Subtotal DKK 0,00
Moms DKK 0,00
Total DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
Momsnr.
E-mail
Deres reference
Telefon
Int. konteringsnr.

Din indkøbskurv

FragtDKK 0,00
LeveringDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Moms udgør i altDKK 0,00
  • 0
  • Hurtig levering
  • Bæredygtige papkasser
  • Hurtig kundeservice
  • Papkasser fra egne fabrikker

MærkedageMærkedage i maj, hvor du kan øge din indtjening og online tilstedeværelse

Vi er nået til maj måned i vores serie af mærkedage, som du kan fejre med dine følgere på de sociale medier, på din webshop og i butikken. Der er masser af god inspiration til indhold i maj. Vi fejrer blandt andet Mors dag som er en klassiker! Brug nationale dage i maj til at tage fat i temaer og skabe indhold, der fanger dine kunders opmærksomhed. Ved at bruge de rigtige mærkedage hjælper det dig med at opbygge stærkere relationer til dine kunder, øge engagementet på sociale medier og fremme dit brand på en positiv måde.

Verdens tunfiskedag 🐟

Tun er et af de vigtigste dyr for vores økonomi og ernæring. Derfor er det heller ikke så underligt, at en mærkedag er dedikeret til at fejre netop dette. Verdens tunfiskedag falder hvert år den 2. maj. Driver du en virksomhed som relaterer sig til fiskeindustrien, så er det en god anledning til at øge bevidstheden omkring vigtigheden af bæredygtigt tunfiskeri og fremme bevarelsen. Der er mange måder at fejre dagen på, og vi giver dig vores bedste idéer til, hvordan du kan gøre det. Brug dagen på at afholde et fiske arrangement for dine kunder og leverandører hvor du kan fortælle om vigtigheden af bæredygtigt fiskeri og servere god mad lavet af bæredygtig tun.

Uddan dine følgere på de sociale medier ved at gøre dem klogere på vigtigheden af bæredygtigt fiskeri, fordelene ved at spise tun og konsekvenserne ved at bruge fangstmetoder, som ikke er bæredygtige. At fremme tunfiskedagen er ikke kun en mulighed for at vise dit engagement inden for bæredygtighed, men også inspirere andre til at gøre en indsats for at beskytte verdenshavene og det tilhørende dyreliv.

Fiskebåd

Det er ikke kun fisken der skal være bæredygtig, det samme bør emballagen være. Hos Smurfit Kappa designer og producerer vi bæredygtig emballage til dine fiskeprodukter. Når det drejer sig om fødevarer, forstår vi behovet for emballage, der sørger for friskhed, beskyttelse og de højeste standarder inden for hygiejne. Vores mangeårige erfaring inden for frisk, frosset eller vakuumpakket fisk garanterer dig den bedste emballage til dine produkter.

Den nationale tekstil dag 👕

Tag lige et øjeblik og tænk over, hvordan livet ville være uden tekstiler. Vores måde at leve på ville være helt anderledes. Derfor fejrer vi den nationale tekstil dag den 3. maj, hvor vi anerkender den store rolle, som tekstiler spiller i vores hverdag.

Hold et udsalg på dine tekstiler uanset om det er tøj, sengetøj eller tæpper og promover det på din webshop, de sociale medier eller i din butik. Forhandler du også bæredygtige tekstilprodukter, kan du med fordel tilskynde dine kunder til at træffe et mere bevidst valg, næste gang de shopper.

Tøjbutik

National emballagedesign dag 📦

Emballage er nok nær det eneste produkt, hvor man kan ignorere ordsproget ”man skal ikke dømme en bog efter dens omslag". National emballagedesign dag fejres hvert år den 7. maj, hvor vi anerkender det store arbejde, der ligger bag emballagedesigns og de designere, der skaber dem. Det er en dag lige i vores ånd!

Specialdesignet emballage er en fremragende måde at markedsføre din virksomhed og produkter på. Emballagen er det første som dine kunder ser, og derfor er et godt førstehåndsindtryk altafgørende. Desuden viser forskning, at op til 40 % af forbrugerne som shopper online, er tilbøjelige til at dele et billede på de sociale medier, hvis deres produkter kommer i specialdesignet emballage.

Så hvad venter du på? Vores design- og produktionsteams sidder klar til at hjælpe dig med at skabe emballageløsninger, der passer til netop dine behov. Kontakt os allerede i dag for at komme i gang.

Mors Dag 👩🏽

Mors Dag fejres hvert år den 14. maj og giver os mulighed for at forkæle og fejre moderfigurerne i vores liv. Det er ikke for sjov, at butikker og webshops går all in på gode tilbud i anledningen af mors dag. Hvert år bruges der nemlig svimlende milliardbeløb verden over på at hylde vores mødre. Idéerne til mors dagsgaver er mange og forbrugerne køber alt fra blomster, til chokolade, make-up, tøj og oplevelser. Så driver du en butik eller webshop indenfor en af de ovenstående kategorier, så er det en oplagt mulighed at deltage i fejringen.

Du kan med fordel samle en række særlige tilbud og kampagner på Mors Dags-gaver eller sammensætte gavekurve med en række populære produkter. Driver du en fysisk butik, kan du med fordel få lavet en POS-displayløsning, som kan vise dine Mors Dag-produkter frem. Et visuelt og iøjnefaldende display vil tiltrække dine kunder og gøre det nemt for dem at finde den perfekte gave.

Lav et opslag på de sociale medier, hvor du samler en gaveguide der fremhæver de bedste valg af Mors Dags-gaver. Husk at brug relevante hashtags som #Mothersday eller #Giftsformom for at tiltrække nye kunder. Du kan også skabe engagement hos dine følgere ved at lave en giveaway. Opfordre dine følgere til at dele deres yndlingsminde med deres mor og vælg en vinder, som vil modtage en særlig Mors Dags-gave.

Mors Dag

National blomster dag 💐

Hvis der er noget som der kan få smilet frem på folks læber, er det synet af friske blomster. Og hvilken bedre anledning end National blomster dag den 20. maj. Så driver du en blomsterforretning eller webshop, så er dagen en oplagt mulighed for at være vært for en blomsterworkshop, hvor dine kunder har mulighed for at lære at sammensætte deres egen buket. Mærkedagen giver også god anledning til at tilbyde en god rabat til dine kunder. Det vil give dine kunder en følelse af, at de er nødt til at slå til nu. Husk at promovere dine arrangementer og tilbud på de sociale medier under hashtagget #Nationalflowerday.

Når det drejer sig om e-handel, så har friske blomster brug for de bedste emballageløsninger for at sikre, at de ankommer til din kundes hoveddør i intakt stand. Og det er netop hvad vores innovative emballageløsninger til blomster leverer.

National vin dag 🍷

Man kan næsten altid finde på en anledning til at åbne en god flaskevin – og National vin dag er ingen undtagelse. Mærkedagen fejres hvert år den 25. maj, og giver dig en officiel grund til at åbne en flaske vin. National Wine Day er en fantastisk mulighed for vinbutikker, vinbønder og andre vin relaterede virksomheder til at fejre deres passion for vin og engagere sig med deres kunder. Her er nogle idéer til hvordan du får mest muligt ud af dagen.

Vær vært for en vinsmagning, hvor du kan dele ud af din viden og ekspertise. En vinsmagning giver dine kunder mulighed for at komme og smage forskellige vine fra din vingård eller butik. Det giver dem mulighed for at prøve nye vine og lære mere om de forskellige sorter, som du tilbyder.

Vinsmagning

Sørg for at tilbyde ekstra skarpe rabatter på udvalgte vine. Det vil tilskynde kunderne til at besøge din butik eller din webshop og foretage et køb. Har du brug for at sende vinen til dine kunder, så husk at have emballagen i orden. Hos Smurfit Kappa Systemkassen sælger vi kvalitets vinemballage, der sørger for at din vin kommer sikkert frem til kundens hoveddør.

Brug de sociale medieplatforme til at promovere dine arrangementer og tilbud på dagen. Nøglen til en succesrig dag er at tilbyde dine kunder noget unikt. Husk at del dine opslag under hashtagget #Nationalwineday. Skål!

[related="9034203,9034191,9034185,6299391,11365767"]