Subtotal DKK 0,00
Moms DKK 0,00
Total DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
Momsnr.
E-mail
Deres reference
Telefon
Int. konteringsnr.

Din indkøbskurv

FragtDKK 0,00
LeveringDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Moms udgør i altDKK 0,00
  • 0
  • Hurtig levering
  • Bæredygtige papkasser
  • Hurtig kundeservice
  • Papkasser fra egne fabrikker


Enkeltbølge

Vores standard papkasser kommer i forskellige former, størrelser og tykkelser. Når det kommer til papkassens tykkelse kan man både tale om enkelt- og dobbeltbølge papkasser. Lige nu er du havnet på siden for vores enkeltbølge papkasser, og her finder du alle vores kasser i enkeltbølge kvalitet. Vores enkeltbølge foldekasser dækker mange forskellige behov, og er gode alsidige kasser. 
Henter produkter ...

Billige kvalitets enkeltbølge papkasser

Vores enkeltbølge papkasser er nogle af vores mest populære forsendelseskasser, og er et billigere alternativ end vores dobbeltbølge papkasser. Dit valg afhænger af, hvorvidt bølgepapkassen skal benyttes til tunge og store produkter eller lettere varer. Kvaliteten på vores enkeltbølge kasser består af en 3 mm. enkeltbølge - de 3 mm. indikerer tykkelsen på foldekassen. Så står du, og skal bruge en papkasse til at emballere og beskytte dine lettere varer, eller skal du blot benytte kassen til opbevaring, så er enkeltbølge papkassen det optimale valg for dig!

Papkasser til forskellige behov

Vi er sikre på, at vi har en papkasse, der passer til lige netop dine behov. Alle kasser er nemlig nøje udviklet i tæt samarbejde virksomheder fra flere forskellige brancher. Vores 1-lags foldekasser leveres plano, hvilket betyder, at de ikke leveres samlet og dermed fylder mindre på dit lager. Bølgepapkasserne er både lette at håndtere og at samle, da papkassen blot skal tapes sammen i bund og top.

Hvis du er i tvivl om hvilke tykkelse papkasse der passer bedst til dine produkter, så er du altid velkommen til at give vores kompetente medarbejder et kald på 79 33 79 33 (Pst! De er eksperter i papkasser)

Miljøvenlige papkasser

Alle vores kasser er produceret på vores egne Smurfit Kappa fabrikker med strenge kvalitetskrav, og vi kan derfor stå inde for en tårnhøj kvalitet og fair prissætning. Endvidere har vi et stort fokus på miljøet, og derfor er alt vores papemballage er derfor fremstillet af FSC®-certificeret papir.

Så uanset om du er på udkig efter standard emballage og papkasser, papkasser til forsendelse, bølgepap på rulle, pallecontainer i pap, papkasser til forsendelse af farlig gods, vin- og gaveemballage i pap, kød- og fiskekasser i pap, frugt- og grøntkasser i pap eller flyttekasser er de miljøgodkendte, og pappet kommer fra bæredygtigt skovbrug. Af den grund kan du med god samvittighed sende dine pakker afsted til dine kunder velvidende om, at du belaster miljøet mindst muligt.