Subtotal DKK 0,00
Moms DKK 0,00
Total DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
Momsnr.
E-mail
Deres reference
Telefon
Int. konteringsnr.

Din indkøbskurv

FragtDKK 0,00
LeveringDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Moms udgør i altDKK 0,00
  • 0
  • Hurtig levering
  • Bæredygtige papkasser
  • Hurtig kundeservice
  • Papkasser fra egne fabrikker

Gaveindpakning til butikker og webshops

Når gaveindpakning bliver lige så vigtig som gaven selv

Der findes næsten ikke noget bedre end at give eller modtage en gave. Gaver er ofte associeret til mange forskellige begivenheder og gives hele året rundt. Det gælder alt lige fra jule-, fødselsdags-, jubilæums-, bryllups- til mors- og farsdagsgaver. Eller måske en bare-fordi-gave. Man skal derfor ikke lede længe efter en anledning, hvor det findes passende, at give en gave til en man holder af. Til gaver hører ofte gaveindpakning, og her er mulighederne mange – du kan bruge alt lige fra gaveposer, gaveæskergavekurve til det traditionelle indpakningspapir.

Gaven der bliver ved med at give

Idéen om gaveindpakning går mange år tilbage og er hverken noget nyt eller ukendt fænomen. Gaveindpakningen er ofte en del af gaven og bruges til at skabe et overraskelsesmoment – gaven skal nemlig både overraske og vække glæde hos modtageren. Indpakningen er en stor del af hele den proces at give en gave, og hele (gave)oplevelsen starter ofte før, gaven overhovedet er åbnet. Det handler nemlig ikke bare om at finde noget værdifuldt indhold til gaven, men det er lige så meget præsentationen af gaven som er med til at bidrage til den gode oplevelse og stemning.

Indpakningen er det første som modtageren ser og kan være med til at sætte barren for, hvad man kan forvente af gavens indhold. Det handler derfor om at skabe et godt førstehåndsindtryk af gaven, og det er her gaveindpakningen kommer ind i billedet. En flot gaveemballage er nemlig med til både at tilføre gaven noget ekstra værdi og wow-faktor, og samtidig viser du modtageren, at du har tænkt over selv den mindste detalje – både når det gælder gavens indre og ydre. Med andre ord bør du have fokus på at vælge en gaveindpakning der komplimenterer og afspejler gavens indhold.

Gaveæsker

Gaveæsker til din butik eller webshop

Glæden ved at give gaver starter ved indpakningen, og når det kommer til indpakning af gaver, kan idéerne få lov til at få frit løb. Der er nemlig mange måder hvorpå, at du kan skabe en gave der både virker luksuriøs og indbydende. Hos Smurfit Kappa Systemkassen finder du et hav af forskellige gaveæsker og gavekurve, som er et godt alternativ til gavepapir.

Gaveæsker og gavekurve er naturligvis af kraftigere kvalitet end almindeligt gavepapir. Du skal derfor ikke bekymre dig om hverken ødelagte eller beskadigede produkter, når modtageren åbner gaven. En gavekasse eller gavekurv er oplagt til dig som driver en butik eller webshop, hvor indpakningen gerne må gå lidt tjept. Udover at være ekstremt tidsbesparende, da du hverken skal klippe eller klistre for at pakke gaven ind, så giver gaveemballagen også dig mulighed for at præsentere dine produkter på en eksklusiv måde.

Det er de små detaljer der tæller. Så tilføj noget træuld eller fint silkepapir i gavekassen eller gavekurven og afslut med cellofan eller et flot gavebånd. Det giver gaven det sidste final touch og vil med garanti skabe den perfekte unboxing experience for gavemodtageren.

Gaveindpakning

Tilbyd gaveindpakning som en ekstra service

Intet gør en gave mere speciel end en flor gaveindpakning. Det er altid dejligt at have muligheden for at få pakket sine gaver ind, og der er ingen tvivl om, at forbrugerne værdsætter netop den service. Det er nemlig ikke alle der af den ene eller anden grund har hverken tiden, lysten eller interessen til selv at stå for gaveindpakning. Der kan derfor være stor værdi i at gøre gaveindpakningen til en ekstra service, som du kan tilbyde dine kunder – det gælder både online og i fysiske butikker. Ved at tilbyde dine kunder muligheden for gaveindpakning øger du ikke bare kundetilfredsheden, men du letter også deres shopping oplevelse.

Kreativ gaveindpakning

Når det kommer til at prioritere bæredygtighed, er gaveindpakning ingen undtagelse. I Danmark bruger vi hvert år cirka 800 tons gavepapir – det er ekstremt store mængder papir, som altså kun bliver brugt én gang for derefter at blive krøllet sammen og smidt ud. Gavepapir kan nemlig, som oftest, ikke genanvendes da det enten er overfladebehandlet eller indeholder plastik. Heldigvis findes der i dag mange forskellige alternative og bæredygtige løsninger, når det kommer til indpakning af gaver, og som opfylder præcis samme behov som engangspapiret.

Hos Smurfit Kappa Systemkassen har vi derfor valgt kun at producere gaveemballage som er skånsomt overfor miljøet. Alt vores gaveindpakning er derfor FSC-certificeret – det betyder, at pappet er miljøgodkendt og kommer fra bæredygtigt skovbrug. Det smarte ved vores gavekurve og gavekasser er, at de nemt kan gemmes og bruges igen ved anledning, og vi bevæger os derfor væk fra brug og smid væk-kulturen.

Udover gaveindpakning i pap findes der også andre gode og kreative bæredygtige indpakningsløsninger så som: Indpakning i avispapir, stofrester, eller bivokspapir. Ved at vælge en indpakningsløsning som er fremstillet af bæredygtige materialer, sender du et klart signal til modtageren om, at du tager ansvar for miljøet. Så når du pakker gaver ind næste gang, hvorfor så ikke vælge det neutrale look? Det færdige produkt vil helt sikkert stadigvæk imponere modtageren. 

Bæredygtig gaveindpakning

Gaveindpakning med tryk og logo

Brug gaveemballagen som marketing værktøj og få dit logo trykt på indpakningen. Specialdesignet gaveindpakning sørger for, at modtageren nemt kan genkende dit brand, og at du samtidig skiller dig ud fra mængden og differentierer dig fra dine konkurrenter. Specialdesignet gaveindpakning giver dig desuden mulighed for at tage kundeoplevelsen til Next Level. Det er nemlig detaljerne der tæller, og en luksuriøs gaveindpakning vil være med til at øge dine kunders opfattelse af værdien af det pågældende produkt. Hos Smurfit Kappa Systemkassen producerer vi selv alt vores vin- og gaveemballage, og vi hjælper dig derfor gerne med, at designe gaveindpakning som passer til lige netop dine behov og ønsker. Kontakt os gerne på +45 79 33 79 33 for at høre mere.

[related="6002758,5573899,5573900,6727124,5573771"]