Subtotal DKK 0,00
Moms DKK 0,00
Total DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
Momsnr.
E-mail
Deres reference
Telefon
Int. konteringsnr.

Din indkøbskurv

FragtDKK 0,00
LeveringDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Moms udgør i altDKK 0,00
  • 0
  • Hurtig levering
  • Bæredygtige papkasser
  • Hurtig kundeservice
  • Papkasser fra egne fabrikker

SoMe content calendar4 kreative idéer til din SoMe markedsføring i februar 2023

Med de værste January Blues lagt bag os, ser vi frem mod februar måned fyldt med nationaldage, som du kan bruge til at markedsføre din virksomhed. Det er dog vigtigt at huske på, at det ikke er alle mærkedage som er værd at fejre. Det handler nemlig om at finde nationaldage, der matcher netop din niche og som er relateret til dit brand. Ved at nøje udvælge nationaldage giver det dig muligheden for at opbygge følelsen af et fællesskab med dine kunder, øge din rækkevidde på de sociale medier og måske vigtigst af alt - skabe bevidsthed omkring dine produkter og services samt booste dit salg. I vores blogindlæg her giver vi dig 4 idéer til din SoMe-markedsføring i februar 2023 - så tilføj dem til din contentplan, og kom i gang med det samme!

Valentine's Day 💌

Uanset om du er single eller forelsket, så kommer årets mest romantiske dag sig snigende. Hvert år den 14. februar fejrer vi nemlig Valentine’s Day – også kaldet kærlighedens dag. Nogle vil mene, at det er en smuk tradition, mens andre vil mene, at det er en omgang amerikansk pladder. Men faktum er, at det er en dag med milliardomsætning, hvor forbrugerudgifterne stiger, når vi nærmer os dagen. På Valentinsdag har forbrugerne nemlig tendens til at overøse deres kære med romantiske gestus og gaver. Det er især virksomheder i detailhandlen og restaurationsbranchen, der oplever en stigende efterspørgsel på alt lige fra parfumer, vin, hotelophold, tøj, chokolade til smukke blomsterbuketter.

I en travl hverdag med arbejde, madlavning, fritidsinteresser og måske børn, tyr mange kunder til online shopping – også når det kommer til gaver. Så sørg for at leve op til forbrugernes forventninger og efterspørgsel, ved at tilbyde et stort udvalg af gaveidéer på din webshop eller hjemmeside, som er målrettet Valentinsdag. Så inspirere dine kunder og lav en liste med eksempelvis de mest populære parfumer, romantiske valentinsbuketter, lav et godt tilbud på en madoplevelse for to eller sammensæt gavekurve med alt lige fra skønhedsprodukter til delikatesser, vin og specialøl. Det gør det nemt for dine kunder at glæde dem som de har nær.

Valentinsdag

Random Act of Kindness Day 🌈

Kan du heller ikke komme i tanke om noget bedre end at glæde andre med en gave eller en venlig gestus? Så har du nemlig snart muligheden. Den 17. februar fejrer vi National Random Act of Kindness Day, og det er ikke uden grund, at dagen hvert år stiger i popularitet. Dagen handler grundlæggende om at gøre noget godt for andre - det kan både være for dine kunder og medarbejdere. 

Der er mange måder at vise din påskønnelse på overfor dine kunder, og det behøves ikke at være dyrt. Det kan være noget så simpelt som at sende en rabatkode for at takke for dine loyale kunder. Driver du en e-commerce forretning, kan du desuden med fordel vedlægge et håndskrevet takkekort og en lille overraskelse i form af slik, chokolade eller gratis prøver i forsendelserne til dine kunder. Mærkedagen er desuden også den perfekte anledning til at komplimentere og anerkende dine kollegaer for deres præstationer eller bidrag til din virksomhed.

National Drink Wine Day 🍷

Den 18. februar er dagen hvor vi hylder vinindustrien – det nemlig National Drink Wine Day. Det er en dag hvor det er oplagt at række ud til dine følgere på de sociale medier, og opfordre dem til at dele navnet på deres yndlingsvin med dig. For hvis der er noget de sociale medier kan, så er det at skabe et rum for fællesskab, når man deler den samme passion. Driver du en vingård- eller handel så sørg for, at dine kunder har de bedste forudsætninger for at fejre dagen. 

Afhold derfor et vinsmagningsarrangement, hvor dine kunder har mulighed for at prøvesmage forskellige vinvarianter og udveksle viden og erfaringer. Uanset om du driver din vinhandel fysisk eller online, så er det passende at tilbyde udvalgte vine til en skarp pris på netop denne dag – og hvis du står og mangler vinemballage, der sørger at fragte dine vinflasker sikkert frem til kundens hoveddør, så klarer vi den. Gå på opdagelse i vores store sortiment af vinforsendelseskasser lige her.

Vinhandel

Love Your Pet Day 🐶

Vidste du, at cirka 40 % af alle danske familier har et kæledyr, og at vi årligt bruger milliarder på vores firbenede venner? Derfor bør nationaldagen for Love Your Pet Day, den 20. februar, heller ikke gå ubemærket hen. Vi er mange danskere der betragter vores kæledyr som en del af familien, og er derfor heller ikke blege for at bruge penge på vores, små og store, firbenede venner. 

Uanset om du er dyrelæge, sælger forsikringer til dyr eller abonnementskasser med kæledyrsprodukter herunder dyrefoder, godbidder, udstyr, plejeprodukter eller legetøj, så er mærkedagen en oplagt mulighed for lave en række ekstraordinære gode tilbud. Det giver dine kunder mulighed for at forkæle deres elskede firbenede familiemedlemmer lidt ekstra.

Kæledyr

[related="15400,19100,13066828,5566794,5566792"]