Subtotal DKK 0,00
Moms DKK 0,00
Total DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
Momsnr.
E-mail
Deres reference
Telefon
Int. konteringsnr.

Din indkøbskurv

FragtDKK 0,00
LeveringDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Moms udgør i altDKK 0,00
  • 0
  • Hurtig levering
  • Bæredygtige papkasser
  • Hurtig kundeservice
  • Papkasser fra egne fabrikker

Bag-in-BoxHjælper producent af rengøringsprodukter til skibsindustrien med at sejle mod bæredygtig emballage

MASAVA Kemi har siden 1971 været en førende virksomhed inden for udvikling og produktion af miljørettede, højkoncentrerede og økonomiske rense- og rengøringsmidler til stort set alle brancher, herunder olie-, vind- og gassektoren, samt den maritime branche. MASAVA Kemi er en 100 % danskejet virksomhed med hovedsæde i Svendborg.

Udfordringen

Som producent af rengøringsprodukter specifikt til skibsindustrien, søgte de en mere bæredygtig måde at pakke deres produkter på. Emballagen skulle matche egenskaberne ved konventionel emballage, øge deres miljøfokus og samtidig appellere til virksomheders miljømæssige etik og korrekthed.

Udfordringen var at erstatte stive plastbeholdere, som efter tømning optog værdifuld plads og var forbundet med høje omkostninger ved indlevering i havnen. Når de tomme plast- og metal emballager var tomme, skulle skibene betale en afgift pr. emballage, hvis de ønskede at returnere de tomme plastemballager i havnene. Dette resulterede ofte i, at de blev smidt over bord og forurener vores verdenshave.

Vores tilgang

Vores team af erfarne og innovative emballageeksperter anbefalede en Bag-in-Box® løsning, der var velegnet til at dosere bulk væsker. Den ydre boks var lavet af massivt karton, der kunne modstå fugtige forhold, og posen blev specifikt udvalgt til rengøringsmidler med varierende surhedsgrader. Den endelige løsning blev derefter testet og UN-certificeret som godkendt emballage til sikkert transport af farligt gods.

Palleoptimeret løsning

Resultatet

Bag-in-Box® løsningen gjorde det muligt for MASAVA Kemi at opnå sit bæredygtighedsmål om at udfase stive plastemballager. Når den er tom, kan den nye løsning foldes sammen og bortskaffes korrekt, hvilket hjælper med at holde vores verdenshave fri for plastik. Derudover optager tomme plastikcontainere ikke længere værdifuld opbevaringsplads, og håndteringsomkostningerne i havnen er blevet elimineret. Det cirkulære design reducerer problematiske materialer og øger genanvendeligheden.

Forsyningskædeeffektiviteten blev også opnået, da en palle med tomme Bag-in-Box® emballager indeholder 900 enheder mod de 60 plastikbeholdere. Bag-in-Box® løsningen er allerede blevet sendt til nogle af verdens største havne: De befinder sig i øjeblikket i Singapore, Amsterdam, Houston, Dubai og Rotterdam, hvor skibe kan bestille rengøringsprodukter til deres rejse.

[related="10177146,10177145,10177144,10177141"]