matchende retter. For at sætte prikken over i’et kan du præsentere dine ølvalg med specialdesignet øletiketter og -emballage, der ikke kun fortæller om øllen, men også fremhæver dets historie og unikke smagsnuancer.

Øl kan også være en inspirerende gaveidé. Sammensæt øl gavekurve, der inkluderer forskellige øltyper og unikt tilbehør som ølglas eller dertilhørende snacks, der supplerer den gode øl oplevelse. Vælg en gavekurv i pap, der afspejler øllens karakter – måske en gavekurv med trælook? En flot designet emballage vil ikke kun tiltrække opmærksomhed fra dine kunder men også forbedre produktpræsentationen.

Du kan overveje at tilbyde et særligt ølsmagnings arrangement med lokale bryggeriers produkter. Pak ølflaskerne i flot designede og bæredygtige papkasser, der fremhæver øllets kvalitet og skaber en følelse af eksklusivitet.

[related="5566790,5566789,9415316,6002758,6002757,6002717"]