Subtotal DKK 0,00
Moms DKK 0,00
Total DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
Momsnr.
E-mail
Deres reference
Telefon

Din indkøbskurv

FragtDKK 0,00
LeveringDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Moms udgør i altDKK 0,00
  • 0
  • Hurtig levering
  • Bæredygtige papkasser
  • Hurtig kundeservice
  • Papkasser fra egne fabrikker

Bæredygtighed

Hvordan ved jeg om min emballage er bæredygtig?

Alle vores papkasser er fremstillet af FSC®-certificeret papir, hvilket betyder at det kommer fra bæredygtig skovforbrug (du finder FSC®-mærket på de af vores produkter, som er FSC-certificeret). Vores branche er en stor og synlig bruger af træfibre. Det er vores basisråmateriale, og det er derfor også vigtigt at vi sikrer, at dets oprindelse er bæredygtigt. Genanvendeligheden af vores papirfibre bidrager til bæredygtigheden af vores produkter, og genbrugsfibre udgør 75% af fiberindholdet i vores produkter.

Hvad betyder FSC®-mærket?

Du finder FSC®-mærket på produkter af træ og papir, som du kan købe med god samvittighed. FSC står for Forest Stewardship Council, og er en non-profit kontrolorganisation, for bæredygtig skovbrug. Mærkningsordningen sørger f.eks. for, at der i en FSC-skov ikke bliver fældet mere skov, end skoven kan nå at reproducere. Her finder du et overblik over Smurfit Kappas FSC® certifikater og trademark licencer for alle vores certificerede fabrikker.

papkasse

Bæredygtigt pakketilbehør:

Ønsker du at beskytte dine produkter med bæredygtigt pakketilbehør, så kan du pakke dine produkter ind i bølgepap eller benytte dig af bio-kassefyld, som er fremstillet af naturligt majsstivelse. Vi forhandler også papirtape, som er lavet af kraftpapir, hvilket er et særdeles miljøvenligt alternativ til den traditionelle tape af plast. Tapens klæbemiddel er lavet at naturgummi, også kaldet solventlim, som klæber rigtig godt på flere forskellige typer overflader. Dette er tapen til dig som går ind for et 100% bæredygtigt produkt og som vil sende pakker i emballage der på ingen måder belaster miljøet.

FSC papkasseFSC papkasse [related="5603189,5566771,5652605,5652606,5652603"]