Subtotal DKK 0,00
Moms DKK 0,00
Total DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
Momsnr.
E-mail
Deres reference
Telefon
Int. konteringsnr.

Din indkøbskurv

FragtDKK 0,00
LeveringDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Moms udgør i altDKK 0,00
  • 0
  • Hurtig levering
  • Bæredygtige papkasser
  • Hurtig kundeservice
  • Papkasser fra egne fabrikker

Genbrug din emballageVores fokus på bæredygtighed

Grundlæggende har vi som webshop et stort fokus på, at emballagen skal være beskyttende og af god kvalitet, men vi er også en webshop med omtanke for miljøet. Bæredygtighed er en del af Smurfit Kappa Systemkassens DNA, og det er derfor noget vi vægter meget højt. Ikke bare hos os men i hele Smurfit Kappa koncernen. Vores branche er uden tvivl en stor og synlig bruger af træfibre. Det er vores basis råmateriale, men til gengæld sikrer vi, at dets oprindelse er bæredygtig. Det vil vi naturligvis gerne fortælle lidt mere omkring. Vores integrerede tilgang til producentansvarlighed og papirgenbrug betyder, at 75 % af vores råmateriale er genbrugsfibre, hvilket er mere end noget andet emballage materiale. Det betyder altså, at genanvendeligheden af vores papirfibre birdrager til bæredygtigheden af vores produkter.

Hvordan ved jeg, om min emballage er bæredygtig?

Fokusset på bæredygtighed har aldrig været større, og vi har alle et ansvar for, at tackle klimakrisen bedst muligt. Vi har ikke alle svarene, men vi mener, at papirbaseret emballage kan være én af løsningerne. Heldigvis vi ved også, at der er et stort behov og ønske for bæredygtigt emballage blandt webshops, butikker og forbrugere, og det behov ønsker vi naturligvis at imødekomme. E-handlen er stigende, og derfor bliver der sendt flere pakker end nogensinde før, hvorfor emballageforbruget selvsagt også er stigende. I takt med det stigende emballageforbrug bliver vigtigheden af bæredygtigt emballage også større. Derfor ønsker vi, at gøre det så nemt som overhovedet muligt at købe bæredygtigt emballage men samtidig til en overkommelig pris, som er til at betale. Derfor er alle vores papkasser fremstillet af FSC®-certificeret papir, hvilket betyder, at træet kommer fra bæredygtig skovbrug. For at gøre det synligt for både dig og dine kunder, så finder du på alle vores FSC-certificeret produkter et FSC®-mærke. Mærket vil også kunne skabe awareness overfor dine kunder, og vise at du har fokus på bæredygtighed i din forretning.

Hvad betyder FSC®-mærket?

Du finder FSC®-mærket på produkter af træ og papir, som du kan købe med god samvittighed. FSC står for Forest Stewardship Council, og er en non-profit kontrolorganisation for bæredygtig skovbrug. Mærkningsordningen sørger f.eks. for, at der i en FSC-skov ikke bliver fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere. Derudover sørger FSC for at dyr og planteliv bliver beskyttet, og at de mennesker som arbejder i FSC skove, er uddannede, og får ordentlig sikkerhedsudstyr og løn. Her finder du et overblik over Smurfit Kappas FSC® certifikater og trademark licenser for alle vores certificerede fabrikker. FSC® certifikatet finder du altid under bunden på vores papkasser.

FSC papkasser

Bæredygtig hele vejen rundt

Du kan som butik eller webshop være bæredygtig i mange forskellige led, men når det handler om emballage, er det ikke kun papkassen som kan være bæredygtig. For at sende pakker afsted som er bæredygtige hele vejen rundt, så er du også nødt til at se på hvilket pakketilbehør, som du gør brug af. Hos Smurfit Kappa Systemkassen har vi gjort det nemt for dig, at træffe de bæredygtige valg i forbindelse med forsendelse af dine varer. Vi har nemlig gjort det muligt for dig, at købe alt det du skal bruge, for at sende bæredygtige pakker, et samlet sted.

Bæredygtigt pakkefyld

Mange vælger, at benytte kassefyld i deres forsendelser for at opnå optimal beskyttelse af deres varer. Vi forhandler tre forskellige former for bæredygtigt pakkefyld; bølgepap, papir kassefyld og bio-kassefyld som er fremstillet af naturligt majsstivelse. Bølgepappet fungerer optimalt til indpakning af dine produkter. Bølgepappet er nemlig et meget fleksibelt produkt, og gør det derfor muligt at indpakke mange former for produkter også dem med en lidt mere uregelmæssig form. Derudover tilbyder vi også to former for pakkefyld, som ligeledes har den funktion at beskytte dine varer under transport.

Pakkefyld

Bæredygtigt tape

Vi forhandler også papirtape, som er lavet af kraftpapir, hvilket er et særdeles miljøvenligt alternativ til den traditionelle tape af plast. Tapens klæbemiddel er lavet at naturgummi, også kaldet solventlim, som klæber rigtig godt på flere forskellige typer overflader. Dette er tapen til dig, som går ind for et 100 % bæredygtigt produkt, og som vil sende pakker i emballage, der belaster miljøet mindst muligt.

[related="5652632,9617093,5652641,5566536"]