Subtotal DKK 0,00
Moms DKK 0,00
Total DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
Momsnr.
E-mail
Deres reference
Telefon
Int. konteringsnr.

Din indkøbskurv

FragtDKK 0,00
LeveringDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Moms udgør i altDKK 0,00
  • 0
  • Hurtig levering
  • Bæredygtige papkasser
  • Hurtig kundeservice
  • Papkasser fra egne fabrikker


Dobbeltbølge

Vores standard papkasser kommer i forskellige former, størrelser og tykkelser. Når det kommer til papkassens tykkelse kan man både tale om dobbelt- og enkeltbølge papkasser. Lige nu er du havnet på siden for vores dobbeltbølge papkasser, og her finder du alle vores kasser i dobbeltbølge kvalitet. Vores 2-lags foldekasser dækker mange forskellige behov, og er gode alsidige kasser. 
Henter produkter ...

2-lags kvalitets papkasser

Vores stærke dobbeltbølge papkasser er nogle af vores mest populære forsendelseskasser, og består af en robust og kraftig kvalitet. Dit valg afhænger af, hvorvidt bølgepapkassen skal benyttes til tunge og store produkter eller lettere varer. Kvaliteten på vores dobbeltbølge kasser består af en 7 mm. dobbeltbølge - de 7 mm. indikerer tykkelsen på foldekassen. Grundet papkassernes ekstra gode kvalitet er de mere hårdføre overfor slag, stød og viberationer under transport

Eksportkasser

Vores 2-lags foldekasser er også bedre kendt som eksport kasser. Det skydes kassens solide kvalitet, og at de derfor egner sig godt til længerevarende transport. Så står du, og skal bruge en papkasse til at emballere og beskytte dine skrøbelige og tunge varer så er dobbeltbølge papkassen det optimale valg for dig - med denne papkasse kan du være helt tryg ved at sende dine varer afsted. 

Papkasser til forskellige behov

Vi er sikre på, at vi har en papkasse, der passer til lige netop dine behov. Alle kasser er nemlig nøje udviklet i tæt samarbejde virksomheder fra flere forskellige brancher. Vores 2-lags foldekasser leveres plano - det betyder, at de ikke leveres samlet og dermed fylder mindre på dit lager. Bølgepapkasserne er lette at håndtere og samle, da kassen blot skal tapes sammen i bund og top.

Hvis du er i tvivl om hvilke tykkelse papkasse der passer bedst til dine produkter, så er du altid velkommen til at give vores kompetente medarbejder et kald på 79 33 79 33 (Pst! De er eksperter i papkasser).

Miljøvenlige papkasser

Alle vores kasser er produceret på vores egne Smurfit Kappa fabrikker med strenge kvalitetskrav, og vi kan derfor stå inde for en tårnhøj kvalitet og fair prissætning. Endvidere har vi et stort fokus på miljøet og alt vores papemballage er derfor fremstillet af FSC®-certificeret papir.

Så uanset om du er på udkig efter 
standard emballage og papkasserpapkasser til forsendelsebølgepap på rulle, pallecontainer i pap, papkasser til forsendelse af farlig godsvin- og gaveemballage i papkød- og fiskekasser i pap, frugt- og grøntkasser i pap eller flyttekasser er de miljøgodkendte, og pappet kommer fra bæredygtigt skovbrug. Af den grund kan du med god samvittighed sende dine pakker afsted til dine kunder velvidende om, at du belaster miljøet mindst muligt.