Subtotal DKK 0,00
Moms DKK 0,00
Total DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
Momsnr.
E-mail
Deres reference
Telefon
Int. konteringsnr.

Din indkøbskurv

FragtDKK 0,00
LeveringDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Moms udgør i altDKK 0,00
  • 0
  • Hurtig levering
  • Bæredygtige papkasser
  • Hurtig kundeservice
  • Papkasser fra egne fabrikker

Nordic packaging competitionTre ScanStars til Smurfit Kappa Skandinavien

Smurfit Kappa Skandinavien blev tildelt tre ScanStars, da vinderne af dette års konkurrence blev annonceret.

En Bag-in-Box løsning til maling til firmaet PPG, der forlænger holdbarheden efter åbning, reducerer sprøjt fra malingen og bruger både mindre emballage og mere bæredygtigt materiale sammenlignet med den tidligere emballageløsning. Bag-in-Box løsningen er lavet af 100 % genanvendeligt pap, mens 75 % af posen består af fornybart materiale. Sammenlignet med plastikspande er der 80 % mindre plast i BIB-løsningen, hvilket giver mindre plastikaffald. Samlet set en virkelig bæredygtig løsning.

En innovativ emballage til House of Botanique, der muliggør sikker forsendelse og transport af potteplanter, som er bestilt online. Den smarte løsning adskiller jord og potte fra planten og sikrer, at den når intakt frem til kunden.

En iøjnefaldende POS displayløsning til Lindt chokoladebarer, der skaber en hel chokoladevæg, som bevarer sin visuelle appel og indflydelse, selv når displayet begynder at løbe tør for produkter. Displayløsningen øger produktets synlighed i butikken og fremmer impulskøb hos forbrugerne.

Per Frederiksen, CEO for Smurfit Kappa Skandinavien, kommenterede på præstationen og sagde: "Disse priser er en hyldest til vores medarbejderes kreativitet og engagement i hele regionen samt det tætte partnerskab, vi har med vores kunder. Det demonstrerer tydeligt, hvordan vores Better Planet Packaging initiativ leverer innovative og bæredygtige løsninger i alle brancher og situationer.”

Ole Isaksen, Sales, Marketing & Innovation Director for Smurfit Kappa Skandinavien, tilføjede: "Vores salgs- og designteams arbejder altid med at finde nye innovative idéer, der hjælper med at øge salget af produktet, tilbyde en omkostningseffektiv emballageproces og ikke mindst reducere eventuelle risici, som forsyningskæden kan stå over for. Anerkendelsen fra ScanStar-juryen deles stolt med alle involverede teammedlemmer i den skandinaviske region, da det viser vores styrke som et firma, hvor innovation er en central del af vores DNA.”

[related="12429352,12429350,12429349,12429347,12429342"]