Subtotal DKK 0,00
Moms DKK 0,00
Total DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
Momsnr.
E-mail
Deres reference
Telefon
Int. konteringsnr.

Din indkøbskurv

FragtDKK 0,00
LeveringDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Moms udgør i altDKK 0,00
  • 0
  • Hurtig levering
  • Bæredygtige papkasser
  • Hurtig kundeservice
  • Papkasser fra egne fabrikker

Emballage i naturfarverNaturlig emballage trender

Emballage er en naturlig og integreret del af købsoplevelsen for dine kunder. Det er det første, som dine kunder bemærker, og det er altså førstehåndsindtrykket, som tæller. Det er derfor vigtigt, at du som virksomhedsejer gør sig nogle overvejelser omkring trends, farver og designs indenfor emballage. Noget der især har vundet indpas på emballagemarkedet, er det naturlige look – back to basic. Naturlig emballage og naturfarver er virkelig fremme i tiden, og er populært både blandt virksomheder og forbrugere. Den naturlige emballage skubber i stigende grad plastik og over-designet emballage ud.

Bæredygtigt emballage 

Hos Smurfit Kappa Systemkassen finder du et hav af forskellige natur emballager, som er produceret med omtanke for miljøet. Vi er specialister i helt simple og stilrene papkasser i rolige naturfarver. Som dine kunder helt sikkert vil være vilde med. Udover at emballagen er bæredygtigt, så er de naturlige materialer også med til, at afspejle din virksomheds fokus og bekymring for miljøet.

Det skyldes, at mange forbrugere forbinder jordfarver med bæredygtighed, da farven brun blandt andet repræsenterer naturen. Desuden mener 73 % af forbrugerne at papemballage er vigtigt, når de overvejer et brands bæredygtige agenda. De valg du træffer i forretningsøjemed, herunder valg af emballage, skal altså afspejle din virksomheds værdier. Det er derfor naturligvis vigtigt, at gøre det klart overfor dine kunder, hvad tankerne er bag valget af emballagen. Du kan derfor med fordel forklare dine kunder omkring dine bæredygtige initiativer på din hjemmeside, vedlægge en seddel i forsendelsen eller et klistermærke på kassen som udtrykker bæredygtighed.

Keep it simple

Overemballering er et no go – det er derfor vigtigt at holde din emballage simpel. Det skyldes, at overemballering ikke længere forbindes med luksuriøse pakker. Derudover kan overemballering fjerne fokus fra kassens ellers vigtige indhold, nemlig dine produkter. Hvis emballagen er alt for sprælsk i farver og design, kan det overshine kassens indhold – hvilket selvfølgelig ikke er hensigtsmæssigt. Hvis du derimod går med nogle neutrale, jordbundne og varme farver, så giver du i stedet emballagens indhold mulighed for at shine. Det skyldes, at de rolige farver, giver mulighed for at fremhæve værdien i pakken. Der behøves altså ikke farver på emballagen for at skabe en luksuriøs oplevelse for dine kunder. Den moderne forbruger ser i stedet bæredygtige naturlige pakker som en luksuriøs ting, hvorfor det bør vægtes højere end overemballering og sprælske farver.

Sådan skaber du en "brun" tråd

Kassefyld er et must, når der skal sendes varer afsted, i sær når der er tale om porøse varer. Kassefyld beskytter dine varer mod stød og vibrationer under forsendelse. For at skabe sammenhæng i din forsendelse, kan du med fordel bruge bæredygtigt brunt kassefyld fremfor traditionel bobleplast. Derudover kan du med fordel også vælge at gøre brug af bæredygtigt papirtape frem for almindeligt plasttape. Vi forhandler både træuld, papirkassefyld og papirtape, som alle er i brune nuancer, og matcher derfor din forsendelseskasse – de naturlige nuancer skinner derfor igennem hele vejen. Desuden er det vigtigt at bemærke, at alle vores bæredygtige alternativer, både papkasser, kassefyld og tape, altså har de samme fordele og gode kvalitet som almindelig emballage – der er derfor ingen undskyldning for ikke at gå med den bæredygtige løsning.

Reduce - reuse - recycle

Du gør allerede miljøet en tjeneste ved at vælge bæredygtigt emballage. Det er dog vigtigt, at du fortæller dine kunder, hvordan emballagen kan genbruges eller bortskaffes korrekt. Vi skal væk fra brug og smid væk kulturen, men i stedet have fokus på cirkulær økonomi. For det første er det vigtigt, at du mindsker brugen af unødvendig emballage – sørg i stedet så vidt muligt at vælge en papkasse der passer til dine produkter, så du mindsker spildpladsen. Derudover har du og dine kunder også mulighed for at genanvende emballagen til eksempelvis returvarer. Hvis papkassen har udtjent sin pligt, så skal den selvfølgelig til genbrug, så dens ressourcer kan indgå i nye produkter. Det er vigtigt, at du fortæller dine kunder, at papkassen skal bortskaffes korrekt i en papbeholder og ved at fjerne taperester fra kassen, så pap og plastik holdes adskilt.

[related="9415207,9415192,9415070,7891137,7891135"]