Subtotal DKK 0,00
Moms DKK 0,00
Total DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
Momsnr.
E-mail
Deres reference
Telefon
Int. konteringsnr.

Din indkøbskurv

FragtDKK 0,00
LeveringDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Moms udgør i altDKK 0,00
  • 0
  • Hurtig levering
  • Bæredygtige papkasser
  • Hurtig kundeservice
  • Papkasser fra egne fabrikker
E-handelsemballage

Gennem brugen af bæredygtig emballage til e-handel ønsker Asetek at skabe glæde hos sine kunder

Udfordringen

Som førende OEM-udvikler og producent af vandkølere til PC samt gaming hardware inden for racing simulatorer, havde Asetek et behov for emballage, der ikke kun præsenterede deres produkter på en måde, der matchede deres høje standarder, men også skabte en mindeværdig unboxing-oplevelse. Samtidig ønskede de en løsning, der sikrer at produkterne holdes intakte under transport. Ønsket var at skille sig ud med emballage, der tydeligt fremviste deres fokus på kvalitet og bæredygtighed.

eCommerce emballage

Vores tilgang

Vores erfarne teams tilpassede en skræddersyet emballageløsning til Asetek ved at udvikle bæredygtige papkasser af høj kvalitet. Ved hjælp af vores avancerede offsetproduktion designede vi papkasser med førsteklasses tryk, der matcher deres produkters høje standarder. Papkasserne blev designet med et beskyttende indlæg, der sikrer produkternes intakte tilstand under transport, samt et særligt sleeve rundt om kassen, der skaber en følelse af eksklusivitet og spænding under kundens unboxing-proces.

Emballage til e-handel

Resultatet

Den innovative emballageløsning har forbedret Aseteks forsendelsesoplevelse og skabt et imponerende førstehåndsindtryk. Kombinationen af papkassernes høje kvalitet og det unikke design beskytter ikke blot produkterne under forsendelse, men har også markant forbedret kundeoplevelsen gennem en eksklusiv unboxing-oplevelse. Samtidig viser Aseteks brug af bæredygtige papkasser deres engagement i bæredygtighed og reducerer betydeligt mængden af plast og skum. Dette har været positivt modtaget af Aseteks kunder og styrker deres brandidentitet.

[related="12429342,12429347,12429349,12429350,12429353"]