Subtotal DKK 0,00
Moms DKK 0,00
Total DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
Momsnr.
E-mail
Deres reference
Telefon

Din indkøbskurv

FragtDKK 0,00
LeveringDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Moms udgør i altDKK 0,00
  • 0
  • Hurtig levering
  • Bæredygtige papkasser
  • Hurtig kundeservice
  • Papkasser fra egne fabrikker

Ønsker du papkasser og emballage med tryk?

Papkasser med tryk

Systemkassen er Smurfit Kappa Danmarks webshop - her finder du et stort udvalg af kvalitets bølgepapemballage til opbevaring og forsendelse af varer. Vores sortiment består primært af standard emballage. Vores standard emballage er solide og gode papkasser, og er med til at repræsentere dine produkter på en præsentabel måde.

Vores standard emballage fungerer tilstrækkeligt for mange, men har du behov for, at dine papkasser skiller sig ud og imponerer modtageren, så hjælper vi dig gerne med en specialdesignet løsning. Vi har hjulpet mange virksomheder med, at få opfyldt deres ønsker samt skabe det korrekte udtryk på kasserne. Vi har derfor stor erfaring med at producere og designe skræddersyet emballage løsninger, der opfylder dine produktionsbehov og kundernes krav – vi leverer papemballage der øger værdien af dit produkt, som vækker bestemte følelser, og fanger kundernes opmærksomhed!

Emballagen er det første som din kunde ser, det er derfor altgørende med et pænt og visuelt førstehåndsindtryk. Emballagen kan nemlig også udløse en form for spænding i forbindelse med åbning og modtagelse af kassen. Papkassen er derfor en stor og vigtig del af markedsføringen af dit produkt og virksomhed. Emballage med tryk vil kunne understørre dit brand, samt sende et ønsket signal til dine kunder. Vores specialdesignet emballageløsninger er derfor både med til at emballere, markedsføre og i høj grad beskytte dine produkter – en god kvalitet er med til at sikre, at dine produkter kommer sikkert frem.

Der er mange muligheder, når det gælder emballage med tryk. Her kan du med fordel vælge, at få trykt dit logo, firmanavn eller andet relevant information som afspejler og repræsenterer din virksomhed og dit produkt samt skaber værdi. Emballage med tryk kan være med til at øge kendskabsgraden og i høj grad skabe opmærksomhed omkring din virksomhed og dine produkter. En god og flot emballage kan nemlig gøre en stor forskel for den samlede købsoplevelse. Fangende og spændende emballage spiller desuden en væsentlig og central rolle i detailhandlen. Emballagen kan være altgørende for, at dine produkter bliver set og differentierer sig fra konkurrenterne.

Vores kompetente medarbejdere står klar til, at hjælpe med hvilke løsninger og designs passer til netop dine behov. Vi ønsker at guide dig på bedst mulig vis igennem hele processen, lige fra idéudvikling til at du i sidste ende står med den ønskede emballage.

Om det er en e-handels emballage med logo til din webshop, eller en detailemballage som skal fange forbrugernes opmærksomhed, så kan vi hjælpe - mulighederne er mange! Kontakt os gerne på +45 79 33 79 33