Subtotal DKK 0,00
Moms DKK 0,00
Total DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
Momsnr.
E-mail
Deres reference
Telefon
Int. konteringsnr.

Din indkøbskurv

FragtDKK 0,00
LeveringDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Moms udgør i altDKK 0,00
  • 0
  • Hurtig levering
  • Bæredygtige papkasser
  • Hurtig kundeservice
  • Papkasser fra egne fabrikker

Webshop papkasser og emballlageKasser der er perfekte til din webshop

Hos Smurfit Kappa Systemkassen lagerfører vi et stort udvalg af standard emballage – det som vi kender som helt almindelige foldekasser. Foldekasserne fås i mange forskellige størrelser og kvaliteter, og fungerer derfor tilstrækkeligt for mange. Men er du på udkig efter papkasser med flere funktioner, og som kan lige dét mere? Så læs med her.

Innovativt og smart e-handelsemballage

Hos Smurfit Kappa Systemkassen kan vi nemlig også meget andet end at producere standard papkasser. Vi er i høj grad også specialister i at være nytænkende og innovative. Det har resultereret i papkasser, som specielt henvender sig til e-commerce markedet. Der er i høj grad sket en stigning i e-handlen de seneste år, hvorfor behovet for smart og innovativt emballage er stort, og det ønsker vi naturligvis at imødekomme som emballageleverandør. Med vores mange års erfaring har vi derfor mulighed for, at hjælpe de mange butikker og webshops med at optimere deres muligheder på markedet, og dermed levere sublime kundeoplevelser.

Stort udvalg af forsendelsesemballage

Alle webshops og butikker er forskellige, og ligeledes er deres behov. Derfor har vi naturligvis også designet en række forskellige forsendelseskasser til webshops. Vores webshopkasser er inddelt i to kategorier; webbox med variabel højde og QuickPack returkasser. De har hver deres fordele, som vi vil udpensle nedenfor. Men fælles for dem begge er, at de er designet til at gøre arbejdslivet lettere for dig.

Webbox med variabel højde

Vores smarte og miljøvenlige webboxe med variabel højde er Smurfit Kappa Systemkassens bud på en innovativ og bæredygtig foldekasse til e-handel. Webboxene kan som noget helt nyt justeres individuelt, og tilpasses til to forskellige højder – så du får to papkasser i én papkasse. Derudover er webboxene produceret med automatisk bund, og kan lukkes i en håndtering. Webboxen fås i syv forskellige størrelser, og er desuden produceret i FSC®-certificeret papir, og er 100% genanvendelige.

Denne serie af webboxe er designet med omtanke for miljøet og bæredygtighed. Ved at kunne justere emballagens højde, kan kassen nemlig tilpasses til produktet, som skal sendes. Herved sparer du unødig brug af kassefyld, samtidig med at dine pakker vil fylde relativt mindre under forsendelse. Dermed kan du også reducere dit CO2-aftryk ved at sende minimal luft.

Nedenfor er funktionen af vores nye webboxe illustreret.

Justerbar højde:

Webbox med justerbar højde

Automatisk bund:

Webbox med automatbund

QuickPack returkasser

Vores QuickPack med returfunktion er en alt-i-én kasse. Det betyder, at alt hvad du skal bruge for at pakke dine varer, findes i denne kasse. Her er du nemlig fri for at finde taperullen frem, da forsendelseskassen er udstyret med fuldautomatisk bund og integreret tape. Tapen benyttes både, når webshop kassen skal lukkes, men også hvis kunden ønsker at sende varerne retur. Kassen kan derfor genbruges, hvilket er et kæmpe win for miljøet. Når dine kunder modtager deres varer, så åbner de e-handelskassen ved brug af den integreret afrivningsstrimmel, som findes øverst på kassen. Det må være den ultimative service overfor for dine kunder.

Fordele ved brugen af webshopskasser

Ved at benytte vores emballage til webshops gør du det både nemt for dig selv, men i høj grad også for dine kunder. At drive en butik og webshop kan være en travl affære, og vi ved at tiden er knap – når der både skal serviceres kunder, bestilles varer og ikke mindst få varerne sendt afsted til dine kunder. For at nå det hele på døgnets 24 timer, så handler det derfor om at arbejde så effektivt som overhovedet muligt med de mange opgaver. Derfor spiller emballagen også en afgørende rolle, og vi har sat store krav til vores webshop emballage. Emballagen skal både kunne optimere arbejdsgangene på det travle lager. Det kan være, at du har en hverdag med stor ordreindgang eller begrænset personale, og derfor vil tidsbesparende emballage spille en stor faktor, og være en hjælpende hånd i hverdagen. Desuden skal papkasserne, også kunne beskytte dine varer under transport, og samtidig være miljøvenlige. Se alle vores forskellige typer af e-handelskasser her!

[related="12429352,12429350,12429349,7891140,7891136"]