Subtotal DKK 0,00
Moms DKK 0,00
Total DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
Momsnr.
E-mail
Deres reference
Telefon
Int. konteringsnr.

Din indkøbskurv

FragtDKK 0,00
LeveringDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Moms udgør i altDKK 0,00
  • 0
  • Hurtig levering
  • Bæredygtige papkasser
  • Hurtig kundeservice
  • Papkasser fra egne fabrikker

Papkasser samles SystemkassenStørrelsesguide til dine pakker

Når man driver en webshop eller butik sendes der dagligt mange varer afsted, og hos Smurfit Kappa Systemkassen ved vi derfor hvor vigtigt det er, at finde den rigtige forsendelseskasse der passer til de forskellige forsendelsesvirksomheders størrelseskrav. Vi vil derfor gerne gøre det lidt lettere for dig, når du skal sende dine pakker afsted. Derfor har vi lavet en samlet størrelsesguide over pakkemål hos de mest gængse distributører, som vil give dig et nemt og hurtigt overblik over transportvirksomhederne og deres størrelseskrav på markedet. På den måde kan du hurtigt danne dig et overblik over, hvilke forsendelsesmulighed der passer bedst til dine behov.

Vores størrelsesguide giver dig altså et godt overblik over de maksimale forsendelsesmål, som gælder hos de pågældende distributører samt hvilke af vores papkasser, som passer bedst til disse.

For at gøre det endnu lettere for dig, har vi under hver papkasse på webshoppen beskrevet, hvorvidt den pågældende kasse, kan sendes som x-small, small, medium, large eller x-large ved GLS.

Nedenstående mål er sat op efter længde x bredde x højde (l x b x h).

OBS: En kasses omkreds beregnes således: (b + h) x 2 max længde + omkreds beregnes derfor således: l + ((b + h) x 2)

Størrelsesguide:

GLS:

For at finde den maksimale størrelse hos GLS skal du måle den længste og den korteste side på pakken. Derefter skal du lægge disse to tal sammen for at finde pakkens størrelse.

PostNord:

Alle pakker skal minimum være 14 cm. x 9 cm. Desuden vil PostNord opkræve et oversize tillæg, hvis en af kassens sider overstiger 116 cm. og/eller 60 cm. x 60 cm.

Bring:

Alle pakker skal minimum være 23 cm. x 13 cm. x 1 cm.


Størrelsesguide

[related="5603189,5566771,5652605,5652606,5652603"]