Subtotal DKK 0,00
Moms DKK 0,00
Total DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
Momsnr.
E-mail
Deres reference
Telefon
Int. konteringsnr.

Din indkøbskurv

FragtDKK 0,00
LeveringDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Moms udgør i altDKK 0,00
  • 0
  • Hurtig levering
  • Bæredygtige papkasser
  • Hurtig kundeservice
  • Papkasser fra egne fabrikker

SoMe-markedsføring5 idéer til din SoMe contentkalender i april

Fejrer du mærkedage som National Beer Day, Earth Day eller National Pet Day? Hvis ikke, så er det på tide! Mærkedage er en god måde at udfolde sig kreativt på de sociale medier. Det giver dig mulighed for at skabe populært indhold, som er oppe i tiden hos dine følgere. Grundet mærkedagenes popularitet kan du ved at tilføje få mærkedage til din contentkalender både booste dit salg og skille dig ud fra konkurrenterne. Det giver dig mulighed for at opbygge stærkere relationer til dine kunder, og du opnår et højere engagement ved at få dine følgere til at deltage aktivt på dine sociale medier.

Det er tæt på umuligt at kende til alle mærkedage, og der er sikkert mange, som du aldrig har hørt om før. For at hjælpe dig lidt på vej har vi udplukket en række mærkedage for april, som vi mener, at du ikke bør gå glip af. Så uanset om du er ølentusiast, spasmager eller en bogorm, så giver vi dig vores bud på, hvordan du får mest muligt ud af mærkedagene.

April Fool's Day 🤡

Hvert år den 1. april fejrer vi April Fool’s Day. Det er dagen, hvor du har mulighed for at lave sjov og spas med dine følgere på de sociale medier. Det er den perfekte mulighed for at vise at dig fra din skøre side og sprede glæde og grin blandt dine følgere. Der er tusindvis af eksempler på virksomheder der gennem tiden har fundet på sjove måder at narre deres kunder på, som du helt sikkert vil kunne finde noget inspiration i. Så brug dagen på at skabe noget indhold der spreder positivitet.

Det er vigtigt, at dit opslag på de sociale medier ikke adskiller sig for meget fra det du normalt lægger op – så hold det sjovt men enkelt. Her er et par idéer til, hvordan du kan fejre Aprilsnar på de sociale medier. Du kan med fordel annoncere et ”nyt” og sjovt produkt, en fiktiv nyhed eller en fun fact omkring din virksomhed. Du kan også give dit logo en makeover på en sjov og anderledes måde. Husk at brug hashtagget #AprilFools så der ikke opstår tvivl eller misforståelser om, hvorvidt det er sandt eller ej. En succesfuld aprilsnar vil kunne hjælpe med at øge dit engagement på de sociale medier og vil kunne tilføre en kreativ og humoristisk dimension til dit brand.

National Beer Day 🍺

Vidste du, at næst efter vand og te så er øl den tredje mest populære drikkevarer i verden? Så det er ikke så sært, at en mærkedag er dedikeret til netop dette. National Beer Day finder sted hvert år den 7. april. På den nationale øldag hylder vi glæden ved øl og de bryggerier, der hver dag gør det muligt. Nationaldagen giver folk verden over mulighed for at nyde netop deres yndlingssøl.

National Beer Day

Der er mange måder at fejre National Beer Day på. Driver du et ølbryggeri, en bar eller ølforretning er dagen en oplagt mulighed for at vise dine produkter frem og komme i kontakt med dine kunder på de sociale medier – husk at brug hashtagget #NationalBeerDay.

Tilbyd skarpe rabatter på udvalgte øl. Et godt tilbud er svært at sige nej til, så det er en god måde både at tiltrække nye og eksisterende kunder. Du kan også med fordel sammensætte gaveæsker med et udvalg af de mest populære øl eller med en blanding af en række forskellige øltyper – vi hjælper gerne med emballagen.

Eller afhold et ølsmagningsarrangement i din butik eller på dit bryggeri. Det giver kunderne mulighed for at prøvesmage forskellige øl samt lære om de forskellige øltyper og brygningsprocesser. Det er en god mulighed for at give dine kunder ny viden indenfor området samtidig med, at du fejrer den nationale øldag.

National Pet Day 😸

Hvert år den 11. april fejres National Pet Day. Det er dagen hvor vi fejrer vores små og store pelsede venner, og giver dem alt vores opmærksomhed og kærlighed. Undersøgelser viser, at en stor del af forbrugerne ofte har tendens til at bruge flere penge på deres kæledyr end dem selv. Så driver du en kæledyrsbutik eller -webshop, så gå ikke glip af muligheden for at booste dit salg og promovere dine produkter på de sociale medier under hashtagget #NationalPetDay.

For at gøre det nemt for dine kunder at fejre mærkedagen med deres firbenede venner, kan du lave grab-and-go gavekurve i din butik eller på din webshop. Fyld gavekurve med et udvalg af dine bedste og mest populære kæledyrsprodukter. Du kan med fordel bruge specialdesignet gavekasser, det giver dig mulighed for at udtrykke dit brand gennem emballagen, og giver samtidig gaven en sjov karakter.

National Pet Day

Earth Day 🌍

Earth day fejres hvert år den 22. april. Det er en af de vigtigste og mest betydningsfulde dage, som du bør tilføje til din liste over mærkedage i din contentkalender. Brug din stemme på de sociale medier og gør dine følgere og kunder klogere på det bæredygtige område. Fortæl dem om de grønne tiltag du gør i din virksomhed for at skabe en mere bæredygtig fremtid. Måske det kan inspirere dine kunder og følgere til at gøre det samme? Brug hashtagget #EarthDay2023 for at skabe flere visninger, likes og delinger af dit indhold.

World Book Day 📚

Glæden ved at læse bøger fejres hvert år den 23. april på World Book Day. Dagen er med til at fremme læsning, og hylder både boghandlere, forfattere og dem der bare elsker at læse bøger. Så brug mærkedagen på at tiltrække alle de læselystne til din boghandel. Og hvilken bedre både at fejre dagen på end at afholde en bogklub.

World Book Day

En bogklub er en god måde at tiltrække både nye og eksisterende kunder og skabe en følelse af fællesskab. Brug dagen på at skabe et rum for at udveksle holdninger og meninger til en udvalgt bog. Sørg for at sende bogen ud til dine kunder i god tid inden arrangementet afholdes. Står du og mangler emballage til dine bøger, som sørger for at fragte bøgerne sikkert frem til deltagernes hoveddør, så klarer vi den. Gå op opdagelse i vores sortiment af emballage til forsendelse af bøger lige her.

I forbindelse med World Book Day kan du også arrangere et bogsigneringsevent. Inviter en forfatter til at komme og læse et uddrag fra sin bog og efterfølgende signere nogle bøger. Tilbyd rabatter eller lav en ”Buy one, get one free” kampagne på udvalgte bøger i dagens anledning. Det kan give kunderne lyst til at købe flere bøger eller prøve nye forfattere.

Promover dine events på de sociale medier under hashtagget #WorldBookDay, og opfordre i samme omgang dine følgere til at dele deres yndlingsbog med dig i kommentarfeltet.

[related="5566790,5566789,133066826,13066828,13066829"]