Subtotal DKK 0,00
Moms DKK 0,00
Total DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
Momsnr.
E-mail
Deres reference
Telefon
Int. konteringsnr.

Din indkøbskurv

FragtDKK 0,00
LeveringDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Moms udgør i altDKK 0,00
  • 0
  • Hurtig levering
  • Bæredygtige papkasser
  • Hurtig kundeservice
  • Papkasser fra egne fabrikker

FragtskaderEr du træt af forsendelsesskader og ødelagte varer?

Vi kender alle glæden ved at modtage en pakke – men den kan hurtigt spoleres, hvis man opdager at indholdet er ødelagt. I takt med det stigende online salg er det ikke så underligt, at flere forbrugere oplever ødelagte og beskadigede varer. Og det er en barriere for dig som virksomhed. Både i form af tid og penge – og resulterer i utilfredse kunder og flere returneringer. Ødelagte varer kan have negativ indflydelse på dine kunders opfattelse af dit brand og gøre det svært at fastholde dem. 

De primære årsager til returneringer skyldes oftest forkert størrelse eller at produktet ikke levede op til kundens forventninger. Men faktisk viser en undersøgelse, foretaget af Dansk Erhverv, at hele 10 % af returneringerne skyldes ødelagte eller beskadigede varer. De hårde forsendelsesforhold spiller naturligvis en stor rolle.

Selvom vi alle ønsker, at ens pakke når frem til modtageren til tiden og i ét stykke. Så er fragtskader desværre ikke helt uundgåelige, og de vil forekomme fra tid til anden. Men der er heldigvis flere tiltag, som du kan gøre for at minimere chancerne for, at dine produkter bliver ødelagte eller beskadigede under forsendelse og dermed sænke dine omkostninger. Først og fremmest – og måske vigtigst af alt – så tjek dine varer grundigt for fejl inden du sender dem afsted. Det kan være, at produktet allerede var ødelagt da det ankom til dit lager.

Forsendelse af ordrer

Invester i papkasser af god kvalitet

At vælge den rigtige type emballage er afgørende for en sikker forsendelse. Så spar ikke på dine emballageomkostninger – det vil koste dig dyrt i det lange løb. Det kan godt betale sig at investere i kvalitets papkasser, der er designet til at modstå de hårde forsendelsesforhold. Det sparer dig i sidste ende for en masse omkostninger, da du undgår at beskadigede varer kommer retur til dit lager.

Hvis du sender dine pakker på paller, så vælg papkasser der er designet til netop dette – så som modulkasser eller dobbeltbølge papkasser. Papkasserne er produceret i en kraftigere kvalitet, så de kan holde til at blive stablet ovenpå hinanden. Papkassernes kvalitet skal være stærk nok til at modstå vægten af de andre pakker, der er stablet ovenpå.

Betaler du for at sende luft?

Har du problemer med at finde den rigtige størrelse papkasse? Så er du ikke alene. Overdreven emballage er et stort problem, og undersøgelser viser, at der er mellem 40 – 60 % luft i en gennemsnitlig forsendelseskasse. Når du sender pakker, betaler du ikke kun for kassens vægt men også kassens størrelse. For store papkasser og for meget luft i din emballage vil have store omkostninger forbundet med sig.

Det kan derfor godt betale sig at vælge den rigtige papkasse første gang. Ved at begrænse mængden af spildplads i din emballage minimerer du brugen af pakkemateriale, reducerer antallet af papkasser på dine paller – og dermed skal færre lastbiler fyldes og sendes afsted på vejene. Det er både til stor gavn for dig og miljøet.

At finde en korrekt størrelse papkasse er også en vigtig forudsætning for, at pakken når sikkert frem til modtagerens dør. Hvis papkassen er alt for stor i forhold til produktets størrelse, så vil produktet risikere at vælte rundt i papkassen. Kassen bør kun være lidt større, end den vare du sender. Som tommelfingerregel siger man, at der skal være omkring 5 centimeter mellem den ydre og den indre emballage. Mellemrummet skal udfyldes med beskyttende pakkemateriale.

Modulkasser

Gå aldrig ned på pakkemateriale

Det fører os videre til næste punkt på listen. Det er nemlig ikke kun den ydre emballage som skal være i orden, det skal pakkefyldet også. Der findes mange forskellige typer af kassefyld så som bølgepap, boblefolie og pakkefyld af papir eller majsstivelse. Fælles for dem alle er, at de beskytter dine produkter mod slag, stød og vibrationer under forsendelse.

Men det er vigtigt, at du ikke bruger mere pakkemateriale end højst nødvendigt, da pakkefyldets ellers vil miste sin funktion. For meget kassefyld vil også være til stor frustration for dine kunder, da det vil besværliggøre åbningen af deres pakke. Hvis du holder dig indenfor tommelfingerreglen med et mellemrum på 5 centimeter mellem den ydre og indre emballage, vil du opleve at du hverken bruger for meget eller for lidt pakkefyld. Overemballering er et no-go.

Korrekt håndtering af pakker

Som afsender har du ansvar for, at dine produkter er emballeret korrekt inden de forlader dit lager. Din pakke vil blive håndteret af mange forskellige personer og maskiner gennem hele forsyningskæden. Pakken vil transporteres på transportbånd, ryge ned af slisker og lastes med andre pakker der både kan variere i form, størrelse og vægt.

Det er vigtigt at dine papkasser er i stand til at modstå både slag, stød og vibrationer. Sender du skrøbelige varer som eksempelvis glas, lamper eller keramik, bør du altid bruge labels der indikerer netop dette. Når et fragtfirma bliver gjort opmærksom på pakkens skrøbelige indhold, vil de være mere tilbøjelige til at behandle pakken med omhu. En label vil dog aldrig kunne erstatte en papkasse af god kvalitet.

Skrøbelige varer

Test dine pakker i samarbejde med dit fragt- og logistikfirma

For at finde ud af om dine forsendelser er emballeret korrekt, så sørg for at teste dine pakker. Test dine papkasser i samarbejde med dit fragt- og logistikfirma både ved at lave prøvekørsler og test i pakkecentrene. Det vil give dig mulighed for at teste, om din pakke kommer sikkert frem til modtageren, eller om din emballage har nogle faldgruber, som bør forbedres.

Lad os tale om dine muligheder

Det er de færreste virksomheder som ikke vil have gavn af at optimere måden de sender pakker på. Så lad os hjælpe dig med at finde den rigtige størrelse og type emballage til netop dine produkter. Så du slipper for de unødvendige omkostninger og ødelagte varer. Kontakt os lige her. 

[related="5652602,9617093,5652632,5652635,5566527"]